Autor Subiect: Dileme la alegerea New Vitara - 4x4/4x2, benzina/diesel, manuala/automata...  (Citit de 83908 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Utilizator_Anonim

Altul care crede ca si-a luat masina de teren  :-))
4x4 , 2x4 nu conteaza, vezi pe unde o bagi pentru ca arcurile si planetarele sunt foarte subtiri
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

Offline Tatallor

No cearta-ma acuma, dar nici nu o sa umblu cu fustita ridicata :-))
  • Suzuki Vitara 1.4 Passion 2WD MT Galactic Grey Metallic

The following users thanked this post: Utilizator_Anonim

Offline enicky

Chiar nu moare motorul in a doua? Chiar si in a | -a abia de a intrat ASR-ul. 
   Eu asa am urcat cu Fordul un deal plin de noroi, cand m-a prins o ploaie la pescuit, avand tractiune doar fata.
Altul care crede ca si-a luat masina de teren  :-))
  Pana la urma 4x4 sau 4x2,  ea poate mai mult decat un simplu turism, asta trebuie recunoscuta !
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline sergiupapuc

Domnilor!...masinile 4WD NU SE TRACTEAZA!!...scrie si in manualul masinii!...ai optiunea de asistenta rutiera, apeleaza la ea!...PLATFORMA!
  • Vitara 2019 1.4BoosterJet AllGrip AT Passion

Offline enicky

doar o simpla neatentie, care mai mult ca sigur, se va remedia in zilele urmatoare !
Am rezolvat azi am fost la dealer.Multumesc de raspunsuri tuturor....Revin cu poze! :happy:
   Ma bucur ca am avut dreptate !
 Deja se observa un "ton" optimist printre randuri... asa da ! :good:
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline wolfin

Domnilor!...masinile 4WD NU SE TRACTEAZA!!...scrie si in manualul masinii!...ai optiunea de asistenta rutiera, apeleaza la ea!...PLATFORMA!

e suzuki nu subaru sau tir sa ii scoti planetarele
  • vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Vitara pasion 1.6 allgrip benzina 2016
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970

Offline Myhay

Puteti dezvolta putin? O explicatie tehnica de ce masinile cu 4WD nu se tracteaza?
  • Suzuki Baleno 1.2 DUALJET GLX / Granite Grey Mettalic + Vitara Hybryd ALLGRIP 1.4Boosterjet Spirit 6MT / Galactic Grey Metallic

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Parca asa scrie in manual, daca mi-aduc bine aminte.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline Floppy76

Ca o paranteza, la Grand Vitara exista optiunea de "Neutral" din selectorul de blocare diferential care se foloseste doar pentru tractarea masinii. Probabil acesta deconecteaza transmisia. Mi s-a intamplat o data sa treaca in acest mod dupa ce am parcat masina pe o zapada mare cu modul 4h Lock, a doua zi dimineata bagam in viteza, ridicam pedala de ambreiaj si nimic. Am crezut ca s-a stricat ceva pana mi-am dat seama cum sa trec din nou in modul 4H.

In plus, eu cred ca au asa mare incredere in fiabilitatea masinii incat s-au gandit ca acel selector de Neutral nu-si mai are rostul pentru ca nu o sa ramai undeva pentru a fi tractat, eventual in pana prostului si atunci e problema ta. Acel cui de tractare probabil il folosim doar ca sa tractam noi pe cineva, nu sa fim tractati
  • New Vitara Passion 1.4T AllGrip

Offline Myhay

Teoretic daca am 4x4 si las pe liber cutia de viteze , ambele schimbatoare daca este cazul si masina dispune de asa ceva nu vad de ce nu s ar putea tracta.
  • Suzuki Baleno 1.2 DUALJET GLX / Granite Grey Mettalic + Vitara Hybryd ALLGRIP 1.4Boosterjet Spirit 6MT / Galactic Grey Metallic