Autor Subiect: Dileme la alegerea New Vitara - 4x4/4x2, benzina/diesel, manuala/automata...  (Citit de 83912 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline dthem

Probabil acum zeci de ani când se considera că femeile sunt inferioare bărbaților era într-adevăr ok comentariul tău. Dacă voiai să zici că 4x4 e mai safe pentru oricine, era ok, dar să zici că e mai ok pentru femei, înseamnă că ai deja niște idei bine stabilite  :-))

În rest, foarte pertinente și utile comentariile tale  :pardon:
  • Vitara 1.4 BoosterJet AT Passion 2019

Offline rzv

Nu am avut intentia sa spun ca femeile sunt inferioare. Era o femeie in dilema din care motiv m-am exprimat asa.
Femeile sunt macar egale barbatilor ,personal consider ca-i si depasesc major la cateva chestii .
Sofatul este la modul general o necunoscuta pentru macar 20% din cei ce detin permis la ora actuala. Si aici nu ma refer la femei pt ca sigur sunt mai multi barbati cu permis decat femei.

Am si dat doua exemple unde femeile au avantaj la 4x4 - nu dai zapada de pe locuri de parcare, umbland cu lopata ....stiu din experienta pt ca treaba asta imi era rezervata mie....si la venirea EI si la plecarea EI.
  • Vitara 1,6 4x4 Luxus AT / Mitsubishi L200 Instyle AT

Offline enicky

Sofatul este la modul general o necunoscuta pentru macar 20% din cei ce detin permis la ora actuala.
      Aici esti foaaaaarte indulgent !!! Eu m-as duce cu acest procent spre 50%.... Si aici intervine imaginea... Noi avem o problema cu "ce spune lumea" !
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline rzv

Suntem foooarte deacord cu buba numita "imagine" . Si nu tine de cat ai in cont sau cate conturi detii. Tine de cultura in general si mai ales de lipsa ei.
 Cum mah sa te chinui in Anglia pe santier dar sa vii acasa in concediu,traversand toata Europa cu un S-class cu volan pe dreapta? Nu este mai ieftin sa vezi anul asta Spania 2 saptamani cu o masina inchiriata+ avion si sa vii acasa cateva zile tot cu avionul? eu zic ca iti mai ramansi ceva bani din S-class...si aproape sigur ai mai multe sanse sa-ti depasesti situatia de muncitor.
 Sau cum sa ai un business in agricultura care produce destul si fix dupa campanie sa-ti iei X6 second 2016 de 40.000 E? Dar sa refuzi sa mergi 3 saptamani intr-un schimb de experienta ce te costa maxim 2000E?Care ar aduce muuult mai mult afacerii tale? Si sa arunci la marginea celor 100Ha proprietatea ta, toti big-bagii de ingrasamant din ultimii 5 ani cu toate ca nu mai ai loc de ei?
Si astea-s exemple reale,sa le spunem foarte apropiate .....

Asta insemna sa ai lipsa crasa de cultura....este mai importanta imaginea -DE ASTAZI-decat persoana si familia ....ceea ce nu o sa vezi la nici un vestic.

Imi pare rau ca am ajuns sa dau exemplele astea aici, dar sunt relevante din prisma imaginii.Chestie mega paguboasa la noi,romanii.
Imaginea de 4x4 simpatic fara 4x4 este cam acelasi lucru.
Dar este o tara libera,fiecare face cum il taie.Ii cer scuze domnisoarei pentru parerea mea ,directa si liber exprimata.
Vitara-i o cascarabeta tare aratoasa,asta este un adevar. :x

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Mai ales cea cu trapa...  :P
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline rzv

Mai ales cea cu trapa...  :P

direct la mine?  >:D<  pt ca luxus?  =)) dar are doar plafon alb.
Eu sunt un taran muncitor si cred eu realist ce a luat masina "aproape" noua, pt ca mai ieftina,  am luat ce am gasit dupa forme ca asa era dorinta sotiei, find extrem de exclusivist in cerinte -stele NCAP,automata cu cutie model consacrat- este un Aisin batran foarte usor de intretinut schimbat, fiind montat pe muuule masini din 2005-2007 incoace :) facut de inginerul japonez cu maini tremurande puturos dar rezistent si fiabil,4x4 obligatoriu ,incalzire scaune si cu multiple posibilitati de legat la telefon Waze und shit plus muzica si povesti pentru copii FARA imagini-telefon-tableta-Tv cum aveam la GC si era interzisa la vizionat dar de mare efect la vanzare, a inclinat balanta fara drept de apel pt nou apropitar la bani de skoda octavia la a 14 mana si impozit de G ;) . Da are televizoare  ,cum nu are nici un vecin pe strada lui....
Restul au venit bonus pe vitara mea.
DAR....este o serie de Luxus fara panoramic....am la Peugeot cu panoramic mare si am luat o piatra fix in buza,intre parbriz si plafon de a facut un arc deasupra sofer+pasager- Casco nu acoperea sticla ca doar avem om la logistica pt hartii din astea de sters  :angel: , deci are 3 ani de cand este asa...never again...costa 800E..... cand pe masina nu iau 4000....

Offline Tatallor

... o sa urc la cota 1700 pe un drum destul de accidentat si rupt de ploile din ultima vreme  :)
    Nu cred ca aunci va fi testul suprem. Pana la urma eu am iesit din noroi si numai cu tractiune fata si cu viteza a IIa. Probleme sunt pe zapada/gheata, nisip, acolo se simte 4x4.

@Alexandra88 nu ne-ai mai spus ce ai luat pana la urma...

Da, ai dreptate. Am urcat pe Parang la cota 1750 pe o panta si de 45%, santuri, macadam, noroi, nisip, fantastic cum se descurca si fara all grip. Nu m-am lovit inca de inconvenient, dar deja imi pare rau ca n-am ales  4x4.
  • Suzuki Vitara 1.4 Passion 2WD MT Galactic Grey Metallic

Offline steph

Inclin sa cred ca esti usor optimist cu acei 45% ...
S-Cross `18 / Vitara `19 / ex Swift `14

Offline enicky

Inclin sa cred ca esti usor optimist cu acei 45% ...
   Cand in fata ai doar cerul, nu mai stii exact cate grade esti inclinat. :)
Nu m-am lovit inca de inconvenient, dar deja imi pare rau ca n-am ales  4x4.
Stii ce ? Sa nu-ti mai para rau, doar a fost alegerea ta ! Eu m-am descurcat 23 de ani fara 4x4, te vei descurca si tu.
Doar sa nu uiti ca o rampa/deal(cu noroi/zapada) il urci mai bine cu aIIa tinuta aproape de relanti. Iar la zapada poti sa mai si scazi presiunea din anvelope. Dar cel mai bine e sa te intanzi cat te tine plapuma ! :good:
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Tatallor

Era o portiune de traseu de telecabina, foarte abrupt, dar m-ai facut curios sa ma documentez exact. :) Pacat ca n-am luat la mine nivelmentul  :P

Chiar nu moare motorul in a doua? Chiar si in a | -a abia de a intrat ASR-ul.  O sa calculez dupa curbele de nivel inclinatia fiindca stiu exact portiunea de traseu.
  • Suzuki Vitara 1.4 Passion 2WD MT Galactic Grey Metallic