Autor Subiect: Dileme la alegerea New Vitara - 4x4/4x2, benzina/diesel, manuala/automata...  (Citit de 83909 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Alexandra88

@cad am loc in curte unde sa pun masina,si la munca am,de obicei incerc sa parchez in asa fel incat sa nu blochez pe cineva
  • Mitsubishi Colt

The following users thanked this post: ...

Offline Dogy

@Dogy De 10 ani de cand am mitsa am ramas blocata de cateva ori in zapada,nu mai puteam pleca de pe loc si ori ma impingea cuneva ori luam frumos lopatica din masina si dadeam la zapada.Am fost cu ea si pe transfagarasan si transalpina si a mers foarte bine mititica,binenteles pe timp de vara.Dar nu au fost multe dati in care am ramas inpotmolita si nu am zis ca as vrea o masina cu 4x4.
Ma gandeam ca la Suzi fiind mai inalta nu as mai avea astfel de probleme.

Pare ca tu ai luat deja o decizie in favoarea 4x2 :)
Bucura-te de ea, oricare ar fi alegerea ta. Cum spuneam, Vitara e o masina frumoasa si buna si merita toti banii - indiferent de varianta de echipare, motor sau transmisie.

• Suzuki Vitara Facelift 2019 1.0 Passion 5MT Allgrip

Offline Alexandra88

@Dogy cam asa ceva.Chiar acum m-au sunat de la un showroom daca sunt interesata de un spirit in doua culori 2WD.
Ma duc maine sa vorbesc
  • Mitsubishi Colt

Offline smiley

Daca nici automata si nici all grip nu va fi, macar sa fie 1.4 sa fugaaaaaa repedeeeeee :))

Vitara Passion AllGrip 2018 1.4 Boosterjet White
Opel Astra H 2004 1.4 XEP

The following users thanked this post: vincapetrut

Offline Alexandra88

@ Smiley clar 1.4
  • Mitsubishi Colt

Offline enicky

... cam asa ceva.Chiar acum m-au sunat de la un showroom daca sunt interesata de un spirit in doua culori 2WD.
   Eu zic sa nu te grabesti ! Gadget-urile de pe spirit nu te vor ajuta la condus, iar la iarna cand la semafor iti  va fugi botul masinii in stanga si vei auzi cum freaca anvelopa pe caldaram iar masina nu va pleaca de pe loc, sa-ti aduci aminte de ce ti-am scris in postarea anterioara ! :)
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

The following users thanked this post: Utilizator_Anonim

Offline Alexandra88

... cam asa ceva.Chiar acum m-au sunat de la un showroom daca sunt interesata de un spirit in doua culori 2WD.
   Eu zic sa nu te grabesti ! Gadget-urile de pe spirit nu te vor ajuta la condus, iar la iarna cand la semafor iti  va fugi botul masinii in stanga si vei auzi cum freaca anvelopa pe caldaram iar masina nu va pleaca de pe loc, sa-ti aduci aminte de ce ti-am scris in postarea anterioara ! :)
Am asteptat de mult,tot am stat pe ganduri si acum aceasta oportunitate ca este pe stoc,mai ales ca vreau sa prind cu tichetul rabla.
Nu prea sunt multe optiuni pe ce varianta vreau eu sa fie acum pe stoc.Pe unde am fost nu aveau.
  • Mitsubishi Colt

The following users thanked this post: vincapetrut

Offline daktery

Salutare,
Eu am o vitara 4x4 si MT de 1 an de zile. Din experienta, daca o folosesti peste 90% in oras sau pe asfalt nu se justifica 4x4. Din punctul meu de vedere ar fi mai fericita combinatia 4x2 cu AT.
Varianta 4x4 este mai buna daca te duci pe drumuri mocirloase,la peste,la munte pe drumuri forestiere.
Din puntul meu de vedere in oras sa ai 4x4 este un moft.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

• Suzuki Vitara 1.6 vvt/spirit/allgrip/MT

Offline Catalln

Doar cine nu a avut ocazia sa poata compara cele doua tractiuni nu intelege cat e de util 4x4 mai ales ca Allgrip este AWD.
Nu intru in mega discutia despre Off Road cu toate valentele sale ca era topic separat.
Dar fiecare stie ce e mai bine pt el, ce nevoi are etc.
  • Suzuki Vitara Passion 2015 1.6 VVT 4WD MT
Consum declarat: urban 6,5 L/100 Km; mixt 5,6 L/100 Km; extra urban 5,1 L/100 Km
Consum mixt realizat la

The following users thanked this post: Utilizator_Anonim

Offline Utilizator_Anonim

A mai scris cineva parca  @steph ca allgrip te ajuta la stabilitate pe asfalt umed, alunecos, in curbe etc, dar voi tot o dati inainte batman-batman, eu zic sa puneti si anvelope allseason la 2wd ca sa fie treaba gata
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

The following users thanked this post: Dogy