Autor Subiect: Dileme la alegerea New Vitara - 4x4/4x2, benzina/diesel, manuala/automata...  (Citit de 83923 ori)

0 Membri şi 7 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Dogy

Salutare! Revin si eu cu o dilema aici: intre Cool 2WD 1.0 si Passion 2WD 1.0, merita diferenta aia de 1700 de euro pentru cele cateva dotari in plus de pe Passion? Mai ales ca Passion-ul 2WD nu are multe dintre dotarile Passion Allgrip - gen DSBS, ACC, Lane assist, recunoastere semne, senzori laterali ptr mers inapoi, avertizare unghi mort etc? Multumesc!
  • Suzuki Vitara Facelift 2019 1.0 Passion 5MT Allgrip

Offline rexkrokiDAU

Ce dotări are în plus?

Offline steph

Fara discutie. Exact dilema asta a fost si la mine acum 2 saptamani pentru masina tatalui. Cool are dotari de logan 2005. Passion vine cu multe lucruri in plus si cam la toata gama oferita in prezent Passion are cel mai bun raport dotari/pret.

Chiar daca lipsesc balariile legate de siguranta la 2wd, primesti: jante aliaj, scaune incalzite, cruise control, clima, camera in spate + unitatera multimedia, alte capitonaje pe usi, display color in bord, cotiera, lumina interioara ambientala, priza in portbagaj, barele de plafon, oglinzi electrice, proiectoare ceata, lumini pe led, volan imbracat in piele, TC si cateva elemente la exterior in loc de plastic negru.
S-Cross `18 / Vitara `19 / ex Swift `14

The following users thanked this post: Utilizator_Anonim, Dogy

Offline andrei_r0

Chiar daca lipsesc balariile legate de siguranta la 2wd, primesti: jante aliaj, scaune incalzite, cruise control, clima, camera in spate + unitatera multimedia, alte capitonaje pe usi, display color in bord, cotiera, lumina interioara ambientala, priza in portbagaj, barele de plafon, oglinzi electrice, proiectoare ceata, lumini pe led, volan imbracat in piele, TC si cateva elemente la exterior in loc de plastic negru.

La Vitara, ai doar lumini de zi + spatele pe led la Passion. La dotarea peste (Spirit) îți dă și faza scurtă pe led.

Sent from my Redmi 3S using Tapatalk

• Suzuki Vitara Facelift - Passion 1.4 Boosterjet Allgrip - Atlantis Turquoise Pearl Metallic + Cosmic Black Pearl Metallic

Offline steph

Da, mi-a scapat. La cele de zi ma refeream.

The following users thanked this post: andrei_r0

Offline Dogy

E ciudat ca pe 2wd Passion ai cruise control, dar nu adaptiv  - nici macar pe varianta cu AT.

Offline steph

Nu e ciudat. CC adaptiv se bazeaza pe camera de la RBS. Care vine doar la Allgrip.

Cand am luat S-Crossul anul trecut diferenta intre 2wd si Allgrip era de 1500 de euro. Acum practic au spart Passionul in doua nivele de echipare. De aici si diferenta mai mare de pret. 2300 euro.

Offline enicky

... Acum practic au spart Passionul in doua nivele de echipare.
  Si pe site mi s-a parut o brambureala, au mentionat buzunare la scaune, cotiera portiera din material textil, oglinzi exterioare- 3 pozitii de enumerare, s.a. :-O
  Interesant mi s-a parut doar asta :
CAPITONAJ UȘI DIN PIELE MATERIAL TEXTIL
CAPITONAJ UȘI DIN MATERIAL TEXTIL.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Dogy

Dilema mea a luat, in cele din urma, sfarsit azi, odata cu plata avansului.
Dupa indelungi analize de toate felurile si intorsul pe toate fetele (financiare, dotari +/-, avantaje/dezavantaje, oferte etc), am ajuns la urmatoarea decizie:
Vitara 1.0 Passion MT Allgrip (Cosmic Black Pearl).
Multumesc tuturor ptr sfaturi si pareri. Nu stiu cat de mult m-au influentat, dar evident cel mai mult a contat parerea mea :)
E cea mai buna varianta ptr mine, in banii mei. M-a incantat mai mult 4x4 decat AT si mai ales m-au atras elementele de siguranta venite odata cu sistemul Allgrip (plus modul Sport). Motorizarea 1.0 este suficienta pentru mine si pentru ce asteptari am de la masina (m-a convins si drive-testul in acest sens).
Astept doar demararea programului Rabla, sa o pot lua acasa si sa ma bucur de ea.
Toate bune tuturor!  :good:

Offline toma

Succes la achizitie @Dogy, te asteptam cat mai curand pe topicul de recensamant  :D
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

The following users thanked this post: Dogy