Autor Subiect: Dileme la alegerea New Vitara - 4x4/4x2, benzina/diesel, manuala/automata...  (Citit de 83940 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline steph

Pretul de Casco de pe pagina precedenta e obtinut la Groupama. Allianz era tot pe acolo dar erau mai bune clauzele la Groupama. Exista si oferte de 400 eu la firme mai no name asa :)
S-Cross `18 / Vitara `19 / ex Swift `14

Offline dacbuc

Nu stiu daca ati vazut clipul acesta:

• Vitara Passion Mild-Hybrid AllGrip

Offline Daniel42

Frumos clipul si australianca asta alba . Cu ce raman eu nelamurit , am mai spus si ma repet dar , sincer as vrea ca aceste teste sa se faca in  masina in care s-au adaugat vreo 300 kilograme . Adica o  sotie , un copil , soferul si ceva bagaje . Asa o sa ma lamuresc si eu de potenta motorului si tractiunea aratata . Apoi nu cred ca merge nimeni pe nicaieri singur in masina decit poate la serviciu . Am vazut pe la minutul 2.30 ca si goala troaca masina era sa ne impresioneze negativ , noroc ca a fortat tipul nota . Apoi nu este necesar sa facem escapade prin dealuri , vai si cursuri de apa decit cei pasionati dar , ceilalti cred ca sunt intru totul de acord cu mine ca , totusi ideea de 4x4 si 1.4 turbo trebuie, nu numai la traficul stradal cu o conduita de om normal in conducere dar si pe ceva gen filmul prezentat .  :-? As fi interesat si de un drum de munte cu zapada ceva genul asta cu pante si vai . :) Parerea mea este sa avem totusi o judecata normala si reala . Am vazut ca sunt persoane care considera motorul aspirat fata de cel turbo de pe masini ca o alegere perfecta si buna ca pret . Corecta afirmatia pentru cei care nu se bazeaza pe masina in caz de iarna ca si acum 2 zile . Eu unul daca folosesc de doua trei ori 4x4 si un motor mai serios cind am nevoie de el sunt multumit in  situatii care impun . NU vreau in ruptul capului sa raman blocat pe undeva , sa cobor din masina si sa ma minunez la ea dar sa stiu ca mi-am cumparat SUV . Asa pot sa-mi iau si un Logan ca tot masina este  :(
« Ultima Modificare: 24.Mar.2018, 07:32:41 p.m. de Daniel42 »
  • Suzuki SX 4 1.5 GLX Silky Silver

Offline Catalln

Sunt curios daca era nitel mai multa umezeala  :D.
Se chinuie cu 4x4 apoi cu 4x2.
  • Suzuki Vitara Passion 2015 1.6 VVT 4WD MT
Consum declarat: urban 6,5 L/100 Km; mixt 5,6 L/100 Km; extra urban 5,1 L/100 Km
Consum mixt realizat la

Offline Ruhestand

@Daniel42  Nu stiu ce inseamna RT-S la ei, dar dupa aspect nu e S...nici oglinzi satinate si nici grila fata de S nu are...
N-am inteles din comentariul tau daca asteptarile le ai la S...  :)
  • Suzuki Vitara S

Offline CipV

Ce pot sa-ti spun e ca motivul principal pentru care mi-am luat un SUV a fost tractiunea 4x4 si garda ridicata fata de o berlina (chiar si cu 4x4), pt ca drumul pe care merg eu in fiecare zi nu e asfaltat (inca), la ploi sau zapezi se formeaza niste cratere de zici ca esti pe Luna, plus ca am o panta destul de inclinata pe care trebuie sa o urc in orice conditii (chiar si cu zapada proaspata, afanata). De asemenea, in zilele cu ninsoare abundenta, pana vine lama sa curete strada trebuie sa te descurci cum poti. Si anul trecut si anul acesta am trecut de vreo 2-3 ori prin etapa asta (pe strazi mari din oras) plus zilele din timpul saptamanii (anul acesta vreo 3 saptamani in total) de urcat o panta acoperita cu zapada sau gheata. In niciun moment din acesta nu am avut vreo problema. Masina a urcat impecabil, puteam sa si o opresc in mijlocul pantei, ca tot nu-si pierdea aderenta.
Pe scurt, nu are sens sa-ti iei Vitara doar pentru aspect. Ia-ti una Allgrip, fie ea si cu MT. Inainte de a aparea gama S eram tintit pe 1.6 Passion cu 4x4, la 16800 euro. cred ca acum, cu tichetul Rabla si un mic discount o poti scoate sub 15.000, ceea ce e mai mult decat ok.
  • Vitara 1.4 Boosterjet S Allgrip AT Galactic Grey

Offline Leutz

In  Australia RT-S inseamna motorul aspirat de 1.6 si 2WD.

• SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019

Offline enicky

Foarte interesant clipul, dar sa nu neglijam aspectul "sofer" si aspectul "traseu". Pentru astfel de reclame sunt soferi-experti, iar traseul este biiine studiat in prealabil !

" NU vreau in ruptul capului sa raman blocat pe undeva , sa cobor din masina si sa ma minunez la ea dar sa stiu ca mi-am cumparat SUV"
    Asta este un vis frumos : am vazut si Tuareg si L.Rover blocate in zapada. Pt. a se intampla ce-ti doresti tu, iti recomand Dusterul dotat cu senile, primit parca anul trecut de Jandarmeria montana(e o poza p-aici).
    Nu ironizez, dar Vitara are si ea limitele ei, iar pt. a nu ramane blocat, cel mai bine e sa nu intri.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Gaby

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
  • Gen: Bărbat
    • Bucuresti
Buna seara , ce parere aveti despre Suzuki Vitara Passion GL+ 1,6 4wd ALLGRIP ?
Va multumesc
  • Suzuki

Offline yeti

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1520
  • Gen: Bărbat
    • Bucuresti, Sector 3
Salut @Gaby,
Bun venit pe forum.
Pentru intrebarea ta gasesti (suficiente) raspunsuri vizitand sectiunile "Diverse NEW VITARA" si "Jurnale de bord"
  • Opel Mokka Cosmo 1.4 benzina turbo 140CP 6MT 4x4 Red Velvet BFGoodrich G-grip allseason2 (fost Suzuki Vitara Cool 1.6 benzina 120CP 2WD 5MT Superior White Michelin CrossClimate)
Vitara 
Mokka