Autor Subiect: Dileme la alegerea New Vitara - 4x4/4x2, benzina/diesel, manuala/automata...  (Citit de 83946 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline wolfin

pasion 2wd e cea mai proasta alegere.
  • vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Vitara pasion 1.6 allgrip benzina 2016
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970

Offline bgd

eu am avut 14k  :D

si din buzunar am scos aproape15k (cu casco partial)

la royal se poate tocmi...16.600-1000 (reducere)-1200 rabla = sub buget
Cat a costat casco?

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

• Suzuki Vitara Passion 1.6 Benzina AllGrip (2018)

Offline steph

La masina noua (clasa de risc scazut - aparent conteaza marca) eu am 3% inclusiv cu clauze pentru geamuri, vandalism si jante plus anvelope. 550 eu platibili in 4 rate pentru 18200 eu.
S-Cross `18 / Vitara `19 / ex Swift `14

Offline bgd

La masina noua (clasa de risc scazut - aparent conteaza marca) eu am 3% inclusiv cu clauze pentru geamuri, vandalism si jante plus anvelope. 550 eu platibili in 4 rate pentru 18200 eu.
Mulțumesc pentru răspuns. Primisem și eu niște oferte estimative și toate depășeau 650 euro, iar la Allianz ajungeam la 1100 euro. Nu știu cum au calculat, nu am avut accidente, la mașina de acum am casco pe care nu l-am folosit niciodată (deși nu are legătură), dar sper sa mai obțin niște reduceri dacă plătesc integral, fac și RCA la același asigurător etc.

• Suzuki Vitara Passion 1.6 Benzina AllGrip (2018)

vitara spirit AT

• Vizitator
Sa nu dai mai mult de 600 eur/ an.

Offline enicky

Importanta este si compania la care faci asigurarea. Nu suma mica este factorul decisiv, ci "calitatea" asiguratorului. Daca platesti putin si in cazul unei daune astepti o luna, doua sa plateasca, n-ai facut nimic. Eu am patit-o.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

The following users thanked this post: wolfin

Offline Ruhestand

de obicei daca faci Casco si RCA la aceeasi companie, primesti ceva reducere cel putin la una din cele doua. intre timp s-au schimbat conditiile la RCA...daca aveti si CASCO, alegeti varianta "fara decontare directa"; costa "optiunea" asta si te ajuta exact ca atunci cand esti nevinovat si deschizi dosar de CASCO cu regresie...deci e egala cu zero :)
la CASCO nu conteaza absolut deloc istoricul daca schimbi compania pentru ca nu exista baza comuna ca la RCA. sfatul meu este sa nu va uitati la bani pentru ca spre deosebire de RCA, CASCO il faci pentru tine. inainte sa iei o decizie verifica seriozitatea companiei si, daca vreti sa nu aveti batai de cap, serviceurile partenere...in caz de nevoie, e mult mai usor sa te duci la service partener si sa se descurce ei cu asiguratorul decat sa stai sa platesti si sa te plimbi dupa/cu chitantele dintr-o parte in alta. in plus, daca au intelegere, n-or sa stea sa puna prea multe intrebari in privinta costului reparatiei...
  • Suzuki Vitara S

Offline ManuP

Nu-i prea inteleg pe cei de la Suzuki.
Vitara 1.6 Passion AllGrip are si RBS si ACC, dar Passion 2WD nu le are???
Este oarecum contraintuitiv - te-ai astepta ca singura diferenta sa fie tractiunea integrala si eventuale alte sisteme care tin strict de tractiunea integrala (adica Hill Descend Controll)
  • SX4 S-Cross Passion 1.0 5MT AllGrip

vitara spirit AT

• Vizitator
Ar trebui sa intre in calcul atunci cand se cumpera o masina noua si casco macar in primul an. Daca intrebi pe la asiguratori vei gasi sub 600 pe an firma super serioasa, poate chiar mai putin, depinde de cat ai dat pe masina. Eu am vorbit la firma unde am avut asigurarea pt fosta masina. Sunt sigur sa o sa iti dai seama daca asiguratorul vrea sa traga in piept. Te sfatuiesc sa discuti cu o domnisoara.

Offline wolfin

eu am avut 14k  :D

si din buzunar am scos aproape15k (cu casco partial)

la royal se poate tocmi...16.600-1000 (reducere)-1200 rabla = sub buget
Cat a costat casco?

2800 lei/an.3 ani garantat de nou....3 interventii fara francisa/an..si parca inca ceva.

Groupama ...extreme
  • vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Vitara pasion 1.6 allgrip benzina 2016
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970