Autor Subiect: Dileme la alegerea New Vitara - 4x4/4x2, benzina/diesel, manuala/automata...  (Citit de 83956 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline NicNic

Sa te folosesti cu placere de ea.
Inteleg ca ai si vazut-o.

Nu am retinut dealer-ul, dar cred ca indiferent care ar fi, ai putea primi covorasele cadou.
Suna-i inainte de a face plata si vezi cum raspund la solicitare....
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

The following users thanked this post: Cristian Iulian

Offline Lerua07

Felicitari. Sa te folosesti de ea sanatos !  :good:
  • Vitara 2015, spirit 1.6 benzina, allgrip, TM, alba,
Multumeste-te cu putin, pentru ca putinul nu-ti va lipsi niciodata !

Offline Cristian Iulian

Sa te folosesti cu placere de ea.
Inteleg ca ai si vazut-o.

Nu am retinut dealer-ul, dar cred ca indiferent care ar fi, ai putea primi covorasele cadou.
Suna-i inainte de a face plata si vezi cum raspund la solicitare....

Multumesc.
Doly - Iasi
Ma gandesc ca plata e doar la valoarea masinii. Daca vreau si presurile ar trebui sa le platesc acolo cand ma duc sa o iau dar nu sunt sigur, nu am inteles exact. Costa 190 lei.. dar vorba ta, le-as putea primi cadou.
  • Vitara S 1.4, Allgrip, MT, Galactic Grey Metallic / Cosmic Black Pearl Metallic

Offline ambmihai

eu am primit covorasele cadou(nu stiam cat costa) + numerele rosii.
oricum sa te bucuri de ea !!
  • Suzuki vitara allgrip cool 1.6 benzina
Cine controleaza media ,controleaza mintea..Jim Morrison

Offline rexkrokiDAU

Să o stăpânești sănătos!  Ce culoare are?  :)

Offline enicky

Am decis sa merg pe Vitara 1.4 boosterjet allgrip manuala.
       S-o stapanesti sanatos @Cristian Iulian (chiar daca inca n-ai luat-o!) ! Am speranta ca vei primi si covorase, chiar daca vor fi temporare. Tot cele cumparate de tine vor fi mai bune. Ma bucur ca ti-au fost de ajutor parerile/polemicile noastre ! Cateva detalii despre masina?
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Cristian Iulian

Multumesc !  :D Poate le bat obrazul si se simt  :-)) . Masina e versiunea  Vitara S (1.4, allgrip , manuala si toate alea) exact cum e pe site-ul Suzuki Romania. Vopseaua e bitone gri+negru (Galactic Grey Metallic / Cosmic Black Pearl Metallic). Sper sa ii iau in timp o cotiera tot de la ei (aprox 800 Ron) sau poate o sa vad ce variante mai stiti voi (si asta m-a cam suparat ca nu o aveau standard ...pana la urma e versiunea S). In rest cred ca e dotata suficient pentru necesitatile mele.

Desi varianta cu Vitara a aparut recent, a inceput sa imi placa mult. Stiu ca o sa aiba si minusuri (tabla, zgomote si altele) dar cred ca o sa ma inteleg bine cu motorasul destul de capabil pentru masina asta. M-am inteles foarte bine cu 1.6 aspirat si cred 1.4 o sa-mi placa cu siguranta. Culoarea celei expusa in showroom a fost exact ce am vrut si cred ca se potriveste bine cu designul masinii.

Mi-au facut o oferta pentru anvelope de iarna yokohama + jante pe 16 + senzori la vreo 3900 Ron. Ma gandesc inca daca merita sau nu.. dar asta las pe mai tarziu.
  • Vitara S 1.4, Allgrip, MT, Galactic Grey Metallic / Cosmic Black Pearl Metallic

Offline rexkrokiDAU

S-Cross nu aveau expus? Ăla are cotieră din fabrică.  :)

Offline fireburn

Am decis sa merg pe Vitara 1.4 boosterjet allgrip manuala.

A fine choice mister Cristi.
Sa te poarte ca vantu' si ca gandu'.

"Motorasul", cum ii spui tu, face toti banii.

Offline ariciul

Eu am luat Yokohama de la ei, pacat ca n-ai prins promotia cu cauciucurile de iarna gratis. Dupa doi ani de folosinta si a treia iarna cand le port pot sa zic ca sunt multumit de performanta lor mai putin zgomotul pe care-l fac la rulare si e mare. Dar in zapada s-au comportat bine. Sistemul de 4x4 si anvelopele de iarna mi-au dat o siguranta pe care nu ai cum sa o simti cu o masina 4x2. Si stii bine cum a fost zilele astea in Iasi.
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip