Autor Subiect: Dileme la alegerea New Vitara - 4x4/4x2, benzina/diesel, manuala/automata...  (Citit de 83967 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

vitara spirit AT

• Vizitator
Eu ajung la 150km/ora foarte lejer pe modul sport iar cand dau kickdown ma impinge in scaun. Sa depasesc pe cineva care merge cu 130 nu gasesc motive. Pe asta ma bazam cand spuneam ca sunt multumit pe motorizare.

Offline yeti

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1520
  • Gen: Bărbat
    • Bucuresti, Sector 3
Dragilor,

V-ati indepartat (prea) mult de la tema/titlul acestui thread!
Va rog sa va orientati catre un thread mai potrivit din sectiunea Diverse http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?board=9.0
  • Opel Mokka Cosmo 1.4 benzina turbo 140CP 6MT 4x4 Red Velvet BFGoodrich G-grip allseason2 (fost Suzuki Vitara Cool 1.6 benzina 120CP 2WD 5MT Superior White Michelin CrossClimate)
Vitara 
Mokka

Offline Ivan Adrian

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 8
    • Suceava
MULTUMESC tuturor pentru sfaturì.Am ales varianta 4x2 diesel, modelul spirit
« Ultima Modificare: 11.Mar.2018, 10:31:02 p.m. de yeti »
  • vitara

Offline NicNic

MULTUMESC tuturor pentru sfaturì.Am ales varianta 4x2 diesel

Sunt sigur ca ai ales ceea ce e mai potrivit pentru tine!

Bafta si sa auzim pareri despre masina.   :)
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline Cristian Iulian

Salut. Sunt nou in grup si voi fi in curand posesor de Vitara. Avand in vedere ca zilele astea voi merge sa semnez contractul, as vrea sa va intreb care motor pe benzina credeti ca merita ales sau ce ati alege voi intre 1.6  si 1.4 boosterjet. Diferenta de pret ar fi undeva la 1600 euro.

Nu am gasit altundeva unde sa postez si sper sa fie bine aici. Multumesc.
  • Vitara S 1.4, Allgrip, MT, Galactic Grey Metallic / Cosmic Black Pearl Metallic

Offline tra

Ambele motoare sunt o.k. in functie de ce iti doresti de la ele  :angel:
1,6 este mai economic, consum mai mic de carburant in urban dar trebuie urcat in ture pentru performanta!

Vezi ca diferența de preț poate fi mai mare in funcție de ce nivel de dotări alegi.  In cazul mei var. optima a fost 1,6-le Passion (var. imbatabila cost/beneficiu) .. și mai poți negocia prețul cu dealerul fata de cele oficiale :good:
  • Toyota Corolla / Vitara Passion allgrip 1,6 benzină

The following users thanked this post: Cristian Iulian

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Bine-ai venit printre noi, @Cristian Iulian. Uite ce ditamai topicul ti-a gasit nenea moderatorul: citeste-l si daca ai in continuare dileme, intreaba aici.  :)
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline Cristian Iulian

Multumesc. "Rasfoiesc" acest forum de vreo saptamana dar m-am uitat mai mult la probleme tehnice, consum si altele. Acum observ si acest topic.
  • Vitara S 1.4, Allgrip, MT, Galactic Grey Metallic / Cosmic Black Pearl Metallic

The following users thanked this post: kellogs

Offline Cristian Iulian

Ambele motoare sunt o.k. in functie de ce iti doresti de la ele  :angel:
1,6 este mai economic, consum mai mic de carburant in urban dar trebuie urcat in ture pentru performanta!

Vezi ca diferența de preț poate fi mai mare in funcție de ce nivel de dotări alegi.  In cazul mei var. optima a fost 1,6-le Passion (var. imbatabila cost/beneficiu) .. și mai poți negocia prețul cu dealerul fata de cele oficiale :good:

La ce am negociat, pentru mine cam asta e diferenta. 1.6 spirit all grip manuala (vopsea inclusa - unitone) si 1.4 all grip manuala (vopsea inclusa - bitone) -- diferenta de 1600 euro. Am mers cu ambele si 1.4 e altceva dar neavand o prea mare experienta, mai am mici nehotarari.

Offline NicNic

Chiar daca diferenta de pret este semnificativa intre 1.6 aspirat si 1.4 turbo, eu as vota pentru motorul turbo. 
Din cauza cuplului mai mare la turatii mici.

Insa votul l-as da numai pentru masina mea, nu pot sa spun ce ar fi mai potrivit pentru altcineva.  :)

• ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

The following users thanked this post: Cristian Iulian