Autor Subiect: Dileme la alegerea New Vitara - 4x4/4x2, benzina/diesel, manuala/automata...  (Citit de 83953 ori)

0 Membri şi 7 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ariciul

Probabil suntem offtopic, ideea e ca cei care vor neaparat combinatia allgrip+AT trebuie sa scoata in plus 2000 de euro cat este diferenta de la Passion la Spirit. De aceea am spus ca a intervenit marketingul aici!
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip

Offline dragos37

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 24
  • Gen: Bărbat
    • Bacau
M-am plimbat ieri cu masina pot spune ca imi place maxim am folosit si acc si rbs pot spuna ca nu am simtit lipsa cutiei automate folosind  acc dar cred ca in oras o sa fie alta treaba vreau sa fac si in oras un test acum a fost doar exterior. Pentru toti care nu au mers cu masina pot spune ca le va place maxim(senzatia de placere la condus este simirala cu cea de pe golf 7 a/t) nu am simtit prezenta 4x4 sau lipsa lui cu toate ca ieri a plouat pe aici destul de bine si am mers pe un drum cu sepentine. Dupa plimbatul de ieri pot spune ca tind spre a/t cu toate ca ieri am spus ceva de 4x4 pe suv, grea alegere, cel mai probabil alergere va fi facuta in momentul comenzii in functie de testul din oras.
« Ultima Modificare: 10.Oct.2017, 11:21:43 a.m. de dragos37 »
  • skoda superb 1.9 tdi a/t

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Prezenta 4x4 nu o simti decat in situatiile extreme: iesit-intrat din-in zapada,  derapajul rotilor din fata, mers pe un drum in panta-rampa cu un carosabil mai neregulat, etc.. Atunci te feliciti ca ai achizitionat aceasta optiune. 
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

The following users thanked this post: dragos37

Offline Utilizator_Anonim

Corect @gabineg si daca nu o ai injuri si impingi masina ca mine😂
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

Offline dragos37

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 24
    • Bacau
Daca s-ar fi incadrat la rabla 1.6 spirit a/t 4x4 era alta treaba mai strangeam putin cureaua si luam modelul asta dar asa trebuie sa aleg.
  • skoda superb 1.9 tdi a/t

Offline enicky

Este bine sa discuti cu mai multi dealeri si poate obtii undeva o reducere buna. Nu te opri doar la unul singur.
Prezenta 4x4 nu o simti decat in situatiile extreme:... 
      Iar  prin "simti" sa nu intelegi ca tu la volan vei realiza fizic tractiunea integrala ci pur si simplu te va "scoate" din impas. :)
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Off topic, ma indoiesc ca va obtine o diferenta mai mare de 200€, dealerii si-au cam facut planul de vanzari pe anul asta.

Offline doracapi

Am ales Vitara S  benzina 1,4 cutie automata 4x4 pentru ca are garda la sol 18,5cm,diferential blocabil,mod sport si snow/mud si 5 stele crash test. Pentru mine au fost criterii eliminatorii si e greu de gasit o oferta similara cu motor  pe benzina sub 2 l si la un pret rezonabil. Masina are doar 3000 km si pana in prezent sunt foarte multumit are cam tot ce ai nevoie faruri si  stergatoare auto,ACC si RBS,asistenta la urcarea in panta,faruri LED. Cutia automata functioneaza foarte bine numai ca trebuie sa te obisnuiesti cu stilul de condus al unei masini cu cutie  AT. Modul Sport este foarte util pe drumuri virajate ,in depasiri cat si la urcarea pantelor. Motorul este zgomotos in accelerare iar consumul sare de la 6l la viteze sub 100km/ora la 9l la 160km/ora. Trenul de rulare este ok iar in offroad usor si mediu este  exceptional. Masina are reprize bune si demaraj ok si se conduce foarte usor fiind foarte manevrabila. Spatiul interior este ok pentru 4 persoane. Incalzirea in scaune este o dotare pe care o folosesc frecvent.
  • SUZUKI VITARA S AT

The following users thanked this post: ambmihai

@doracapi sa o stapanesti sanatos, poate iti faci timp sa pui cateva poze si/sau sa deschizi un jurnal.

The following users thanked this post: ambmihai, doracapi

Offline yeti

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1520
    • Bucuresti, Sector 3
Am ales Vitara S  benzina 1,4 cutie automata 4x4 pentru ca are ...diferential blocabil
Diferential blocabil nu are. Are un sistem electronic de distributie a tractiunii ce simuleaza functional diferentialul blocabil.

Sa ai drumuri bune fara incidente cu masina!

• Opel Mokka Cosmo 1.4 benzina turbo 140CP 6MT 4x4 Red Velvet BFGoodrich G-grip allseason2 (fost Suzuki Vitara Cool 1.6 benzina 120CP 2WD 5MT Superior White Michelin CrossClimate)
Vitara 
Mokka