Autor Subiect: Dileme la alegerea New Vitara - 4x4/4x2, benzina/diesel, manuala/automata...  (Citit de 83950 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline kellogs

Buna ziua.

După mai multe vizite la dealeri am ajuns la Suzuki si ceed ca am ajuns la decizia finala dar mai am o singura  nelămurire 1.6 spirit allgrip m/t sau 1.6 spirit 2wd a/t. Țin sa spun ca am mașina automata de 7 ani si ma atrage foarte tare cutia automata dar in același timp mi se pare aiurea sa cumpăr un suv fără tracțiune integrala prețul este aproximativ la fel. Sa le am pe amândouă nu este buget. Țin sa spun  ca eu nu merg pe coclauri dar allgrip este Ok si pentru siguranța iar cutia automata este foarte comoda in oraș.Mulțumesc de sfaturi.

O zi frumoasa!

1.6 de care ? benzina ? Nu coclauri ? Ia automata! va fi o placere masina cu senzorul acela din bot si cutie automata.
simulatoare TPMS, pentru Suzuki si nu numai - https://spooftpms.com
adaptoare lumini frane/semnalizare SUA (rosu/rosu) -> EU (rosu/portocaliu) - https://rearlightsbox.eu/

Offline Utilizator_Anonim

Raman la parerea mea ca suv fara tractiune integrala e ca femeia fara t ..e 😂 sau ca berea fara alcool.
Sa ma scuze doamnele.
E plina piata de masini noi, cu tractiune fata si automate la banii astia.
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

Offline AfloareiB101

Buna ziua.

După mai multe vizite la dealeri am ajuns la Suzuki si ceed ca am ajuns la decizia finala dar mai am o singura  nelămurire 1.6 spirit allgrip m/t sau 1.6 spirit 2wd a/t. Țin sa spun ca am mașina automata de 7 ani si ma atrage foarte tare cutia automata dar in același timp mi se pare aiurea sa cumpăr un suv fără tracțiune integrala prețul este aproximativ la fel. Sa le am pe amândouă nu este buget. Mulțumesc de sfaturi.

O zi frumoasa!

Daca vrei offroad nu cred ca o cutie AT te avantajeaza. deci 4x4 m/t e frumos sa ai daca ai bugetul :D
  • Vitara 1.6 2WD

Offline enicky

Dragi colegi, cred ca n-ati citit cu atentie postarea initiala a noului coleg : el chiar asta isi doreste, allgrip si AT, dar n-ar bugetul aferent. Iar diesel este si mai scump.
   Si vrea sa afle daca ar face o greseala cumparand 2wd si nu 4wd,(ambele AT) el fiind atras de cea din urma. :)
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Utilizator_Anonim

Eu mi-am impartasit experienta si regretul.
Mai departe depinde de el ce alege.
Bafta
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

Offline dragos37

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 24
  • Gen: Bărbat
    • Bacau
Multumesc colegii de sfaturi cred ca pana la urma o sa fie 4x4 dar urmeaza sa fac test drive astazi si ma voi lamuri cat de mult imi va lipsi cutia automata, Cum a spus cineva mai sus SUV fara 4x4 este ca femeia fara .....(scuze doamnelor) si in puls la banii astia este plina piata de masini cu a/t tractiune fata. Voi reveni dupa test cu impresii. Masina daca este sa fie va fi 1.6 benzina spirit.

O zi frumoasa!
  • skoda superb 1.9 tdi a/t

Offline ariciul

Diferenta intre cele doua este de 1650 euro. Acum depinde cat de mult mergi prin aglomeratie, pentru ca acolo unde ai de schimbat des vitezele o sa-ti lipseasca cutia automata!
Mai ales daca esti deja obisnuit cu asa ceva! In plus facilitatea de Cruise Control Adaptiv merge unsa cu o cutie automata! Mai ales pe autostrazi!
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip

Offline Catalln

Multumesc colegii de sfaturi cred ca pana la urma o sa fie 4x4 dar urmeaza sa fac test drive astazi si ma voi lamuri cat de mult imi va lipsi cutia automata, Cum a spus cineva mai sus SUV fara 4x4 este ca femeia fara .....(scuze doamnelor) si in puls la banii astia este plina piata de masini cu a/t tractiune fata. Voi reveni dupa test cu impresii. Masina daca este sa fie va fi 1.6 benzina spirit.

O zi frumoasa!

Daca era combinatia Passion + 4x4 + AT :)
  • Suzuki Vitara Passion 2015 1.6 VVT 4WD MT
Consum declarat: urban 6,5 L/100 Km; mixt 5,6 L/100 Km; extra urban 5,1 L/100 Km
Consum mixt realizat la

Offline ariciul

Atunci ar fi trebuit sa coste cam 18.200 de euro si probabil s-ar fi cumparat in draci! A fost o optiune de marketing sa nu o faca!
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip

Offline Catalln

Da ar fi fost un best buy, rupea mult si de la concurenta dar nah cine stie ce dedesupturi sunt. :)
  • Suzuki Vitara Passion 2015 1.6 VVT 4WD MT
Consum declarat: urban 6,5 L/100 Km; mixt 5,6 L/100 Km; extra urban 5,1 L/100 Km
Consum mixt realizat la