Autor Subiect: Dileme la alegerea New Vitara - 4x4/4x2, benzina/diesel, manuala/automata...  (Citit de 83951 ori)

0 Membri şi 6 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ambmihai

daca e masina la el,spune-i sa-ti trimita poze.
  • Suzuki vitara allgrip cool 1.6 benzina
Cine controleaza media ,controleaza mintea..Jim Morrison

Offline Alex D

@ambmihai, nu a fost nevoie de poze, ca am vazut-o live la dealer, am si descuiat-o, m-am uitat un pic la ea.
Initial, vroiam una 4x2 galactic grey. Era doar asta cool white pearl expusa, mi-a placut culoarea, e ceva nou..toata viata am mers numai cu masini gri/negre, era timpul sa incerc altceva. Bonus la asta e sistemul 4x4, care pare interesant si cred ca la diferenta de pret de doar 1500eur, e un best deal.
  • Suzuki Vitara Cool/1.6 Allgrip/Cool white pearl

Offline ambmihai

ok,atunci totul e perfect,sa-ti poarte noroc.
  • Suzuki vitara allgrip cool 1.6 benzina
Cine controleaza media ,controleaza mintea..Jim Morrison

Offline Alex D

Multumesc. Bafta si tie!
  • Suzuki Vitara Cool/1.6 Allgrip/Cool white pearl

Offline enicky

.... ma atrage foarte tare cutia automata dar in același timp mi se pare aiurea sa cumpăr un suv fără tracțiune integrala prețul este aproximativ la fel. Sa le am pe amândouă nu este buget. Mulțumesc de sfaturi.
      Salut @dragos37 !
  Prima AT este Spirit allgrip  la 20200 e. Daca ai facut drive test si ti-a placut, in detrimentul altor marci, pasul urmator ar fi sa abordezi vanzatorii, pe rand, in speranta ca vei obtine o reducere. Prima reducere buna ar fi sa folosesti programul rabla, apoi daca dealer-ul mai face o oferta poti ajunge concret la suma finala.
  Important este sa abordezi si dealeri din Pitesti si Valcea unde am inteles ca se ofera reduceri mai bune.
  Legat de variantele 2wd sau 4wd, observi ca am inceput direct cu allgrip, deci optiunea mea este clar 4x4. Daca masina are si aceasta varianta e pacat sa iau 2wd, mai ales ca are si o garda la sol mai mare.
  Nu te sfatuiesc sa iei 2wd, aici sunt mai multe de argumentat, dar mai citesti tu prin postari(avantajele 4wd fata de 2wd). Eventual mai amani achizitia pana completezi bugetul si cumperi allgrip.
  Succes !
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline rexkrokiDAU

Legat de variantele 2wd sau 4wd, observi ca am inceput direct cu allgrip, deci optiunea mea este clar 4x4. Daca masina are si aceasta varianta e pacat sa iau 2wd, mai ales ca are si o garda la sol mai mare.

Garda la sol e la fel în ambele cazuri, 185 mm.

Offline dragos37

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 24
  • Gen: Bărbat
    • Bacau
Buna ziua.

După mai multe vizite la dealeri am ajuns la Suzuki si ceed ca am ajuns la decizia finala dar mai am o singura  nelămurire 1.6 spirit allgrip m/t sau 1.6 spirit 2wd a/t. Țin sa spun ca am mașina automata de 7 ani si ma atrage foarte tare cutia automata dar in același timp mi se pare aiurea sa cumpăr un suv fără tracțiune integrala prețul este aproximativ la fel. Sa le am pe amândouă nu este buget. Țin sa spun  ca eu nu merg pe coclauri dar allgrip este Ok si pentru siguranța iar cutia automata este foarte comoda in oraș.Mulțumesc de sfaturi.

O zi frumoasa!
  • skoda superb 1.9 tdi a/t

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Ai primit deja răspunsuri la solicitarea ta cu 2 postari înainte.

Trimis folosind Tapatalk

• SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

The following users thanked this post: dragos37

Offline dragos37

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 24
    • Bacau
Ai primit deja răspunsuri la solicitarea ta cu 2 postari înainte.

Trimis folosind Tapatalk

Am citit pana la pag 14 si tind spre 4x4 dar ma tot întreb cât o sa imi lipsească a/t. Dealerul de aici din Bc abia a primit mașina la test trebuie sa fac un test.
  • skoda superb 1.9 tdi a/t

Offline Utilizator_Anonim

@dragos37 cumpara allgrip daca ai posibilitatea financiara.
Fostul sx4 l-am avut 2x4 si am avut momente cand am regretat optiunea. Garda mai inalta te imbie sa o bagi in diverse locuri si ... ghinion, treci la impins masina.
Iarna pe la munte sau in bucuresti cand nu deszapezesc parcarile/stradutele si de cateva ori pe niste drumuri inisipate, am injurat sanatos ca nu am avut bani de allgrip in 2010.
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp