Autor Subiect: Dileme la alegerea New Vitara - 4x4/4x2, benzina/diesel, manuala/automata...  (Citit de 83954 ori)

0 Membri şi 8 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Alex D

Am sunat la numarul de contact de pe suzuki.ro
http://www.suzuki.ro/autoturisme/suzuki/contact/date-de-contact/

Am completat formularul pentru dealer-ul din Craiova.
  • Suzuki Vitara Cool/1.6 Allgrip/Cool white pearl

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Suna direct dealerul, nu te baza pe tehnologia lui suzuki.ro. :pardon:
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

The following users thanked this post: Alex D

Offline Alex D

Salutare,
@gabineg, am reusit sa dau de cei din craiova, ti-am ascultat sfatul si am sunat direct. Aparent formularul de pe site e degeaba.

Am si condus o Vitara, aveau un singur model pentru drive test, cel turbo pe benzina, 4x4.

S-a simtit bine la sofat, vizibilitate buna, compacta, spatii multe de depozitare, portbagaj decent.

Eu initial am zis ca iau 4x2 cool (cea mai ieftina). Acum, dupa ce am folosit si 4x4 si optiunea sport, m-a cam pus pe ganduri.. Ma gandesc sa aleg 1.6 cool, allroad..de teama sa nu regret mai tarziu..

In alta ordine de idei, dealer-ul specializat in vanzari pare f f nepriceput, si rudimentar, pare mai degraba un samsar care ia masini noi din ungaria si le vinde in craiova.

- Nu m-a ajutat prea mult nici cu recomandari pentru programul rabla, am plecat de acolo fara sa stiu ce urmeaza sa fac pentru a beneficia de reducerea rabla.
- Nu pare sa faca nici-o reducere  de dealer, s-a si atacat cand l-am intrebat.

Puteti sa imi recomandati va rog un dealer ok, mai aproape de craiova? Poate e dispus sa ajute mai mult decat cel din cv.

Offline Bar

Fuguta la Pitesti.
E deschis si sambata, pe cand la Craiova nu.
  • X

Offline musicall

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 488
  • Gen: Bărbat
  • Dioxidul de carbon e principalul gaz cu efect high
Pune mana pe telefon și suna la toți dealeri Suzuki din jurul tau, vezi unde ai ce mai buna oferta și uita-te și pe pagina agenției fondului pentru mediu - http://www.afm.ro/rabla_autovehicule.php sa vezi ce dealeri participa la program și pași pe care trebuie sa-i urmezi... Alte detalii despre programul rabla aflii și de aici - http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=1179.140#gsc.tab=0
« Ultima Modificare: 03.Iun.2017, 12:32:38 a.m. de musicall »
  • SX4 S-CROSS 1.4Boosterjet AllGrip
1. Ma uit dupa Suzuki... 2. Astept un Suzuki... 3. Conduc (si) un Suzuki.

Offline Alex D

Salutare tuturor!
Pana la urma m-am decis sa merg pe mana celor din Craiova.
Mi-au facut o oferta buna si am ales versiunea Cool, Allgrip, white pearl (asta era pe stoc). Maine o sa dau un avans consistent si dupa ma duc sa fac un credit...nu cred ca dureaza prea mult toata procedura, sper sa mai apuc si reducerea rabla pentru ca aud zvonuri ca s-ar termina fondurile in curand..
Cu astea find zise, ma inscriu si eu pe lista proprietarilor de vitara dupa ce o primesc :)

Offline rexkrokiDAU

Eu cred ca e mai cumpătat să plătești avansul abia după ce ai dosarul de credit aprobat.

Offline ...

Si sa nu fie cel mai consistent avans. Eu am dat 5000 lei, dar nu era pe stoc.

Offline ambmihai

buna,
pe stoc inseamna in ungaria...vezi daca dealarul a rezervat-o deja-pe mine m-a pus sa fac o factura proforma ,ca sa o poata rezerva...altfel se baga alti dealari.
factura si rezervarea s-a facut aproape simultan si asa am fost sigur ca am masina.
multa bafta
  • Suzuki vitara allgrip cool 1.6 benzina
Cine controleaza media ,controleaza mintea..Jim Morrison

Offline Alex D

Salutare,

V-am ascultat sfatul si am dat doar 5000 de ron avans.
Am facut deja creditul, astept doar sa finalizez procedura rabla.

Ca idee, masina cumparats era deja la dealerul din craiova, nu e in ungaria. Probabil ca intr-o saptamana o achit integral.