Autor Subiect: Dileme la alegerea New Vitara - 4x4/4x2, benzina/diesel, manuala/automata...  (Citit de 83941 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline jupanul1

Aș mai adăuga eu un motiv pentru care ar fi de dorit versiunea 4x4 în loc de 4x2:

• Hyundai Tucson HEV (NX4e); ex Vitara 1.4 S, Allgrip, AT, turquoise

Offline yeti

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1520
  • Gen: Bărbat
    • Bucuresti, Sector 3
Cea mai concisa opinie despre 4x4 (4wd) pe Vitara o gasiti chiar in manualul utilzatorului:
  • Opel Mokka Cosmo 1.4 benzina turbo 140CP 6MT 4x4 Red Velvet BFGoodrich G-grip allseason2 (fost Suzuki Vitara Cool 1.6 benzina 120CP 2WD 5MT Superior White Michelin CrossClimate)
Vitara 
Mokka

The following users thanked this post: SuViPa

Offline shpeedy

Ieri pe DN1 m-am alternat cu doua Vitare (ma depaseau, le depaseam samd) - una 2WD, alta 4WD.

Ce mi-a atras atentia in momentul in care m-au depasit amandoua si le aveam in fata ochilor ruland relativ in paralel o bucata de drum: cea 4WD are diferentialul destul de vizibil pe dedesubt fata de versiunea 2WD. Cand mai adaugi si un scut (cum era cea de ieri), scade si mai mult garda.
Oare cat o fi garda la sol in respectivul punct - cel mai jos al masinii?!
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline Lerua07

Cu scutul pe spate , garda la sol este de maxim 14-15 cm in dreptul diferentialului - masurata de mine. Eu , din acest motiv am renuntat in ai mai pune scuturi. 
La masina asta ai pune scuturi metalice e ca si cum ai pune volan la bicicleta, adica... tot bicicleta ramane ;)  :dknw:
  • Vitara 2015, spirit 1.6 benzina, allgrip, TM, alba,
Multumeste-te cu putin, pentru ca putinul nu-ti va lipsi niciodata !

Offline bogdanzarnescu

Dacă nu greșesc, toba de eșapament (în mijloc) e mai jos decât scutul de la diferențial.
  • Vitara S, 6AT, Allgrip & Peugeot 308

Offline shpeedy

Tocmai asta am observat - fata de profilul tobei, diferentialul se vede mai jos...

Offline Alex D

Salutare tuturor,

Sunt nou pe forum. Am creat un cont si m-am logat aici la voi ca sa ma ajutati cu niste sfaturi.
Vreau sa cumpar un Vitara nou pe benzina (cel mai ieftin din gama, cred ca e versiunea aia Cool).
Sunt satul de masini second si implicit de masini diesel problematice, vreau o masina simpla, fiabila, pe benzina.

Bifeaza acest Vitara aceste criteri?

E ok motorul asta de 1.6 prin prisma fiabilitatii?

Legat de alte specificatii nu prea am curiozitati, ca orice masina noua din zilele noastre vine la pachet cu toate dotarile necesare. Nu am nevoie de navigatie si alte brizbrizuri care vin la pachet cu modele mai scumpe.

Multumesc pentru raspunsuri.

Ps. Poate ca nu am postat im sectiunea care trebuie..ma anuntati daca e ceva si mut discutia.
  • Suzuki Vitara Cool/1.6 Allgrip/Cool white pearl

Offline shpeedy

Da, bifeaza New Vitara aceste criterii.

Da, e super-ok motorul asta 1.6 prin prisma fiabilitatii - de asta o sa-l si scoata.

Da, ai postat unde trebuie, doar ca raspunsurile la aceste intrebari se gasesc si para-gasesc in aceasta arie (nu esti primul care le pune) - trebuia doar sa intri pe topicurile care suna ca intrebarea ta...

Alta intrebare?!

The following users thanked this post: SuViPa

Offline Alex D

Multumesc pentru sfat.
O sa fac un test drive in curand.

Altceva..
Siguranta pare ok..
Design f misto..
 Ah da, cum e sonorizarea in masina? Am facut un test drive cu un duster si nu a fost o experienta placuta..
Mai am 3 intrebari :)
Unde sunt facute?
Pe ce masini mai e motorul asta?
Si daca e fiabil de ce rahat il scot?

Thanks
  • Suzuki Vitara Cool/1.6 Allgrip/Cool white pearl

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Pe prima pagina scrie asa: Înainte de a posta, cauta pe forum cu Google. Vei gasi răspuns la întrebările tale.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice