Autor Subiect: Dileme la alegerea New Vitara - 4x4/4x2, benzina/diesel, manuala/automata...  (Citit de 83919 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline shpeedy

@Balaur: tu vrei acum - cand vine sezonul cald - sa-ti iei masina cu anvelope de iarna sau sa ti le includa in oferta de achizitie alaturi de cele de vara de pe masina?! :-/  =))
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline jupanul1

Este absolut evident că @Balaur dorește un preț bun la achiziția unui autovehicul nu chiar ieftin, adică ”să facă o afacere”. Asta vrem toți, până la urmă, nu? Maxim de produs/serviciu cu minim de preț. Tot secretul e să ai așteptări realiste vizavi de posibilele discount-uri, pentru a nu fi dezamăgit ulterior.
  • Hyundai Tucson HEV (NX4e); ex Vitara 1.4 S, Allgrip, AT, turquoise

Offline Balaur

N-am bani (nu vreau să dau) dar am pretenții la discount că cine mi-s io?

Repet, citește forumul și o să constați că se poate S Allgrip AT la mult sub 20k. Dar depinde și cu ce atitudine te prezinți. Să nu-ți ceară 22k.

Cine mi-s io? Iaca, doar un om care munceste cinstit si din greu pentru banii aia. As aprecia daca m-ai ajuta cu argumente pentru motorizare si transmisie, consum.

@Balaur: tu vrei acum - cand vine sezonul cald - sa-ti iei masina cu anvelope de iarna sau sa ti le includa in oferta de achizitie alaturi de cele de vara de pe masina?! :-/  =))

Fie ca le iau vara, ca le iau iarna, tot trebuie sa dau bani pe anvelope de iarna. Bugetul meu include acesti bani indifent cand le iau si de unde le iau.
  • Renault Megane II 1,5 dCi

Offline bogdanzarnescu

Ceea ce am și făcut. Plus rugămintea de a studia aria dedicată New Vitara, pentru că este absolut totul documentat, de la apariția ei și până acum. Cu tot cu consum, probleme apărute, diverse îmbunătățiri aduse de proprietari, diverse rezolvări ale problemelor și metode de prevenire a lor, prețuri de achiziție, discounturi și dealeri de încredere vs țepari.

Repet, atitudinea face cel puțin jumătate din treabă. Pentru bani muncim toți de aici, nu știu pe careva să-i fi furat. Majoritatea avem rate etc.
  • Vitara S, 6AT, Allgrip & Peugeot 308

The following users thanked this post: shpeedy

Offline jupanul1

As aprecia daca m-ai ajuta cu argumente pentru motorizare si transmisie, consum.

Orice argumente ar aduce oricine aici, nimic nu bate propria experiență - eu zic să te duci și să faci drive-test cu toate versiunile/combinațiile posibile. Dealerii au, de regulă, atât 1.6 benzină cât și 1.4, ambele MT, disponibile pentru așa ceva. Probabil va fi nevoie să insiști/aștepți un pic pentru versiunile AT, dar cred că merită să încerci și această transmisie.

Privitor la consum, vei găsi un topic dedicat pentru așa ceva, sunt deja prea multe informații acolo. Când vei face drive-test-ul, vezi ce consum mediu este deja pe computerul de bord și apoi resetează-l; verifică iar după drive-test.
  • Hyundai Tucson HEV (NX4e); ex Vitara 1.4 S, Allgrip, AT, turquoise

Offline Balaur

Dupa ce am mai stat cateva ore sa citesc prin forum, incep sa inclin spre 1.6 4WD MT. Ce parere aveti?

The following users thanked this post: SuViPa

Offline musicall

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 488
  • Gen: Bărbat
  • Dioxidul de carbon e principalul gaz cu efect high
E o alegere bună!
  • SX4 S-CROSS 1.4Boosterjet AllGrip
1. Ma uit dupa Suzuki... 2. Astept un Suzuki... 3. Conduc (si) un Suzuki.

Online NicNic

@Balaur: Orice masina ti-ai lua, sunt sigur ca va fi cea mai potrivita.
Asa ca asculta sfatul colegilor de pana acum si mergi la un dealer pana te lamuresti ce ti se potriveste cel mai bine.

Eu as recomanda motorul 1.4 turbo, dar ar fi o recomandare pentru mine.  :)
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline Balaur

Tocmai m-am uitat si pe statistica. Intre 75-85% din posesorii de Vitara de pe forum au aceasta configuratie.
Buna idee ati mai avut cu statistica asta.

Offline rdc

penca e all-rounder si best buy, daca vitara e singura masina
gen nici prea mult da' nici prea putin
ti-ar ajunge un cool 2wd benzina din ce zici. mergi peste dupa necesitati, preferinte si buzunar