Autor Subiect: Dileme la alegerea New Vitara - 4x4/4x2, benzina/diesel, manuala/automata...  (Citit de 83922 ori)

0 Membri şi 6 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline alinm

Revin la cca 12000 km si 10 luni mai tarziu.

Dupa ce am testat si sport si ceva offroad, cred ca cutia automata ar fi fost mai buna. 4x4 m-a ajutat putin in unele ocazii dar cu crossclimaturile tot nu e suficient si nu poti sa mergi prin locuri mai dificile decat pe vreme uscata. Oricum, mai bine decat 4x2 dar nu iesit din comun, cum am mai zis si prin alte parti te ajuta sa iesi dintr-o parcare sau iarba uda ...
Modul sport e interesant dar am descoperit ca e foarte odihnitor ACC la drum mai lung si pentru cate o depasire ma descurc si cu a 2-a turata bine sau a 3-a turata potrivit.

Acuma imi caut o a 2-a masina de offroad usor si ma gandesc la grand vitara pentRU reductor si gume de suv, probabil BFG AT KO2 ...
Vitara Passion 4x4 1,6 benzina, neagra cu caciula alba.

Offline ariciul

Da dar vezi ca varianta Passion cu cutie automata nu are ACC si nici RBS pt ca nu are radar in bot!
Pentru asta trebuia cel putin varianta Spirit. Asa ca nu stiu daca are de ce sa-ti para rau! In iernile mai grele ai sa simti utilitatea allgrip-ului!
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip

Offline valmar67

Da dar vezi ca varianta Passion cu cutie automata nu are ACC si nici RBS pt ca nu are radar in bot!
Pentru asta trebuia cel putin varianta Spirit. Asa ca nu stiu daca are de ce sa-ti para rau! In iernile mai grele ai sa simti utilitatea allgrip-ului!

Vrei sa spui ca nu exista versiunea Passion cu cutie automata, nu ca Passion nu are ACC si RBS...
  • Vitara passion 1,6 benzina,MT, Allgrip, Horizon Orange Metallic / Cosmic Black Pearl Metallic

Offline bogdanzarnescu

• Vitara S, 6AT, Allgrip & Peugeot 308

Offline valmar67

Ba există. 4x2

http://www.suzuki.ro/autoturisme/modele/vitara-benzina/vitara-1-6-passion-2wd-at/
Da,nu m-am uitata asa sus, oricum, sa iei un SUV(mini) fara 4x4 ,dar cu AT mi se pare ciudat. Mai bine iei un hatchback cu AT.
  • Vitara passion 1,6 benzina,MT, Allgrip, Horizon Orange Metallic / Cosmic Black Pearl Metallic

Offline rexkrokiDAU

De ce e mai bine sa cumperi Baleno cu AT si nu Vitara cu AT?

Offline Lerua07

E mai bine sa cumperi Baleno cu o conditie... sa nu fie albastra !  >:)
  • Vitara 2015, spirit 1.6 benzina, allgrip, TM, alba,
Multumeste-te cu putin, pentru ca putinul nu-ti va lipsi niciodata !

Offline yeti

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1520
  • Gen: Bărbat
    • Bucuresti, Sector 3
oricum, sa iei un SUV(mini) fara 4x4 ,dar cu AT mi se pare ciudat. Mai bine iei un hatchback cu AT.
Pai Suzuki Vitara (2015) este un hatchback (conform Directivei 2007/46/EC).
Problema este transata de CoC (EC Certifificate of Conformity) la punctul "38. Type of bodywork: AB hatcback / autoturism cu usă spate rabatabilă (hayon)" si in Cartea de Identitate la punctul "2. Caroseria: AB berlina cu hayon"
  • Opel Mokka Cosmo 1.4 benzina turbo 140CP 6MT 4x4 Red Velvet BFGoodrich G-grip allseason2 (fost Suzuki Vitara Cool 1.6 benzina 120CP 2WD 5MT Superior White Michelin CrossClimate)
Vitara 
Mokka

The following users thanked this post: SuViPa

Offline valmar67

Pai Suzuki Vitara (2015) este un hatchback (conform Directivei 2007/46/EC).
Problema este transata de CoC (EC Certifificate of Conformity) la punctul "38. Type of bodywork: AB hatcback / autoturism cu usă spate rabatabilă (hayon)" si in Cartea de Identitate la punctul "2. Caroseria: AB berlina cu hayon"
Spune-le si la idiotii de la spalatorii :)

The following users thanked this post: toma, SuViPa, lllAlexlll

Offline yeti

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1520
  • Gen: Bărbat
    • Bucuresti, Sector 3
Pai, tipareste poza, pune-o in geam si spune-le tu!
Eu, cu Mokka, nu mai pot  pentru ca "vehicul cu utilizare multipla"   :-((:-))
  • Opel Mokka Cosmo 1.4 benzina turbo 140CP 6MT 4x4 Red Velvet BFGoodrich G-grip allseason2 (fost Suzuki Vitara Cool 1.6 benzina 120CP 2WD 5MT Superior White Michelin CrossClimate)
Vitara 
Mokka

The following users thanked this post: SuViPa