Autor Subiect: Dileme la alegerea New Vitara - 4x4/4x2, benzina/diesel, manuala/automata...  (Citit de 83913 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline bogdanzarnescu

Nu nu, din apropiere de voi  ;)
  • Vitara S, 6AT, Allgrip & Peugeot 308

Offline Cosmin09

Sa nu uiti si de un cont pe spritzmonitor.de  :D E interesant sa vezi pe unde esti cu consumul masinii tale fata de altele asemenea :)

In semnatura de mai jos este un link catre consumurile inregistrate de masina mea, de la prima alimentare si pana in prezent.
  • Vitara S 1.4 turbo 4x4 6AT Galactic Grey din 18.11.2015 pana in 07.02.2022

Offline enicky

Tucson - 35.000
[/s]
Sportage - 25.800[hr]
Qashqai - 30.000
[/s]
Kadjar - nu stiu
[/s]
Jeep Renegade - 27.000
Fiat 500X - de la 19.000eur[/s] (deci va sari)

Discutam despre motorizare aproximativ la fel, 4x4, automat
Gata,
S, Allgrip, AT - >:D< :happy:
              A dat Dumnezeu ! Bafta ! :good:
« Ultima Modificare: 10.Oct.2016, 08:29:48 p.m. de enicky »
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline bogdanzarnescu

Să fie. Mulțumesc

Offline zîmbesc

raman la parerea mea, si am spus-o de mai multe ori...in zona de 20k sunt optiuni mai tentante de la alti producatori

Ai putea să dai cîteva exemple, te rog? Pentru că eu mă gîndesc la o a doua maşină şi ceea ce găsesc la Vitara în standard vine ca opțional (şi evident, cu €) la alte mărci. Chiar m-ar ajuta dacă ai putea să vii cu ceva sugestii.
Ca punct de plecare, caut maşină după următoarele 4 criterii:
1) caroserie "tip SUV";
2) motorizare diesel;
3) transmisie automată;
4) tracțiune 4x4, permanentă sau nu.
  • Honda Jazz
Mitocanul s-a născut jignit.

Offline toma

Depinde cum definesti "zona 20K" :) 27K e tot in zona?

Daca te referi la masini care sa coste sub 20K si sa indeplineasca diesel si 4x4 din cate stiu eu nu ai decat doua variante: Duster sau Vitara

• Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline AT

Mai asteptati sa vedem si noile modele lansate acum la targul auto de la Geneva:)
Posibil sa urmeze si o scadere a preturilor la modelele 2016 - din cauza noilor modele lansate anul acesta  :D
  • Suzi Quatro (spirit 1.6 vvt 4x4 2015) - Probably the first owner of New Vitara in Romania -

Offline Leutz

Offtopic-ul a fost inlaturat.

@bogdanzarnescu, daca ai ceva de adaugat la obiect, adauga! Daca nu, nu!

Multumesc !!!
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019

Offline bogdanzarnescu

Dacă îți stau în gât, poți să mă banezi.
Toma a răspuns la un post din septembrie, ai o problemă cu asta?

Offline Leutz

Insinuarea este deplasata; doar continua aiurea offtopic-ul. Nu am nici un motiv sa-mi stai in gat - tu sau altcineva.

In plus, n-am nici o intentie sa compar pe unii si pe altii, altfel decat prin prisma apartenentei postarilor la regulile, minimale si de bun simt si alea, ale forumlui. In cazul de fata:
- @bogdanzarnescu a postat off-topic si la misto si a generat o serie lunga de alte postari off-topic. Regulamentul are o problema cu asta.
- @toma a postat la obiect, dupa ceva vreme de la ultima postare. Regulamentul nu are o problema cu asta.

Te-ai aflat pentru un moment in eroare  :), impreuna cu ceilalti care au postat; insa de data asta ai fost cel care a generat discutia. Lucrul asta a fost corectat. Nu cred ca-i asa grav ca sa necesite continuarea discutiei.
« Ultima Modificare: 11.Mar.2017, 02:46:28 a.m. de Leutz »
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019

The following users thanked this post: rexkrokiDAU