Avand in vedere experienta de anul trecut - cand mi-am cumparat Jimny - si desi sunt din Bucuresti, am ales sa merg tot pe varianta dealerului din Pitesti.
DE CE? Motivele sunt urmatoarele:
1. reprezentatul de vanzari - dl. Daniel DOBRESCU - este un profesionist desavarsit! Si nu, nu-i fac reclama, spun doar adevarul!
Din punctul meu de vedere, este genul de vanzator pe care ar trebui sa-l aiba orice dealer auto. Daca in toata reteaua Suzuki ar exista doar astfel de oameni, marca ar avea - fara doar si poate - vanzari mult mai mari.
Inainte de a lua legatura cu el, am mers la Dageco si Radacini. Pe cei de la Autonet i-am sarit, intrucat in anii anteriori au avut ocazia de doua ori sa ma convinga sa iau de la ei, dar ... n-au reusit! Nu spun mai multe, pentru ca nu-si are sensul - am vazut ca sunt unii clienti care sunt multumiti de relatia cu ei.
Cei de la Radacini m-au dezamagit profund!
Desi am facut un test-drive cu masina lor, desi le-am spus ca mai am un Jimny cumparat de la un alt delaer, desi le-am spus ca vreau o oferta pentru Vitara alba pe care o aveau un showroom si (inca o data) desi le-am lasat cartea de vizita ... nici pana in ziua de azi nu mi-au trimis o oferta!
Ca atare, avand in vedere ignoranta de care am avut parte, in aceeasi zi l-am contactat pe dl. Dobrescu, de la care am primit o oferta in mai putin de o ora...!
2. la revizii / instalare accesorii poti sta langa mecanic / masina.
Pentru mine acest lucru este foarte important, intrucat pe langa Jimny mai am un Hyundai i30 diesel si un Grand Espace - masina de serviciu.
Nu vreti sa stiti ce experiente (neplacute) am avut cu cei de la Tiriac Auto, respectiv Auto Cobalcescu...!
Ca atare, desi sunt 200 km pana la Pitesti si inapoi, am preferat si prefer sa ma duc la Royal Motors, intrucat pentru mine dealerul acesta este cea mai buna alegere!
Nu ascund faptul ca anul trecut am luat legatura si cu cei de la Rossit - care de asemenea au fost foarte promti - dar ... Pitestiul a castigat...!