Autor Subiect: Relatia cu dealerii in vederea achizitiei/la achizitia New Vitara  (Citit de 63032 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Bodu23

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 83
  • Gen: Bărbat
  • Disponibilitatea creeaza oportunitatea!
    • Bucuresti
Re: Relatia cu dealerii in vederea achizitiei/la achizitia New Vitara
« Răspuns #80 : 16.Sep.2015, 12:06:34 a.m. »
Am discutat telefonic, apoi am trimis email cu rug sa-mi trimita si in scris ce mi-a spus la tel. Sunt eu prea carcotas?
Nu cred ca esti carcotas. De altfel sunt de acord cu tine. Am ales insa, nu cu usurinta, sa ma las la indemana sortii. Si am cateva emotii, dar pur si simplu vreau sa cred ca va fi ok. Asa ca de  doua luni nu am discutat cu dealerul.
Dar ar  trebui ca la asemenea valori, asteptare etc. sa fie un proces mai documentat. Pana si o amarata de cerere primeste un numar de inregistrare.
Voi plati dupa ce vad masina venita si o sa fac atunci un email cu indicare obiect plata, serie sasiu, etc, ca document. Daca se leaga cu contractul si cu masina cu care plec acasa, s-a terminat si Go Route 66! :)
  • Vitara Spirit Allgrip VVT/MT Orange/Black

Offline danut1900

• Full Member
  • Mesaje postate: 143
  • ...but it's more important to be nice.
    • Suceava
« Răspuns #81 : 21.Sep.2015, 01:25:22 p.m. »
Din experienta, imi puteti spune cat a durat procedura Remat, de la emiterea notei de inscriere si pana la livrare?
  • Suzuki Vitara Passion 1.6 2WD MT

Offline vladiopa

« Răspuns #82 : 21.Sep.2015, 01:57:51 p.m. »

Pentru cei care au beneficiat de tichet rabla gestionat direct de dealer lucrurile s-au incadrat in termenul de livrare indicat la achitatea avansului. De regula se misca repede, fiind si interesul lor. Mie mi-au cerut de exemplu sa le dau certificatul fiscal la 1 iunie pt masina livrata la inceputul lui august. Actele insa au fost gata mult mai repede dar am avut acele parca 90 de zile la dispozitie pt utilizare voucher. Trebuie sa verific dosarul ca sa iti dau date concrete

Citare inutila a mesajului anterior.
« Ultima Modificare: 15.Oct.2015, 03:48:00 p.m. de cristyyy2003 »

Offline danut1900

• Full Member
    • Suceava
« Răspuns #83 : 21.Sep.2015, 02:05:31 p.m. »
La mine, masina este la dealer. Se pare ca formalitatile prin Remat mai dureaza, in 16.09 au fost duse pentru implementare documentele privind distrugerea si radierea.

Offline fenete

« Răspuns #84 : 21.Sep.2015, 03:11:59 p.m. »
La mine procesarea a durat 7 zile, dupa plata avansului, voucherul fiind achizitionat prin intermediul unui dealer din Bucuresti. Livrarea programata pentru oct 2015!

Offline tau

« Răspuns #85 : 23.Sep.2015, 09:16:56 p.m. »
Avand in vedere experienta de anul trecut - cand mi-am cumparat Jimny - si desi sunt din Bucuresti, am ales sa merg tot pe varianta dealerului din Pitesti.

DE CE? Motivele sunt urmatoarele:

1. reprezentatul de vanzari - dl. Daniel DOBRESCU - este un profesionist desavarsit!  Si nu, nu-i fac reclama, spun doar adevarul!

Din punctul meu de vedere, este genul de vanzator pe care ar trebui sa-l aiba orice dealer auto. Daca in toata reteaua Suzuki ar exista doar astfel de oameni, marca ar avea - fara doar si poate - vanzari mult mai mari.

Inainte de a lua legatura cu el, am mers la Dageco si Radacini. Pe cei de la Autonet i-am sarit, intrucat in anii anteriori au avut ocazia de doua ori sa ma convinga sa iau de la ei, dar ... n-au reusit! Nu spun mai multe, pentru ca nu-si are sensul - am vazut ca sunt unii clienti care sunt multumiti de relatia cu ei.

Cei de la Radacini m-au dezamagit profund!
Desi am facut un test-drive cu masina lor, desi le-am spus ca mai am un Jimny cumparat de la un alt delaer, desi le-am spus ca vreau o oferta pentru Vitara alba pe care o aveau un showroom si (inca o data) desi le-am lasat cartea de vizita ... nici pana in ziua de azi nu mi-au trimis o oferta!

Ca atare, avand in vedere ignoranta de care am avut parte, in aceeasi zi l-am contactat pe dl. Dobrescu, de la care am primit o oferta in mai putin de o ora...!

2. la revizii / instalare accesorii poti sta langa mecanic / masina.
Pentru mine acest lucru este  foarte important, intrucat pe langa Jimny mai am un Hyundai i30 diesel si un Grand Espace - masina de serviciu.
Nu vreti sa stiti ce experiente (neplacute) am avut cu cei de la Tiriac Auto, respectiv Auto Cobalcescu...!

Ca atare, desi sunt 200 km pana la Pitesti si inapoi, am preferat si prefer sa ma duc la Royal Motors, intrucat pentru mine dealerul acesta este cea mai buna alegere!

Nu ascund faptul ca anul trecut am luat legatura si cu cei de la Rossit - care de asemenea au fost foarte promti - dar ... Pitestiul a castigat...!

• Jimny, Vitara S, New Jimny

Offline vladiopa

« Răspuns #86 : 23.Sep.2015, 09:56:25 p.m. »
Acum m-am mai linistit. Credeam ca sunt eu "defect" si vad doar partile neplacute la Autonet dar se pare ca nu sunt singur. Problema cu cartea de vizita am avut-o la Cobalcescu. Cat despre Pitesti, ma gandisem si eu la Royal Motors, chiar am sunat prietenii din Pitesti ca sa ma puna in legatura cu reprezentantul lor de vanzari dar intre timp am gasit o atitudine ok la Radacini si mi-a convenit ca era mai aproape de mine.
PS: si la Radacini te lasa sa stai langa mecanic. Asta dupa ce semnezi o hartie prin care declari ca ai luat la cunostinta de regulile de protectia muncii

Offline danut1900

• Full Member
    • Suceava
« Răspuns #87 : 24.Sep.2015, 08:16:48 p.m. »
Azi am achitat masina. Astept finalizarea formalitatilor si livrarea, dupa care am sa evaluez relatia cu dealerul, inclusiv prin completarea si transmiterea catre Suzuki Romania a unui chestionar de satisfactie clienti. Apropos, a completat cineva chestionarul de pe site-ul Suzuki?

Offline yeti

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1520
  • Gen: Bărbat
    • Bucuresti, Sector 3
« Răspuns #88 : 24.Sep.2015, 09:05:14 p.m. »
Eu l-am completat. Plus unul (aproape) identic pe hartie, ce l-am returnat prin posta.
  • Opel Mokka Cosmo 1.4 benzina turbo 140CP 6MT 4x4 Red Velvet BFGoodrich G-grip allseason2 (fost Suzuki Vitara Cool 1.6 benzina 120CP 2WD 5MT Superior White Michelin CrossClimate)
Vitara 
Mokka

Offline vladiopa

« Răspuns #89 : 24.Sep.2015, 09:12:43 p.m. »
Din cate cunosc eu, chestionarul Suzuki se poate completa doar dupa ce te invita ei sa-l completezi. Voi ati primit vreo notificare in sensul asta cand ati dat feedback-ul?