Autor Subiect: Relatia cu dealerii in vederea achizitiei/la achizitia New Vitara  (Citit de 63034 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline vladiopa

Re: Relatia cu dealerii in vederea achizitiei/la achizitia New Vitara
« Răspuns #60 : 13.Sep.2015, 02:03:05 p.m. »
@newah - era o gluma. Si ai dreptate cu nesimtirea dealerilor multor marci auto. La lista ta as adauga Eurial care comercializeaza Peugeot

@danyepz - si eu tot de 2 ori client Radacini. Nu m-au impresionat insa cu nimic... Aritudinea lor a fost ok dar se comunica greu cu vanzarile

Offline newah

« Răspuns #61 : 13.Sep.2015, 02:50:53 p.m. »
nu-ti fapb, exact asa am considerat mesajul. doar ca este pacat ca cei ca noi deja dezamagiti sa nu aibe sansa de a cunoaste oameni ca Mihai de la Autonet care chiar fac diferenta de multe ori

Offline georgeek

« Răspuns #62 : 15.Sep.2015, 09:57:21 a.m. »
Ii rog pe cei care au trecut deja prin procedura, ce confirmare/înștiințare au primit după plata avansului?
Eu am plătit avans în august și tot prin dealer am achiziționat tichet rabla. Am primit contractul semnat, factura/bon 5000lei pt avans, proforma cu sumar date tehnice auto.
1. La rabla primești vreo înștiințare ca s-a inregistrat tichetul pe numele tău?
2. Ati primit confirmare pe email sau scris ca s-a făcut comanda la fabrica?
3. Data estimata de livrare vi s-a comunicat în scris sau doar verbal?
Dealerul unde am dat comanda e f amabil, super disponibil pt orice informație, da asigurări ca totul merge exact cum am convenit dar după aproape o luna de la avans nu am nimic concret.
Asa "face" toți? Nimic scris? Doar vorbe?
  • Vitara Passion 1.6 ALLGRIP 5MT Savana Yvory / Black

Offline Cosmin09

« Răspuns #63 : 15.Sep.2015, 10:18:04 a.m. »
Am platit si eu avansul iar confirmarea din partea lor ca s-a incasat (eu am facut transfer prin internet banking), a fost ca mi-au trimis scanata ultima pagina din contract cu semnatura si stampila vanzatorului.

1. Nu am primit nimic scris legat de rabla, doar o confirmare telefonica cum ca pretul masinii s-a redus cu valoarea tichetului Remat, 6500 de lei.

2. Eu am cerut confirmare pe mail ca s-a facut comandat la fabrica pentru masina in configuratia aleasa de mine si pt data de fabricatie care mi se comunicase anterior semnarii contractului (adica, o masina in configuratia aleasa de mine vine la rand in fabricatia la data de....). Si dupa ce a confirmat vanzatorul ca banii de avans au ajuns in contul lor, mi-au trimis aceasta confirmare de comanda pe mail, adica masina mea se va fabrica pe 06.11.2015. Ulterior, la 2 saptamani cand am revenit la dealer ca sa achit si tichetul de REMAT, mi s-a confirmat si verbal acest lucru (dupa ce vanzatorul a primit o noua confirmare de la fabrica).

3. Data estimata a livrarii, la mine, cam coincide cu termenul de 90 de zile specificat in contractul de vanzare-cumparare. Verbal, mi s-a comunicat ca de la data fabricatiei pana cand masina ajunge in curtea vanzatorului ar putea trece maxim 15 zile calendaristice. Asadar, eu sper sa ajunga pana pe 20.11.2015.

Quote inutil.
« Ultima Modificare: 15.Oct.2015, 02:54:38 p.m. de cristyyy2003 »
  • Vitara S 1.4 turbo 4x4 6AT Galactic Grey din 18.11.2015 pana in 07.02.2022

Offline georgeek

« Răspuns #64 : 15.Sep.2015, 10:22:20 a.m. »
Multumesc. Si ... asteptare usoara!
  • Vitara Passion 1.6 ALLGRIP 5MT Savana Yvory / Black

Offline vladiopa

« Răspuns #65 : 15.Sep.2015, 10:53:17 a.m. »

1. La rabla primești vreo înștiințare ca s-a inregistrat tichetul pe numele tău?
2. Ati primit confirmare pe email sau scris ca s-a făcut comanda la fabrica?
3. Data estimata de livrare vi s-a comunicat în scris sau doar verbal?

1. Eu nu am primit nimic. Am semnat doar niste acte la ridicarea masinii si am primit un exemplar din documentatia dosarului pt "rabla".
2. Nu am primit asa ceva.
3. Data livrarii nu mi-a fost transmisa explicit dar mi s-a indicat ca ar fi cam la o saptamana dupa data productiei. Data productiei mi se comunicase pe email in momentul in care incepusem sa ma interesez despre diversele echipari si culori. Indicatiile respective nu au fost respectate a.i. termenul de productie a fost decalat cu o saptamana din motive imputabile fabricii.

Offline newah

« Răspuns #66 : 15.Sep.2015, 06:10:30 p.m. »
Am avut astazi o experienta cel putin bizara, venita direct de la Suzuki.
Un vanzator frustrat si incompetent, numit Ionut Bertesteanu, caruia printr-un mesaj privat i s-a solicitat o cotatie de pret la modelul Vitara Spirit AT cu accesorii suplimentare, la care a raspuns ca ofera 400 euro discount, I s-a parut de NEACCEPTAT ca un alt dealer, a INRAZNIT sa ofere un discount prea mare dupa mintea lui si a facut plangere prin directorul Radacini Militari la SUZUKI Ungaria sa traga de urechi pe cei care strica piata!
Sunt uluit, revoltat si mai ales extrem de nervos de practicile EXECRABILE ale celor ca Radacini care in loc sa isi ajusteze oferta, bazandu-se pe cererea crescuta a modelului Vitara considera ca pot stabili preturi de monopol, ca noi, cumparatorii sa nu avem sansa unei oferte decente si sa fim obligati sa cumparam la preturi impuse de ei.
Nici macar firmele germane de traditie nu si-ar permite sa arate fatis o asa mare lipsa de respect fata de clienti!
NU stiu voi ce experienta ati avut cu Radacini Militari insa personal voi merge pana in panzele albe pentru a elimina pe viitor astfel de reactii isterice si de frustrare maxima ale dealerilor in defavoarea clientilor!

Imi cer scuze pentru cuvintele scrise cu majuscule, intentia a fost de a atrage atentia asupra lor chiar daca regulile online spun ca inseamna ca strigi, insa asta trebuie facut, trebuie strigat la ei sa se trezeasca... sau poate ii lasam sa doarma in continuare

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #67 : 15.Sep.2015, 06:29:12 p.m. »

Un vanzator ..., caruia printr-un mesaj privat i s-a solicitat o cotatie de pret la modelul Vitara Spirit AT cu accesorii suplimentare, la care a raspuns ca ofera 400 euro discount, I s-a parut de NEACCEPTAT ca un alt dealer, a INRAZNIT sa ofere un discount prea mare....

Sunt curios cum i-a parvenit aceasta informatie ...

• SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline newah

« Răspuns #68 : 15.Sep.2015, 06:35:58 p.m. »
Direct, dupa ce a retransmis mesajul meu catre seful lui direct, asta dupa ce scriu de o luna pe forum pretul la care am luat masina fara a fi nici un secret. Nici macar la o masina pe care o tin rezervata aiurea pe stoc de o luna nu au fost dispusi sa lase altceva decat vopseaua.
Aveti mare grija ce vorbiti cu astfel de indivizi, ma astept sa-mi iau si "amenda" pentru pretul decent la care am luat masina

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #69 : 15.Sep.2015, 06:45:17 p.m. »
Eu tot n-am inteles... Vrei s-o iei mai ieftin decat pretul decent de acum o luna ?
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice