Autor Subiect: Relatia cu dealerii in vederea achizitiei/la achizitia New Vitara  (Citit de 62992 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Danciu Paul

Re: Relatia cu dealerii in vederea achizitiei/la achizitia New Vitara
« Răspuns #440 : 07.Dec.2016, 07:31:11 p.m. »
Salut.
Probabil ca luna aceasta o sa dau comanda la o Vitara 1,6 benzina Passion allgrip. In Constanta nu au mașina de drive test cu motorul de 1,6 benzina și după doua vizite la reprezentanta la un interval de câteva luni distanta am avut impresia ca nu vor sa vândă... m-am simțit ca i-am deranjat (showroom-ul fiind pustiu)... asa ca o sa aleg un dealer din tară. Am înțeles ca cei de la Pitești sunt dispuși sa facă concesii in favoarea cumpărătorului și probabil voi face un drum pana la ei și pentru un drive test.
Pentru cei ce au făcut drive test la Pitești: Care este zona in care se face drive-testul?

Pentru mașinile aflate pe stoc, dealer-ul este mai darnic la oferta acum, pe final de an eventual începutul lui 2017?
eu fiind din pitesti i-am cerut sa vad performantele masinii si off road,adica in limitele ei...si am bagat-o prin niste hartoape din zona orasului...dar dl dealer nu vroia el spuand ca traseul standard este pe autostrada,oras etc...Binenteles ca eu i-am spus ca masina are 4*4 si vreau sa vad ce poate....dar ca dealer recomand Pitesti vei aveau un discount bun daca stii sa negociezi
  • Suzuki Vitara 1.6 passion 4*4

Offline aleksanders

« Răspuns #441 : 15.Dec.2016, 12:08:03 p.m. »
ma doare inima cand citesc aceste randuri  :-t
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline bogdanzarnescu

« Răspuns #442 : 15.Dec.2016, 12:19:33 p.m. »
Îți recomand:

• Vitara S, 6AT, Allgrip & Peugeot 308

The following users thanked this post: aleksanders

Offline crys

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
    • Timisoara
« Răspuns #443 : 19.Dec.2016, 04:18:02 p.m. »
Am cumparat un Suzuki Vitara de la reprezentanta RS Sara Motors Timisoara si pot spune ca sunt multumit de colaborarea pe care o am cu ei, in ciuda faptului ca si mie mi-a intarziat masina la livrare fata de termenul initial, dar cu diplomatie de ambele parti am ajuns la un consens benefic.  :good:
  • Suzuki Vitara

Offline aleksanders

« Răspuns #444 : 19.Dec.2016, 04:22:00 p.m. »
si nu cumva ai platit si masina integral la semnare?
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline NicNic

« Răspuns #445 : 19.Dec.2016, 05:54:47 p.m. »
Am cumparat un Suzuki Vitara de la reprezentanta RS Sara Motors Timisoara si pot spune ca sunt multumit de colaborarea pe care o am cu ei, in ciuda faptului ca si mie mi-a intarziat masina la livrare fata de termenul initial, dar cu diplomatie de ambele parti am ajuns la un consens benefic.  :good:

@crys:
Poate  reusesti sa faci un jurnal de bord pentru masina, sa vad si eu cum arata una livrata de Sara Motors.
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline Cleriq

« Răspuns #446 : 20.Dec.2016, 06:05:27 p.m. »
Same story ca si la crys, intarziere, discount, Sara Motors :)
Ma asteptam asa ca nu sunt deranjat de intarziere.
  • Suzuki Vitara Passion 2WD 1.6 Benzina Cosmic Black Pearl

Offline NicNic

« Răspuns #447 : 20.Dec.2016, 06:42:33 p.m. »
Same story ca si la crys, intarziere, discount, Sara Motors :)
Ma asteptam asa ca nu sunt deranjat de intarziere.

Sa inteleg ca intarzierea de acum a mai adus un discount in afara celor 600EUR + vopsea metalizata?

Dupa ce vei primi masina, poate ne trimiti cateva poze cu ea.
Mai ales ca este neagra toata, una din culorile pe care le gasesc potrivite masinii.  :)

• ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline Cosmin09

« Răspuns #448 : 20.Dec.2016, 08:36:43 p.m. »
Poate, cu atatea reduceri, ajungi sa o iei la juma' de pret  :D
  • Vitara S 1.4 turbo 4x4 6AT Galactic Grey din 18.11.2015 pana in 07.02.2022

Offline Cleriq

« Răspuns #449 : 21.Dec.2016, 10:22:20 a.m. »
Sper sa nu intarzie atat de mult incat sa imi dea discount jumatate din pretul ei..nu vreau sa o primesc la majoratul fiului meu  :-))
Am primit un discount de 500 de euro in accesorii.
Nu sunt angajat Sara Motors, si nici nu am rude pe acolo ca sa le fac reclama, dar eu sunt multumit de modul in care s-au comportat.
Sper ca masina in sine sa fie ok, eu nefiind un mare norocos cand e vorba de masini :(
Ca si culoare, am ales negru pentru ca e varianta passion, mi s-a parut ca merge bine portocaliul farurilor cu negru.
Daca aveam bani de spirit, cu farurile spre albastru, as fi luat galactic grey.
Din pacate o sa trebuiasca sa plec la inceputul lui ianuarie din tara, si revin abia prin aprilie. Damn, o sa-mi rod unghiile alea 2 luni  :-)) :-((
Va las, ma pun sa mai citesc niste jurnale de bord  :D
  • Suzuki Vitara Passion 2WD 1.6 Benzina Cosmic Black Pearl