Autor Subiect: Relatia cu dealerii in vederea achizitiei/la achizitia New Vitara  (Citit de 63000 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14536
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Re: Relatia cu dealerii in vederea achizitiei/la achizitia New Vitara
« Răspuns #430 : 25.Nov.2016, 10:50:19 p.m. »
Bine-ai venit și simte-te bine! >:D<
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline hugbear

« Răspuns #431 : 25.Nov.2016, 11:10:26 p.m. »
Nu prea ştiu în care recensământ să mă trec, cu abrambureala asta SX4/ S-Cross...
Păi atunci... să cădem cu toții de acord să-i zicem S-Cross, nu? Că oricum nu prea seamănă cu SX-ul.
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline Catalln

« Răspuns #432 : 26.Nov.2016, 09:15:08 a.m. »
Intrebare intrebatoare,  care e baiata si care e fataul?
S-cross = fata si Vitara = baiatul?  :)
  • Suzuki Vitara Passion 2015 1.6 VVT 4WD MT
Consum declarat: urban 6,5 L/100 Km; mixt 5,6 L/100 Km; extra urban 5,1 L/100 Km
Consum mixt realizat la

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #433 : 26.Nov.2016, 09:22:03 a.m. »
Depinde de "parinte", respectiv cum il (o) percepe. A mea e SX, dar e fetita... Pentru altii, acelasi SX e ... baietel.  :D
  • SX4 by Giugiaro

Offline Danciu Paul

« Răspuns #434 : 26.Nov.2016, 01:16:13 p.m. »
Pai si cardul pentru asistenta suzuki care o avem gratuita 3 ani nu-l aveti?pe langa factura,cartea masinii,garantie si estimatul service,factura la program remat....asistenta suzuki zice asa "Serviciul este valabil pentru o perioadă de 3 ani după prima înmatriculare a autovehiculului. Folosirea serviciului gratuit nu este obligatorie, desconsiderarea acestuia nu încetează drepturile legale de garanţie.

Asistenţa Suzuki poate fi folosită exclusiv în cazul defecţiunilor vehiculelor, care devin incapabile să meargă mai departe, aceasta fiind aflată în cadrul obligaţiilor de garanţie. Serviciul Asistenţă Suzuki nu poate fi folosit în cazurile în care ajutorul este necesar din cauza:
- unui accident rutier;
- epuizării acumulatorului cauzate de o instalaţie electrică montată după fabricaţie;
- operatorul vehicului nu a executat lucrările stabilite legate de inspecţia tehnică periodică, de întreţinere şi de recondiţionare;
- în cazurile în care se anulează garanţia, sau dacă garanţia nu este valabilă pentru defecţiunea respectivă.
Serviciul nu poate fi folosit ulterior, după îndepărtarea defecţiunilor, mai ales nu poate fi solicitat în bani."
  • Suzuki Vitara 1.6 passion 4*4

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #435 : 26.Nov.2016, 01:23:53 p.m. »
Asa e, ti-l dau si p-asta.  Pastreaza-l bine, te poate scoate dintr-o situatie incurcata...
  • SX4 by Giugiaro

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #436 : 26.Nov.2016, 02:14:22 p.m. »
Eu am beneficiat de asistenta Suzuki chiar si fara acel card, am scris la vremea respectiva aici.   :)

Offline Cleriq

« Răspuns #437 : 06.Dec.2016, 11:37:01 a.m. »
Salutare all si bine v-am gasit,
Am comandat si eu o Vitara Passion 1,6 benzin de la dealerul nostru preferat Sara Motors. Teoretic trebuie sa ajunga data limita 20 dec, comanda undeva la inceputul lui sept. La fel de teoretic in 8 Dec imi vor spune daca au intarzieri sau nu..
Anyway, va citesc de mult si am decis sa imi fac si eu cont pe forum pentru discutii de bine  :good:
  • Suzuki Vitara Passion 2WD 1.6 Benzina Cosmic Black Pearl

Offline PAR

« Răspuns #438 : 06.Dec.2016, 11:49:29 a.m. »
Bine ai venit, felicitari pentru noua achizitie, sa ne ti la curent  :) pe topicul SM cu evolutia lucrurilor.
  • Suzuki Vitara Spirit 2WD 1.6 VVT AT

Offline tra

« Răspuns #439 : 07.Dec.2016, 01:17:11 p.m. »
Salut.
Probabil ca luna aceasta o sa dau comanda la o Vitara 1,6 benzina Passion allgrip. In Constanta nu au mașina de drive test cu motorul de 1,6 benzina și după doua vizite la reprezentanta la un interval de câteva luni distanta am avut impresia ca nu vor sa vândă... m-am simțit ca i-am deranjat (showroom-ul fiind pustiu)... asa ca o sa aleg un dealer din tară. Am înțeles ca cei de la Pitești sunt dispuși sa facă concesii in favoarea cumpărătorului și probabil voi face un drum pana la ei și pentru un drive test.
Pentru cei ce au făcut drive test la Pitești: Care este zona in care se face drive-testul?

Pentru mașinile aflate pe stoc, dealer-ul este mai darnic la oferta acum, pe final de an eventual începutul lui 2017?
« Ultima Modificare: 07.Dec.2016, 01:28:41 p.m. de tra »
  • Toyota Corolla / Vitara Passion allgrip 1,6 benzină