Autor Subiect: Relatia cu dealerii in vederea achizitiei/la achizitia New Vitara  (Citit de 62996 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Leutz

Re: Relatia cu dealerii in vederea achizitiei/la achizitia New Vitara
« Răspuns #390 : 29.Sep.2016, 05:14:28 p.m. »
Pai la ei de ce sa-l platesti ??

In mod reralist, probabil platesti la achizitie si apoi il iei inapoi (dupa hartogarie si eforturi). In teorie nu ar trebui sa-l platesti deloc.
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019

Offline ecodrive

« Răspuns #391 : 29.Sep.2016, 05:42:35 p.m. »
Din cate stiam in Republica Moldova nu exista baza normativa ce ar reglementa operaţiunile de restituire a TVA nerezidentilor persoane fizice care procura marfuri pe teritoriul Moldovei.
Vitara 1.4 Boosterjet S Allgrip AT  Galactic Grey Metalic

Offline shpeedy

« Răspuns #392 : 30.Sep.2016, 11:22:42 a.m. »
Asta las aici poate este de ajutor eventualilor interesati de o achizitie din Rep. Moldova:

Deci, autoturismele, in afara celor de transport persoane de peste 7-8-9 locuri aproximativ, se vand cu TVA 0%. De aia preturile sunt mai mici acolo. Nu ai ce TVA sa soliciti la restituire cat timp tu nu ai platit asa ceva. Aduci masina in Ro si la inmatriculare trebuie sa platesti TVA aici.Clar?
Nu mi-a luat mai mult de 1-2 zile pe internet si am aflat toate acestea, lucru pe carel-am folosit la negocierea masinii mele. Bineinteles ca nu am mentionat ca in Moldova pretul este fara Tva. Si a tinut, am cumparat masina la un pret cu Tva mai mic decat in Moldova, ca sa nu zic Elvetia de ex..

Am lasat doar partea pur informativa din postul respectiv, fara a avea garantia ca este corecta sau nu.  :-/
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline ariciul

« Răspuns #393 : 30.Sep.2016, 03:48:08 p.m. »
Pai daca e adevarat nu prea mai e de ajutor, pretul mai mic de acolo plus tva platit la granita face tot cat e in Ro daca nu chiar un pic mai mult
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip

Offline wolfin

« Răspuns #394 : 01.Oct.2016, 09:13:49 a.m. »
O inmatriculezi pe bg  :-?
  • vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Vitara pasion 1.6 allgrip benzina 2016
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970

Offline enicky

« Răspuns #395 : 01.Oct.2016, 12:19:00 p.m. »
   Eu cred ca cei de la Suzuki s-au gandit inaintea noastra la situatii de acest gen. Si probabil preturile fixate la tari vecine sunt asemanatoare, fie ca exista sau nu tva. Au tot interesul sa controleze/monitorizeze/anticipeze vanzarile din toate tarile in care exporta. Nu trebuie sa-i subestimam.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Andrei2009

« Răspuns #396 : 21.Oct.2016, 10:45:06 a.m. »
Ieri am ridicat masina de la dealerul auto. Pe scurt, daca vreti Suzuki, apelati cu incredere la Mihai Vecinu de la Autonet Bucuresti.
  • Suzuki Vitara Passion Allgrip, 1,6 Benzina

Offline enicky

« Răspuns #397 : 21.Oct.2016, 11:26:25 a.m. »
.... apelati cu incredere la Mihai Vecinu de la Autonet Bucuresti.
             Zici tu?! mie nu prea mai iesit, maleabiliatate spre zero. Dar e bine ca tu ai fost multumit si... s-o stapanesti sanatos ! Sa ne povestesti ce ti-ai luat, s-o treci la semnatura si recensamant. Multi kilometri fara probleme !
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Andrei2009

« Răspuns #398 : 21.Oct.2016, 11:48:35 a.m. »
Am avut o colaborare buna cu el din prima clipa. I-am spus ce doresc, cat pot sa ofer si am batut palma. Scuturile de protectie pt. motor si diferential, o culoare si covorasele au fost cadou de la el, eu nici nu ma gandisem sa cer. Suzuki Vitara Passion Orange/White Allgrip. In iulie am achitat avansul iar masina a fost livrata cf. contractului. Inclusiv cand am ridicat masina, mi-a prezentat-o in cele mai mici amanunte.
  • Suzuki Vitara Passion Allgrip, 1,6 Benzina

Offline MariusS

« Răspuns #399 : 08.Nov.2016, 12:58:32 p.m. »
Salut,

Este doar o observatie, plimbandu-ma pe forum...si eram curios :) :

Conform Recensamantului New Vitara, singurul dealer din Bucuresti care nu a vandut nici o masina este Dageco, desi aproape jumatate din masinile vandute la nivel national ( si inscrise in statisticile forumului ) sunt in Bucuresti.
Ciudat. Chiar nimeni sa nu ia de la ei.
Ati avut experiente neplacute ? sau pur si simplu au fost oferte mai bune la ceilalti dealeri din Bucuresti ?

Have a nice day

https://docs.google.com/forms/d/1h4Uxp5lS0i3oPatgcJvaqW0IiegYOdUiWCZm0jKas_Q/viewanalytics
  • Vitara 1.6 DDIS Spirit ALLGRIP