Autor Subiect: Relatia cu dealerii in vederea achizitiei/la achizitia New Vitara  (Citit de 63002 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline yeti

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1520
  • Gen: Bărbat
    • Bucuresti, Sector 3
Re: Relatia cu dealerii in vederea achizitiei/la achizitia New Vitara
« Răspuns #360 : 28.Iul.2016, 02:35:53 p.m. »
Dupa raspunsurile date de voi, trebuie sa-mi schimb paradigma. Adica astazi este posibil sa cumperi o masina si la "fara frecventa" cum am numit eu actiunea.
Ramane de avut grija doar la costurile implicate de distanta versus discountul obtinut.
Dar ramane valida si ideea  ca o vizita face to face la dealer poate aduce mai multe decat un telefon/email.  Si atunci sunt sanse sa gasesti oferta optima la o distanta mai mica.

Sent from my iPhone using Tapatalk
  • Opel Mokka Cosmo 1.4 benzina turbo 140CP 6MT 4x4 Red Velvet BFGoodrich G-grip allseason2 (fost Suzuki Vitara Cool 1.6 benzina 120CP 2WD 5MT Superior White Michelin CrossClimate)
Vitara 
Mokka

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #361 : 28.Iul.2016, 02:43:31 p.m. »
Cred ca nu mai e prea mult de comentat pe aceasta tema.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline jupanul1

« Răspuns #362 : 28.Iul.2016, 02:43:54 p.m. »
Deși nu-i tocmai fair-play, poți face drive-test-ul acolo unde îți e mai la îndemână iar ulterior să cauți cel mai bun preț/cea mai bună ofertă în toată țara.

În cazul meu, de exemplu, n-a fost nevoie de o discuție face-to-face. Un simplu telefon, și ăla dat la întâmplare, fără prea mari speranțe, a fost tot ceea ce era necesar. Ulterior ne-am văzut cu dealerul (mai mult dintr-un moft al meu - să mai ies și eu din oraș, să schimb un pic peisajul), dar puteam face totul pe mail sau curier (pentru contract).

Într-adevăr, un drum tot trebuie să-l faci, cel pentru a-ți prelua autovehiculul achiziționat! Dar, dacă e suficient de departe... iaca rodajul!
  • Hyundai Tucson HEV (NX4e); ex Vitara 1.4 S, Allgrip, AT, turquoise

Offline saureign

« Răspuns #363 : 28.Iul.2016, 02:49:21 p.m. »
depinde de cat de disperat esti. Eu tocmai vandusem masina, venise vara, trebuia sa plec in conced, n-aveam masina. Pusesem ochii pe noua Vitara (cel mai bun raport calitate/performanta), si am inceput sa caut. Acum, nu stiu daca as mai lua vreo masina fara test drive inainte; am avut noroc cu Vitara, e ok ca tinuta de drum, mai ales la traseu lung.
Cel mai bine - dupa ce te documentezi pe internet - mergi la dealer, vezi masina, eventual o testezi. Cel putin, eu asa voi face peste cativa ani.
  • S-cross 1.4 allgrip 2024 / ex-Swift 2019 allgrip / ex-Vitara Cool allgrip 2015

Offline Bar

« Răspuns #364 : 28.Iul.2016, 02:55:29 p.m. »
Eu am vazut-o pe internet, am atins-o in showroom in Bucuresti, am facut drivetest in Brasov/semioffroad Timisul de Jos si am cumparat-o din Pitesti dupa ce studiasem ofertele chiar si din Rep. Moldova, domiciliul fiind in alta zona geografica.
Reducerile oferite au fost astfel:
- Bucuresti - 0 euro (aproape respingatori chiar),
- Brasov 300 euro,
- Rm Valcea 300 euro,
- Pitesti 1200 euro.
Deci eu cred ca se merita studierea tuturor ofertelor.
Dar a fost vorba de S-cross.
« Ultima Modificare: 28.Iul.2016, 02:58:21 p.m. de Bar »
  • X

Offline atipic

« Răspuns #365 : 28.Iul.2016, 09:25:22 p.m. »
Am cumparat-o din Rm. Valcea si am primit tot sprijinul celor de acolo. Fiind din Bucureti am incercat la 2 dealeri de aici dar ... sa spunem ca mai pot lucra la ..... multe lucruri dar in special la atitudie.
  • Vitara Spirit VVT AllGrip

Offline cmd77

« Răspuns #366 : 28.Iul.2016, 10:06:16 p.m. »
Cum sa mergeti mai pana acolo de doua ori ?
Ia sa o luati de la Timisoara sa vedeti cum nu va deplasati acolo decat maxim o data, eventual deloc!
Nu, dealerul nu va aduce masina la botul calului, ci nu v'o aduce deloc :))
De maine intru oficial in prelungiri. Incepe balciul ;)
1000 euro reducere? Era s_o mușc și eu dar am zis ca fiind destul de departe nu am nervi sa stau de capul lor. Am luat de la Cluj...

Sent from my Sirius Z using Tapatalk

• suz
Vitara Passion 2WD benzina Galactic Gray

Offline sirsefu

« Răspuns #367 : 29.Iul.2016, 07:31:47 a.m. »
@Bar, nu mai țin minte, tu ai luat mașina de showroom?

Sent from my ONE E1003 using Tapatalk

Offline soryn20

« Răspuns #368 : 29.Iul.2016, 11:21:51 a.m. »
ce puteti sa imi spuneti despre dealer de la pitesti royal motoes a cumparat cineva de la ei?

• suzuki vitara allgrip 1.6

Offline mpamfil

« Răspuns #369 : 29.Iul.2016, 06:03:26 p.m. »
@soryn20 Dacă ai da o căutare prin acest topic ai găsi toate informațiile căutate, sunt căteva persoane care au cumpărat și e un dealer destul de lăudat pe aici, dar te las să cauți funcția de căutare pentru mai multe detalii.
  • Suzuki Vitara S 1.4 AT AllGrip Bright Red