Autor Subiect: Relatia cu dealerii in vederea achizitiei/la achizitia New Vitara  (Citit de 63005 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ASZ

Re: Relatia cu dealerii in vederea achizitiei/la achizitia New Vitara
« Răspuns #350 : 27.Iul.2016, 10:26:12 p.m. »
Eu am rezolvat totul cu un singur drum la Tg. Mures, la ridicarea masinii ... deci nu e nevoie neaparat de 2 - 3 drumuri. (pretul, reducerile, bonusurile, actele, rabla, plata ... toate s-au rezolvat prin mail/telefon/net.
Poate ca totusi merita sa iei din alta localitate .... atunci cand nu gasesti deschidere la dealerul local. Parerea mea !

Offline sirsefu

« Răspuns #351 : 27.Iul.2016, 10:30:37 p.m. »
Bine mai, dar între Cluj și TgMures sunt în jur de 100 km :)

Sent from my ONE E1003 using Tapatalk

Offline Catalln

« Răspuns #352 : 27.Iul.2016, 10:49:53 p.m. »
Subscriu la ce a spus ASZ.
Eu am semnat contractul in original cand am ridicat maşina la ~300Km distanta de casa.
La ce sa folosim tehnologia de azi,  doar la a da like?
Daca nu si la treburi serioase, in avantajul nostru real,  bine inteles cu simt de raspundere/prudenta.
  • Suzuki Vitara Passion 2015 1.6 VVT 4WD MT
Consum declarat: urban 6,5 L/100 Km; mixt 5,6 L/100 Km; extra urban 5,1 L/100 Km
Consum mixt realizat la

Offline soryn20

« Răspuns #353 : 28.Iul.2016, 07:57:36 a.m. »
multumesc pentru sfaturi , am fost la dealerul de la suceava discount  oferit 250 eur max am efectuat drive test pe suzuki spirit motorina ( am avut anumite retineri , nu calca prea tare , sistemul rbs nu functioneaza si am mers 5 km atat era drumul garantat nu am prea putut sa observ prea multe dar asta este ) , de aceea m-am hotarat sa cumpar din alta parte unde exista intelegere ,discount mai mare , @yeti ai mare dreptate drumul dus si intors pana la pitesti cheltuiala si costuri oare se merita , nu ar trebui sa incercam si in alte parti m-am gandit mult la varianta asta si am citit toate mesajele legate de dealer  multumesc .
  • suzuki vitara allgrip 1.6

Online saureign

« Răspuns #354 : 28.Iul.2016, 09:24:04 a.m. »
Eu am rezolvat prin telefon si e-mail aproape tot, dupa care am facut un singur drum la Braila sa iau masina de la dealer (17 iulie 2015)
  • S-cross 1.4 allgrip 2024 / ex-Swift 2019 allgrip / ex-Vitara Cool allgrip 2015

Offline Mirela

« Răspuns #355 : 28.Iul.2016, 09:34:48 a.m. »
Am contactat dealerul de la Braila pe data de 7 septembrie 2015. Masina dorită era pe stoc. Am plecat dupa mașină, din Bucuresti, pe 9 septembrie.

Trimis de pe al meu SM-G920F folosind Tapatalk

• Vitara passion 4x4 Allgrip Bright Red & Black Metallic

Online saureign

« Răspuns #356 : 28.Iul.2016, 12:30:46 p.m. »
aceeasi situatie si la mine - am cautat ce era pe stoc, am gasit la Braila (unde mi s-au oferit drept bonus -300EUR si covorase de cauciuc originale). Restul e istorie.
  • S-cross 1.4 allgrip 2024 / ex-Swift 2019 allgrip / ex-Vitara Cool allgrip 2015

Offline ASZ

« Răspuns #357 : 28.Iul.2016, 01:43:21 p.m. »
Bine mai, dar între Cluj și TgMures sunt în jur de 100 km :)
Numarul de drumuri tot acela e, indifernet de numarul de km (adica UNUL .. si cat poate costa ? o zi de concediu ... ca si o excursie si probabil 50-60 lei trenul/autobuzul).
Daca pretul obtinut justifica deplasarea de la Suceava la Pitesti, atunci nu vad care ar fi problema.
« Ultima Modificare: 28.Iul.2016, 01:47:21 p.m. de ASZ »

Offline jupanul1

« Răspuns #358 : 28.Iul.2016, 01:48:59 p.m. »
Și eu am avut emoții când am plecat din orașul de domiciliu pentru a achiziționa autovehiculul. Deh, suntem comozi din fire. Însă oferta a fost atât de bună încât nu am putut s-o refuz.
  • Hyundai Tucson HEV (NX4e); ex Vitara 1.4 S, Allgrip, AT, turquoise

Offline kellogs

« Răspuns #359 : 28.Iul.2016, 02:11:20 p.m. »
Cum sa mergeti mai pana acolo de doua ori ?
Ia sa o luati de la Timisoara sa vedeti cum nu va deplasati acolo decat maxim o data, eventual deloc!
Nu, dealerul nu va aduce masina la botul calului, ci nu v'o aduce deloc :))
De maine intru oficial in prelungiri. Incepe balciul ;)
simulatoare TPMS, pentru Suzuki si nu numai - https://spooftpms.com
adaptoare lumini frane/semnalizare SUA (rosu/rosu) -> EU (rosu/portocaliu) - https://rearlightsbox.eu/

The following users thanked this post: PAR