Autor Subiect: Relatia cu dealerii in vederea achizitiei/la achizitia New Vitara  (Citit de 63009 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline ff_2004_06

Re: Relatia cu dealerii in vederea achizitiei/la achizitia New Vitara
« Răspuns #330 : 26.Iul.2016, 01:12:52 p.m. »
Nu apare in lista de dealeri de pe site-ul Suzuki, doar Doly e trecut acolo. Este dealer autorizat Suzuki?
  • Suzuki Swift Sport 2008 - vandut in 2019

Offline mpamfil

« Răspuns #331 : 26.Iul.2016, 01:22:57 p.m. »
Romil din cate stiu e dealer suzuki pe bacau si  in Iasi e dealer Fiat si Jeep, poate avem un coleg din Bacau care a colaborat cu ei, eu nu stiu prea multe detalii dar sincer recomand Dolly Iasi dupa colaborarea avuta cu ei.
  • Suzuki Vitara S 1.4 AT AllGrip Bright Red

Offline ocoleanui

• S Cross motor 1,0 an 2018+Swift motor 1,2 an 2021

Offline yeti

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1520
  • Gen: Bărbat
    • Bucuresti, Sector 3
« Răspuns #333 : 26.Iul.2016, 02:01:51 p.m. »
AutoPadova Bacau este dealer Suzuki si face parte din grupul Romil. Astfel Romil Iasi ar putea derula o vanzare in numele Autopadovei.
Avem in "Recensamant New Vitara" un singur user inregistrat cu achizitie de la Bacau: @smadalin
  • Opel Mokka Cosmo 1.4 benzina turbo 140CP 6MT 4x4 Red Velvet BFGoodrich G-grip allseason2 (fost Suzuki Vitara Cool 1.6 benzina 120CP 2WD 5MT Superior White Michelin CrossClimate)
Vitara 
Mokka

Offline soryn20

« Răspuns #334 : 26.Iul.2016, 02:18:16 p.m. »
va multumesc frumos pentru raspuns sincer nu stiu ce sa fac la romil au un discount de :400 eur ( vopsea metalizata)+ 150 eur sau sa incerc si la doly ? ce ma sfatuti ?
  • suzuki vitara allgrip 1.6

Offline ff_2004_06

« Răspuns #335 : 26.Iul.2016, 02:47:07 p.m. »
 Cred ca poti obtine cel putin acelasi discount si la Doly. De ce sa nu incerci? :)
  • Suzuki Swift Sport 2008 - vandut in 2019

Offline soryn20

« Răspuns #336 : 26.Iul.2016, 02:53:51 p.m. »
am sunat inca nu raspunde nimeni , voi lua legatura cu ei , multumesc ....

Offline soryn20

« Răspuns #337 : 26.Iul.2016, 03:13:03 p.m. »
am sunat nu este nici o oferta de discount pret final 17.150 pret cu vopsea metalizata , nu inteleg ceva de ce celelalte firme ofera discount si dealer nu ofera mai nimic concret la romil iasi ofera discount de 550 eur  si dealer doly nimic , garantia masini si service unde se fac , nu la dealer suzuki ? romil nu este dealer suzuki .

multumesc astept sfaturi .....

Offline mpamfil

« Răspuns #338 : 26.Iul.2016, 03:21:19 p.m. »
Romil este dealer suzuki, doar ca la reprezentanta din Bacau, acum legat de discount nu stiu cu cine ai vorbit si ce, se mai poate discuta, dar intotdeauna detaliile astea se vorbesc fata in fata, oricum interesul Romil e sa ia clientii celor de la Doly din Iasi automat ca sunt dispusi sa ofere si discount-uri mai mari, asa daca te intereseaza cel mai mare discount parca pe la pitesti sau ploiesti poti lua la un pret si mai bun, sau poti trimite un mail catre toti dealerii si vezi ce obtii. Sunt care au primit si 1000 de euro discount. Mai exista riscul ca la revizii sa te taxeze mai mult insa cei din Iasi daca masina nu  e luata de la ei, se poarta pe la multi dealeri sa taxeze in plus pentru masinile cumparate de la alti dealeri.
  • Suzuki Vitara S 1.4 AT AllGrip Bright Red

Offline soryn20

« Răspuns #339 : 26.Iul.2016, 03:30:44 p.m. »
asta este cred multumesc frumos ptr raspunsul sincer o sa ma interesez si la ploiesti