Autor Subiect: Relatia cu dealerii in vederea achizitiei/la achizitia New Vitara  (Citit de 63010 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline enicky

Re: Relatia cu dealerii in vederea achizitiei/la achizitia New Vitara
« Răspuns #310 : 05.Iul.2016, 11:04:42 a.m. »
@enicky... Primul delar vizitat a fost cobalcescu....mi a recomandat daca vreau sa fac un drive sa ma duc la autonet.......ma refer la vara lui 2015
                   Scarbosi ! Eu sunt client, explica-mi frumos, nu-I problema mea ca-ti schimbi tu afacerea!

...... din patania mea se vede ca peste tot sunt din ambele categorii.
            Corect ! Nu conteaza ca-l cheama Ferencz sau Florin, important e "omul" !
« Ultima Modificare: 05.Iul.2016, 11:12:57 a.m. de enicky »
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Linu

« Răspuns #311 : 06.Iul.2016, 06:56:03 p.m. »
Gaiz,

Maghiari, romani, germani etc., chiar nu conteaza :)
Eu mi-am facut o parere foarte buna despre dl Apaczai de la Premium Cars chiar dupa prima intalnire, parere pe care mi-o pastrez si acum. Sincer, am si trimis un email de felicitare atunci catre contact@suzuki.ro, pe care vi-l redau si aici:

Citat
Buna ziua,

Am facut o programare pentru un test drive cu noul Vitara, astazi,
la reprezentanta Premium Cars din Cluj Napoca.
Doresc sa va spun ca am fost placut surprins de amabilitatea,
seriozitatea si profesionalismul de care d-l Apaczai Zsolt a dat
dovada pe toata durata vizietei si a testului cu masina. Am primit
din partea dansului toate informatiile necesare: tehnice,
comerciale, inclusiv de finantare.

Felicitari echipei de la Premium Cars si in special d-lui Apaczai !

Acum, ce sa zic ? Nimeni nu-i prefect si nici nu poti sa multumesti pe toata lumea, oricat ti-ai dori. Iar tu pe banii tai esti stapan si faci ce vrei.
  • Vitara Spirit 1.6VVT 6AT Allgrip 2016

Offline ASZ

« Răspuns #312 : 06.Iul.2016, 07:20:48 p.m. »
... Eu mi-am facut o parere foarte buna despre dl Apaczai ...
Si eu .. la drive test!!! A fost chiar foarte ok. Insa de acolo ... pana la a repeta ca "se vinde bine si nu pot da nici un discount/bonus" .. e alta mancare de peste ... care tine deja de palaria de ...vanzator (prima palarie a fost de preatehnic ... dar banuiesc ca asta stiai deja :) )

Offline Linu

« Răspuns #313 : 06.Iul.2016, 10:30:06 p.m. »
Stii cum este ? Vanzatorul incearca sa-ti vanda produsul cu profit cat mai mare, iar tu sa-l cumperi cat mai ieftin posibil. Este firesc. In mod normal, se ajunge undeva la mijloc. Adica sa fie toata lumea multumita. Cat despre pret, in lumea asta capitalista in care ne zbatem si noi, el este reglat de cerere si oferta. Si in acest moment, Vitara se vinde foarte bine, asta-i adevarul.

Si mai este un aspect de luat in seama - hai sa luam  de ex. Vitara Passion Allgrip. Spune-mi te rog cate masini mai gasesti cu aceste dotari la 16.750 de euro ? In aceste conditii, nu poti sa te astepti la reduceri de nu stiu cat la suta. Masina mea de ex. a fost 21,700 de euro, iar reducerea pe care am primit-o a fost de 470 de euro. Se putea mai bine ? Tot ce se poate, insa mie mi s-a parut rezonabil si am batut palma.
« Ultima Modificare: 06.Iul.2016, 10:32:03 p.m. de Linu »

Offline ASZ

« Răspuns #314 : 07.Iul.2016, 08:17:57 a.m. »
Sincer, nu prea inteleg ce anume vrea sa sustina pledoaria ta ...
Incerc sa vad daca am inteles bine ce vrei sa spui: ca trebuia sa cumpar asa cum vrea un vanzator, pentru ca masina se vinde bine ? (asta doar pentru ca vanzatorul a depus un mic efort sa imi prezinte masina)

Cred ca privesti situatia foarte subiectiv din prisma vanzatorului ... care vrea sa castige cat mai mult, iar cumparatorul este dator sa ii dea cat cere, fara a cerceta piata.
E ultimul post legat decizia mea de a cauta varianta cea mai economica/potrivita pt. mine. 

Offline Linu

« Răspuns #315 : 07.Iul.2016, 10:55:32 a.m. »
Voiam doar sa spun ca la acest nivel de pret pe care-l are Vitara, n-ai sa primesti reducere de multe procente acum cand este pe val, este relativ noua pe piata si cererea este mare :).
That's all. Dar cum am spus intr-un post anterior - fiecare este stapan pe banii lui si face ce vrea :)

Toate cele bune si sa te bucuri de masina.

Offline wolfin

« Răspuns #316 : 07.Iul.2016, 11:40:08 a.m. »
in prezent cam 1000 eur este reducerea (negocierea)...in special din doaua bucati ...$ + optionale.

la inceput prin vara 2015 era doar vopseaua....

• vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Vitara pasion 1.6 allgrip benzina 2016
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970

Offline ASZ

« Răspuns #317 : 07.Iul.2016, 12:11:37 p.m. »
... si sa te bucuri de masina.
Multumesc, maine merg dupa ea la Mures.

Offline zinc

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 32
« Răspuns #318 : 07.Iul.2016, 12:41:58 p.m. »
Eu am avut 2 oferte:
- 1000 eur discount
- 600 eur + roata rezerva (10 mil) + cotiera (10 mil) deci tot cam 1000.

Offline Linu

« Răspuns #319 : 07.Iul.2016, 03:58:04 p.m. »
Pai 1.000 de euro discount este foarte bine. Cum va spuneam mai sus, eu in Decembrie 2015 am obtinut 470 de euro la o masina de 22.000 de euro. Bine, nici eu nu am talent la a negocia, asta-i clar. Cand m-a vazut vanzatorul ce mult imi place masina si ce hotarat sunt s-o cumpar ... :)

The following users thanked this post: tra