Autor Subiect: Relatia cu dealerii in vederea achizitiei/la achizitia New Vitara  (Citit de 63014 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Carina Popescu

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 13
    • Timisoara
Re: Relatia cu dealerii in vederea achizitiei/la achizitia New Vitara
« Răspuns #260 : 29.Mar.2016, 12:17:19 p.m. »
@ocoleanui, mi-am dat cu parerea pur si simplu.
Nu am gandit-o atat de detaliat ca si Dvs in ceea ce priveste recenzia mea pe FB.
:-)
Nu am ridicat in slavi firma, pentru ca stiu ca ar fi incorect.
Am spus simplu ca sunt OK. Si cred sincer ca firma este OK.
Per total cred ca suntem ok. Nu suntem tepari, nu suntem hoti, nu am pacalit si furat pe nimeni niciodata.
Da, avem probleme de rezolvat. Si stiu ca le vom rezolva.

Imi pare rau ca nu merge totul brici, dar imi doresc sincer sa fie tot mai bine....sa crestem impreuna cu clientii nostrii.

Daca pot cumva sa indrept neplacerile provocate Dvs, va las numarul meu de mobil si mi-ar face placere sa discutam.

O zi faina.
Carina
  • SUZUKI SWIFT

Offline mpamfil

« Răspuns #261 : 29.Mar.2016, 12:32:29 p.m. »
Dar cand in aceleasi conditii tu esti mai fraier in ochii lui decat unul cu gura mai mare...no comment

@pavel_o Sa stii ca si eu am facut plata integral cu cateva luni inainte, dar eu am spus de la inceput ca nu mi se pare ok sa dau 120 de euro pentru o chestie pe care o pot eu rezolva in 1/2 de zi, avand in vedere ca nu am cerut nici un alt discount/accesoriu si singura mea obiectie a fost legata de acest comision s-au oferit sa renunte la comision. Masina a avut un pret corect pentru mine si nu am incercat sa negociez, dar comisionul ala nu mi-a parut ok si de asta am ridicat problema, e o vorba "copilul care nu plange ...".

Plus ca banuiesc ca mai conteaza si valoarea masinii, avand in vedere ca la Vitara S au avut o marja mai mare si loc de unde sa scada.
« Ultima Modificare: 29.Mar.2016, 12:40:22 p.m. de mpamfil »
  • Suzuki Vitara S 1.4 AT AllGrip Bright Red

Offline shpeedy

« Răspuns #262 : 29.Mar.2016, 01:19:06 p.m. »
Intrucat am vazut ca s-a ajuns la acelasi subiect, am decis incorporarea topicului de Achizitie... in cel de Relatia cu dealerii..., asa cum trebuia de la inceput.

@Carina Popescu: am rugamintea sa nu mai scrieti postari succesive, ci sa incorporati intr-o singura postare ceea ce vreti sa spuneti (exista un interval de 30 min de editare a unei postari deja scrise). Pentru cazul in care aveti de raspuns la mai multi colegi de forum, o puteti face ori adresandu-i fiecaruia cate un raspuns cu formula "@colegX:", ori prin comanda Insereaza un citat.
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

The following users thanked this post: mpamfil

Offline centel

« Răspuns #263 : 31.Mar.2016, 02:18:23 p.m. »
Buna,

Tocmai am dat avansul pentru o Vitara :)
Hai sa va povestesc eu cum a decurs relatia mea cu dealerii Suzuki pana acum.
Eu fiind din Timisoara primul contact l-am facut cu cei de la Sara Motors si am vb cu d-nul Marcel Constantin. Nu aveau disponibil modelul care il vroiam eu, Vitara 1.6 Passion AT dar, spre surprinderea mea, mi-au zis ca au un client care are acelasi model si ca il suna daca e dispus sa vina sa fac eu test drive cu ea. In jumate de ora eram in test drive :) Nu stiu care este relatia lor cu acest "client" dar ideea e ca m-au "pus" in masina pe care o doream eu. :) Credeti-ma ca am sunat la mai multi dealeri de la alte marci, si niciunu nu a venit cu ideea asta, trebuia sa ma multumesc cu ce au ei pentru test drive.
Dupa ce am vb cu cei de la Sara Motors am trimis mail la cei de la Arad si la cei de la Oradea pentru o oferta.
Pe cei de la Arad i-am sunat dupa 2 ore sa imi faca o oferta, mi-au zis ca ma suna sau imi trimit pe mail in cursul zilei, rezultatul - nimic. A doua zi i-am mai sunat odata, tot eu, aceasi promisiune, rezultatul - nimic. Au trecut 2 zile de cand au zis ca ma contacteaza, rezultatul - nimic.
Pe cei de la Oradea nu i-am mai sunat dar nici nu m-au contactat.

Nu sunt sigur daca nu cumva asta este rezultatul "colegialitatii" despre care vorbea doamna Carina Popescu. ;)

Ieri am discutat cu d-nul Marcel de la Sara Motors si am negociat pretul final al masinii. Singurul lucru care m-a deranjat a fost taxa pe care ar fi trebuit sa o platesc cand ridic masina dar am rezolvat-o asa cum am vrut eu, pe langa asta am trecut in contract o clauza cu privire la depasirea termenului stabilit de livrare al masinii.

Concluzia: Au fost deschisi la discutii, dispusi la negocieri. Overall: OK!
Vedem pe viitor, fiti siguri ca am sa va povestesc si cele bune si cele rele.

Numa bine!
« Ultima Modificare: 31.Mar.2016, 02:21:14 p.m. de centel »
  • Vitara 1.6 Passion 2WD AT - Galactic Grey

Offline aleksanders

« Răspuns #264 : 31.Mar.2016, 02:23:50 p.m. »
Si ai pltatit masina integral?!!
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline centel

« Răspuns #265 : 31.Mar.2016, 02:48:36 p.m. »
Si ai pltatit masina integral?!!
Nu, am dat un avans.
  • Vitara 1.6 Passion 2WD AT - Galactic Grey

Offline TVS

« Răspuns #266 : 31.Mar.2016, 11:42:03 p.m. »
Concret, cat ?
  • vitara-spirit 1,6 VVT , 4x4, manual, white pearl, 2015

Offline marcone

« Răspuns #267 : 15.Apr.2016, 01:45:18 p.m. »
Am primit un SMS azi cu chestionarul de satisfactie la achizitia masinii.
Am semnalat greierii de la interior si flexarea feteler de usi la inchiderea geamurilor pastrand per total o nota pozitiva asupra achizitiei in speranta unui TCO (total cost of ownership) cat mai mic pe care Vitara sper sa il ofere.

Ar trebui ca cei de la Suzuki Romania sa trimita acest chestionar anual pe durata garantiei, in modul asta se poate analiza pe termen lung satisfactia posesorilor. Asa e mai mult de a da bine pe un slide, un chestionar trimis imediat dupa achizitie nu releva problemele reale cu care se pot confrunta proprietarii in decursul celor 5 ani de garantie.
« Ultima Modificare: 15.Apr.2016, 01:48:57 p.m. de marcone »

Offline TVS

« Răspuns #268 : 15.Apr.2016, 07:44:22 p.m. »
Ma gândeam ca numai la mine se strâmba fetele de uși . Acum respir ușurat  :-((
  • vitara-spirit 1,6 VVT , 4x4, manual, white pearl, 2015

Offline rdc

« Răspuns #269 : 15.Apr.2016, 08:38:08 p.m. »
pai no, la toti :)
m-am obisnuit cu chestia asta, praguri care par de plastic (daca nu chiar sunt :D ), plastice zgomotoase pe macadam/drumuri forestiere, piese care par cam fragile (uitati-va la cardan si planetare :D ) si le iert
masina incepe sa mi se para geniala
cam asta as zice in orice survey