Autor Subiect: Relatia cu dealerii in vederea achizitiei/la achizitia New Vitara  (Citit de 63019 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline shpeedy

Re: Relatia cu dealerii in vederea achizitiei/la achizitia New Vitara
« Răspuns #240 : 28.Mar.2016, 04:09:31 p.m. »
Bine ati venit printre noi, Dna Popescu!  :good:

Daca vreti sa aveti un punct de plecare referitor la reprezentanta dvoastra. pe acest forum, va recomand topicul SARA Motors Timisoara.
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline aleksanders

« Răspuns #241 : 28.Mar.2016, 04:30:45 p.m. »
Pe noi toti ceilalti cu nickname-uri ne puteti cunoaste la intalnirile suzuki unde impartasim bune si rele. Eu am impartasit un fapt detaliat de mai multi useri, si nu va pot cataloga decat prin prisma celor relatate aici - asa ca va felicit ca la toate aceste discutii aveti un contra-argument si poate ca ati clarificat unele aspecte. Lipsa de comunicare poate naste monstrii.  ;)
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #242 : 28.Mar.2016, 04:45:02 p.m. »
"SUSTINEREA"COLEGILOR DIN RETEA, adica a altor dealeri SUZUKI.....este un semn ca unora le este teama de noi.
Pe noi NICIODATA nu ne veti auzii vorbind de rau un alt dealer SUZUKI sau de la o alta marca.
Consider ca este loc pentru toata lumea...important este sa fim corecti....ca doar suntem colegi.

De unde ati tras aceasta concluzie? De cand activez eu pe acest forum, nu am citit vreo opinie negativa adresata de un dealer la adresa altuia.
Cu zicea si colegul @shpeedy, cititi topicul rezervat Sara Motors, care contine opiniile colegilor de forum care-au avut contact in decursul vremii cu firma Dvs.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline ocoleanui

« Răspuns #243 : 28.Mar.2016, 05:07:18 p.m. »
Faptul ca s-au oferit bonificatii/penalizari de sute de EURO.
Care poate fi considerat un DISCOUNT supplimentar la mega preturile pe care le-ati primit la semnarea contractului, corect?

===============

Da-ti cartile pe fata , cu exemple ...
Sute de euro ???Cate sute 200 ?? 900 ??
Ce mega preturi ???
Lumea nu este multumita de dvs ,de aceea merge la Arad ...
  • S Cross motor 1,0 an 2018+Swift motor 1,2 an 2021

Offline shpeedy

« Răspuns #244 : 28.Mar.2016, 05:15:32 p.m. »
Preventiv, rog ambele parti sa se pastreze in limitele unui dialog obiectiv, la rece, cum se spune...
Personal, consider ca doar asa putem avea de castigat cu totii de pe urma discutiilor.

Multumesc!  :good:

Offline ocoleanui

« Răspuns #245 : 28.Mar.2016, 05:16:28 p.m. »
https://www.google.ro/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=sara+motors+timisoara&lrd=0x4745672cfb1dd1c5:0x577b3ef4fa395d60,1,,

Uitati va pe google la saramotors  suzuki , la recenzii ,este o dna
Carina Popescu care acum 2 luni le acorda 5 stele si spunea : ''Chiar sunt ok. ''
Pai ce faceti dna va acordati singura calificative ??? Chiar asa ?? ?Asa da ti dvs cartile pe fata ???
Credeti ca toti clientii sunt prosti ???
Nu trebuie sa vina nimeni la dvs fata in fata sa discute in timp ce dvs va ''notati '' singura activitatea .
Rusinica .
  • S Cross motor 1,0 an 2018+Swift motor 1,2 an 2021

The following users thanked this post: PAR

Offline shpeedy

« Răspuns #246 : 28.Mar.2016, 05:34:27 p.m. »
@ocoleanui: din link-ul postat de tine nu cred ca se intelege, dar cred ca faceai referire la review-ul de pe Google Maps (poza mai jos)...

Intr-adevar, nu este cel mai fericit (si corect) mod de a-ti promova activitatea, dar - daca nu lasam la o parte sentimentele/pasiunile - nu cred ca putem avea un dialog constructiv. Hai sa lasam pe Dna de la Sara Motors sa vina si cu argumentele ei. Tu ce zici?

Pana acum ceva vreme, se tot facea scandal pe forum ca de ce nu ajunge feedback-ul comunitatii Suzuki Club Romania catre oficialii Suzuki (Suzuki Romania sau dealeri). Acum a aparut o oportunitate de dialog. Cred ca depinde de fiecare dintre noi sa profitam cum putem mai bine de aceasta oportunitate.

Parerea mea...  :pardon:

Offline smadalin

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 290
  • http://www.suzuki-club.ro/forum/jurnal-de-bord/jur
« Răspuns #247 : 28.Mar.2016, 07:51:36 p.m. »
1. Mi-au spus ca in momentul in care vine masina trebuie sa platesc 95 euro pentru numerele rosii. Mi se pare cam mult... Din cate am citit aici http://inmatricularimasini.ro/inmatriculari_provizorii.html toata afacerea nu costa mai mult de 70 lei. Intrebarea e daca as putea sa fac eu inmatricularea si daca primesc de la dealer toate actele necesare? Merita efortul? Sunt alte costuri suplimentare care nu sunt prezentate?

Salut,
la mine dealerul s-a ocupat de aceste numere rosii care implica inclusiv o vizita la RAR pentru nu stiu ce stampila.
Sa ceri bani pe acest proces mi se pare cam exagerat, cu atat mai mult cu cat cel putin in teorie ar trebui sa iti poti lua numere definitive din prima, dar pentru ca intarzie cartea masinii tu nu poti face asta. Cu alte cuvinte, numerele rosii le iei din vina dealerului/suzuki si nu pentru ca iti sunt tie folositoare cumva.
  • Suzuki Vitara Luxus 1.6 benzina

Offline Dan Chiritescu

« Răspuns #248 : 28.Mar.2016, 08:08:25 p.m. »
Eu astept masina comandata la Arinovis Brasov acum 120 de zile, trebuie sa ajunga de pe o zi pe alta. Data la care era programata masina sa iasa de pe linia de fabricatie era 7 martie.

Deci intarzieri sunt peste tot, e clar ca niciun dealer nu are interesul sa intarzie comanda, puteam sa iau si eu o masina pe loc daca mi se potrivea ceva din ce era pe stoc la Brasov sau undeva in tara, preferabil cat mai aproape. Chiar m-am uitat de curiozitate la stocul in tara de la data respectiva si, daca nu ma insel, chiar la Arad era ce doream minus faptul ca nu era 4x4.

Obtinerea de penalitati sau bonusuri depinde si de talentul clientului de negociere, eu nu prea am si am obtinut doar covorase originale, iar la penalitati nici nu m-am gandit sa cer.

Mai bine sa ne gandim ca participarea dnei Popescu ar putea fi si in beneficiul forumului si mai ales al celor care au de-a face cu Sara Motors.
  • renault megane scenic II 1.5 diesel (2004)

Offline pavel_o

« Răspuns #249 : 28.Mar.2016, 08:14:09 p.m. »
Si mie la Iasi la Doly mi s-a spus ca atunci cand va veni masina, va trebui sa achit gen vreo 400 ron pt numere rosii + RCA pe cateva zile/pana o inmatriculez sau ceva de gen. Numai ca nu m-am gandit ca nu e obligatia mea/ ar fi posibil sa jonglez. Stie cineva sigur cum sta treaba (nu de alta da nu-s genul sa ma tiganesc, mai ales fara sa stiu exact despre ce e vorba, doar de dragul de a incerca sa mai trag ceva in jos. dar daca asta e o jonglerie pentru inca niste bani, sunt dispus sa cer).