Autor Subiect: Relatia cu dealerii in vederea achizitiei/la achizitia New Vitara  (Citit de 63017 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline zongor

Re: Relatia cu dealerii in vederea achizitiei/la achizitia New Vitara
« Răspuns #210 : 18.Feb.2016, 08:11:17 a.m. »
            Nicio fapta buna nu ramane nepedepsita !
     Eu n-am vrut decat sa-ti ofer gratis din experienta mea obtinuta la cumpararea Vitarei, in idea ca te va ajuta, fapta pentru care vad ca-mi tragi neostoit bastoane, si dai cu mine de pamant de nu ma vad !!!
      Ca nu mai vrei sa fie ca-nainte de 89 e ok(de fapt e singura idee ok emisa !!)nici eu nu mai vreau sa dau spaga la dr., dar merge???
       Stocurile Suzuki se dau pe site din vara lui 2015, dar niciodata n-au fost reale, pt. ca sunt in permanenta transformare !
       Despre Mokka te-a lamurit colegul@ vladbuzdu, nu-ti mai zic eu.
       In citatul de mai sus ai 5 fraze in care spui ceva apoi te contrazici singur!!(vezi newah!)
       Emoticonul cu ras l-ai pus probabil dupa ce ti-ai citit propria scriere, si te-a bufnit rasul (cum mi s-a intamplat si mie de altfel dupa ce ti-am citit postarea  :) )
       Asa ca nu da crezare "mitului" cu "primul venit...", si nu sta ac. sa astepti oferte...mail-uri,etc.
       Personal regret fapta, si incerc sa nu se mai repete !! :pardon:
          P.S. Daca tot asa relationezi si cu dealerii....

Peace :cof:
Incep sa-l inteleg pe @magigcoolje  >:)

Offline shpeedy

« Răspuns #211 : 18.Feb.2016, 08:55:02 a.m. »
O sa va rog sa incetati cu off-topic-ul/atacurile/analogiile cu situatii trecute/samd !!!

Nicio fapta buna nu ramane nepedepsita !
     Eu n-am vrut decat sa-ti ofer gratis din experienta mea obtinuta la cumpararea Vitarei, in idea ca te va ajuta, fapta pentru care vad ca-mi tragi neostoit bastoane, si dai cu mine de pamant de nu ma vad !!!

In citatul de mai sus ai 5 fraze in care spui ceva apoi te contrazici singur!!(vezi newah!)
       Emoticonul cu ras l-ai pus probabil dupa ce ti-ai citit propria scriere, si te-a bufnit rasul (cum mi s-a intamplat si mie de altfel dupa ce ti-am citit postarea  :) )

Personal regret fapta, si incerc sa nu se mai repete !! :pardon:
          P.S. Daca tot asa relationezi si cu dealerii....

@enicky: in situatia de fata, recunosc ca nu vad unde/cum ai fost atacat; in schimb, vorbele/insinuarile adresate colegului nu sunt tocmai ok...
« Ultima Modificare: 18.Feb.2016, 09:05:09 a.m. de shpeedy »
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline marcone

« Răspuns #212 : 18.Feb.2016, 12:14:18 p.m. »
cu 18300 Euro la care poti baga si rabla deci iesi la 17000.

astazi am testat un honda civic...1.8 benzina...si m-am zapacit de tot...

S-a dat drumul la rabla pe 2016?

Nu inteleg de ce ai testa Honda Civic daca te plangi de garda la sol a lui Mokka...Civic e strict pentru ASFALT BUN. Mai degraba HR-V sau chiar CR-V daca vrei si 4x4 dar la cu totul alti bani...
« Ultima Modificare: 18.Feb.2016, 12:19:43 p.m. de marcone »

Offline enicky

« Răspuns #213 : 18.Feb.2016, 12:23:58 p.m. »
Peace :cof:
                  Te-astept cu  :cof: dupa ce iei masina ! mi-a trecut, stai linistit, nu pot sa tin suparare  :good:, bafta !
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline zongor

« Răspuns #214 : 18.Feb.2016, 02:36:48 p.m. »
                  Te-astept cu  :cof: dupa ce iei masina ! mi-a trecut, stai linistit, nu pot sa tin suparare  :good:, bafta !

Pe la sfarsit de mai, am vrut sa prind si RABLA pe anul asta.
Vitara Spirit 1.6 VVT ALLGRIP AT Superior White de la Autonet.

Offline enicky

« Răspuns #215 : 18.Feb.2016, 04:12:40 p.m. »
Pe la sfarsit de mai,
               Foarte bine, si eu am luat-o cu rabla. Alb e misto (chiar daca e pretentios), iti da impresia ca e mai mare. Am vazut una de departe alba si n-am crezut ca e Vitara : bine ca n-ai luat gri. Urarile cand o primesti !  :)
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline ecodrive

« Răspuns #216 : 18.Feb.2016, 06:52:30 p.m. »
Alb ... iti da impresia ca e mai mare.

Si sotia a facut remarca asta si dealerul a comentat ca doar doamnele care au intrat in showroom au remarcat asta.  :)
Vitara 1.4 Boosterjet S Allgrip AT  Galactic Grey Metalic

Offline Ty

« Răspuns #217 : 19.Feb.2016, 07:37:57 a.m. »
Dar care e faza cu culoarea gri? Sau...era o parere estetica personala?

Offline enicky

« Răspuns #218 : 19.Feb.2016, 09:11:55 a.m. »
...era o parere estetica personala?
                  M-ai ghicit, asa e pe de-o parte,  iar pe de alta parte forma Vitarei fiind una care inspira tinerete, vigoare, griul mi se pare ca ii estopmeaza aceste calitati, parca ar imbatrani-o. N-am nimic cu gri, chiar am avut si eu  o noanta de gri (spre kaki) dar la masini sunt culori care li se potrivesc si altele  nu.

Offline ecodrive

« Răspuns #219 : 19.Feb.2016, 10:34:05 p.m. »
Ce neprofesionisti astia de la Suzuki sa lanseze modelul Vitara S(port) tocmai pe culoarea asta gri care sa-i estompeze tineretea si implicit sportivitatea.

Vitara 1.4 Boosterjet S Allgrip AT  Galactic Grey Metalic