Autor Subiect: Relatia cu dealerii in vederea achizitiei/la achizitia New Vitara  (Citit de 63022 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Mirela

Re: Relatia cu dealerii in vederea achizitiei/la achizitia New Vitara
« Răspuns #190 : 16.Feb.2016, 07:04:31 a.m. »
Sunt din Bucuresti, nu cred ca extra discount-ul potential ar acoperi costul deplasarii. Ca sa nu mai spun ca ideea de a face Dealul Negru cu o masina noua si cu care nu m-am acomodat nu mi se pare prea fericita  ;)
Și eu sunt din București la.  Pe 09.09.2015 mi-am luat masina de la Brăila. Discuțiile pt cumpărarea mașinii au demarat pe 06.09. Pe 08.09.2015 am plătit masina și m-am dus sa o iau ziua următoare.  Am plecat din București cu microbuzul, a venit de la reprezentanta și m-a luat. După o ora plecam spre București cu masina.

Trimis de pe al meu SM-G920F folosind Tapatalk

• Vitara passion 4x4 Allgrip Bright Red & Black Metallic

Offline zongor

« Răspuns #191 : 16.Feb.2016, 08:25:29 a.m. »
              Eu m-am inteles f. bine cu dna.Liliana dela Radacini, chiar daca pare mai dura putin, chiar mi-a dat si niste aacesorii gratuit, m-a asteptat o sapt. cu banii, a fost super ok. Mai insista, ca n-ai ce pierde ! Pana nu insisti nu castigi. Dl. Mihai e ok, dar nu mi-a dat niciun discount.
          E chiar frumos pe Dealul Negru cu Vitara, nici nu stii cand l-ai facut, nu te teme ! :)
Dealul Negru este absolut minunat cand il faci cu o masina pe care o cunosti. Si eu m-am inteles minunat cu d-na Liliana la telefon, doar ca n-am primit nici acum oferta. Din punctul meu de vedere este datoria vanzatorului sa-mi vanda, nu a mea sa ma rog de el sa-i bag banii in buzunar.
Un vanzator bun ar sta aici pe forum, ar avea potentiali clienti berechet din cate imi dau seama.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #192 : 16.Feb.2016, 09:32:25 a.m. »
Probabil vinde masini toata ziua și nu-i mai rămâne timp sa trimita oferte.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline enicky

« Răspuns #193 : 16.Feb.2016, 09:46:03 a.m. »
Un vanzator bun ar sta aici pe forum, ar avea potentiali clienti berechet din cate imi dau seama.
               Exista o problema pe care nu o afli decat daca mergi la sediul lor, probabil : Suzuki Vitara nu sunt pe stoc, pentru aceasta masina se asteapta, solicitarea este mult mai mare decat oferta, fabrica este depasita de cerere !  Asa ca se merge pe principiul "primul venit-primul servit" ! Deci ce sa faca vanzatorul aici pe forum, sa sparga seminte ?!  Daca astepti sa te roage ei cu masina, chiar daca ar vrea si n-ar putea, c-ajung altii la reprezentata inaintea ta. Deci nu sta ca stai rau !  :good:
« Ultima Modificare: 16.Feb.2016, 09:49:07 a.m. de enicky »
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline ecodrive

« Răspuns #194 : 16.Feb.2016, 11:27:44 a.m. »
Un vanzator bun ar putea face un studiu de piata foarte valoros doar citind acest forum si identificand cati potentiali cumparatori sunt interesati de model. Cu aceste date ar putea comanda in avans masinile si nu ar astepta s-o faca doar cand vin clientii deja informati de  pe forum (sau de pe alte platforme online) si 99% convinsi sa cumpere.

Cel putin 60% din vanzari ar putea fi facute cu masinile comandate in avans de dealer.
Vitara 1.4 Boosterjet S Allgrip AT  Galactic Grey Metalic

Offline Lerua07

« Răspuns #195 : 16.Feb.2016, 11:42:04 a.m. »
ecodrive ... usor de spus , greu de facut. Ca sa cumpere masinile in avans mai trebuie sa aiba si banii necesari. Ei oricum au platit deja masinile pe care le livreaza inainte de a incasa c/v lor de la client. Crezi ca toti dealerii se scalda in disponibil ???  :-/
  • Vitara 2015, spirit 1.6 benzina, allgrip, TM, alba,
Multumeste-te cu putin, pentru ca putinul nu-ti va lipsi niciodata !

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #196 : 16.Feb.2016, 11:42:51 a.m. »
Poate ca le citesc ca si vizitatori, sau useri cu putina activitate. Exemplu:@artudor de la Marshal, care e mai vechi pe forum decat mine, dar are doar 4 postari.
  • SX4 by Giugiaro

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #197 : 16.Feb.2016, 11:45:11 a.m. »
Un vanzator bun ar putea face un studiu de piata foarte valoros doar citind acest forum si identificand cati potentiali cumparatori sunt interesati de model.

Poate ca le citesc ca si vizitatori, sau useri cu putina activitate. Exemplu:@artudor de la Marshal, care e mai vechi pe forum decat mine, dar are doar 4 postari.
  • SX4 by Giugiaro

Offline ariciul

« Răspuns #198 : 16.Feb.2016, 11:48:09 a.m. »
La momentul de fata nu cred ca foloseste la nimic, timpii de asteptare sunt mari oricum. In plus ce faci daca iei sa zicem un lot de 10 Passion si le vinzi greu , ca lumea vrea mai mult varianta Spirit sau invers?
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip

Offline ecodrive

« Răspuns #199 : 16.Feb.2016, 11:51:54 a.m. »
Crezi ca toti dealerii se scalda in disponibil ?

La cat a ajuns perioada de livrare (3-4 luni), in max. 2 luni ar avea masinile deja vandute (cu avans platit), deci nici nu ar avea nevoie de capital. Trebuie doar sa faca o rezervare intr-o aplicatie online.
Vitara 1.4 Boosterjet S Allgrip AT  Galactic Grey Metalic