Autor Subiect: Relatia cu dealerii in vederea achizitiei/la achizitia New Vitara  (Citit de 63023 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline mpamfil

Re: Relatia cu dealerii in vederea achizitiei/la achizitia New Vitara
« Răspuns #180 : 05.Feb.2016, 01:17:43 p.m. »
Daca spatiul conteaza atunci nu se pot compara, sunt clase diferite, Vitara e suficient de incapatoare ca 4 pasageri de marimea mea(186 - 115 kg) sa mearga confortabil,  si portbagajul e suficient pentru 2 trolere si vre-o 3 rucsaci plus alte maruntisuri, dar daca stii ca ai nevoie de mai mult atunci ori adaugi sarcofag ori te reorientezi, momentan nu am simtit nevoie de mai mult spatiu.
  • Suzuki Vitara S 1.4 AT AllGrip Bright Red

Offline wolfin

« Răspuns #181 : 05.Feb.2016, 02:12:49 p.m. »
ma refeream la spatiu symbol vs orice ar fi :-/
  • vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Vitara pasion 1.6 allgrip benzina 2016
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970

Offline zongor

« Răspuns #182 : 09.Feb.2016, 07:11:49 p.m. »
Cam cum arata relatia cu dealerii astazi:
Testat astazi: Autonet, Radacini, Dageco, Rossit-Ploiesti si Royal Motors-Pitesti.
Autonet - foarte OK. Dl. Mihai Vecinu stie sa vanda. Chiar prea bine, din perspectiva cumparatorului :D
Radacini - foarte OK. Nu era disponibila doamna de la vanzari cand am sunat eu si initial am fost rutat in service dar am lasat numarul de telefon si am fost sunat. Si aici se vede dorinta de a vinde si cautarea unei solutii win-win.
Dageco - vanzatorul nu parea foarte dornic sa vanda nici nu parea sa stie prea multe despre ce vinde. A promis o oferta pe mail pe care inca n-am primit-o.
Rossit - Doamna/domnisoara de la telefon probabil avea alte prioritati si m-a repezit cand am intrebat-o de promotii. La fel promisa oferta pe mail, la fel nimic pana acum.
Royal - n-am reusit sa vorbesc, la vanzari Suzuki nu raspundea nimeni.

Inca o observatie, doar la Autonet si Radacini vanzatorii s-au prezentat, au incercat sa inteleaga ce doresc, au cautat sa-mi ofere optiuni de la inceput (gen alte culori disponibile mai repede pentru configuratia dorita)

Offline aleksanders

« Răspuns #183 : 12.Feb.2016, 08:58:36 p.m. »
Incearca si orase mai mici cu putere de cumparare mai redusa. Bafta
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline Lerua07

« Răspuns #184 : 13.Feb.2016, 10:34:45 p.m. »
zongor cei de la Royal motors sunt mai mult decat ok. Pe fix raspund mai greu dar vezi ca au si mobil . Mai insista  ;)
  • Vitara 2015, spirit 1.6 benzina, allgrip, TM, alba,
Multumeste-te cu putin, pentru ca putinul nu-ti va lipsi niciodata !

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Gen: Bărbat
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #185 : 13.Feb.2016, 10:51:37 p.m. »
Mai sunt si cei de la Arinovis Brasov si Marshal Valcea.
Go Terios!!!:)

Offline zongor

« Răspuns #186 : 15.Feb.2016, 09:32:37 p.m. »
Mai sunt si cei de la Arinovis Brasov si Marshal Valcea.
Sunt din Bucuresti, nu cred ca extra discount-ul potential ar acoperi costul deplasarii. Ca sa nu mai spun ca ideea de a face Dealul Negru cu o masina noua si cu care nu m-am acomodat nu mi se pare prea fericita  ;)

Offline smadalin

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 290
  • http://www.suzuki-club.ro/forum/jurnal-de-bord/jur
« Răspuns #187 : 15.Feb.2016, 09:38:52 p.m. »
Cred ca ai putini km ca sofer. Vitara nu e TIR, e masina normala.
  • Suzuki Vitara Luxus 1.6 benzina

Offline enicky

« Răspuns #188 : 15.Feb.2016, 09:43:47 p.m. »
Autonet - foarte OK. Dl. Mihai Vecinu stie sa vanda. Chiar prea bine, din perspectiva cumparatorului :D
Radacini - foarte OK. Nu era disponibila doamna de la vanzari cand am sunat eu si initial am fost rutat in service dar am lasat numarul de telefon si am fost sunat. Si aici se vede dorinta de a vinde si cautarea unei solutii win-win.
              Eu m-am inteles f. bine cu dna.Liliana dela Radacini, chiar daca pare mai dura putin, chiar mi-a dat si niste aacesorii gratuit, m-a asteptat o sapt. cu banii, a fost super ok. Mai insista, ca n-ai ce pierde ! Pana nu insisti nu castigi. Dl. Mihai e ok, dar nu mi-a dat niciun discount.
          E chiar frumos pe Dealul Negru cu Vitara, nici nu stii cand l-ai facut, nu te teme ! :)
« Ultima Modificare: 15.Feb.2016, 09:46:25 p.m. de enicky »
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Bar

« Răspuns #189 : 15.Feb.2016, 09:49:22 p.m. »
Bine ca nu exista dealer la Cârtișoara (Jud. Sibiu) si varianta de a se întoarce pe Transfagarasan, ca renunța omul la Suzuki.  =))
Discountul obținut de la dealerul din Pitesti m-ar fi facut sa vin si de la Esztergom (Ungaria), sincer fara gluma. Plus ca drumul este drept, autostrada.
  • X