Autor Subiect: Relatia cu dealerii in vederea achizitiei/la achizitia New Vitara  (Citit de 63024 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline enicky

Re: Relatia cu dealerii in vederea achizitiei/la achizitia New Vitara
« Răspuns #150 : 27.Ian.2016, 10:00:14 a.m. »
      Ma vad nevoit sa intervin si eu in discutie, intru-cat la mine s-a intamplat invers : am fost la toti dealerii de Suzuki din Bucuresti, dar singurii care aveau masini erau Radacini si Autonet, si dupa discutii avute cu  dl.Mihai si cu dna Liliana(dir.vanzari la Radacini), am inclinat catre Radacini. Ca sa fac o paralela intre cei 2 : dl.Mihai mi-a oferit doar tichetul rabla (si ala cu probleme, daca gasim,etc) si o reducere partiala la vopsea. Dna Liliana mi-a oferit tichetul fara probleme, reducere integral vopsea , mi-a retinut masina 2 sapt., scut si janta noua pt.roata de rez. In plus fata de astea mi-au achizitionat si masina veche ca parte din plata(Autonet au zis ca nu pot sa faca asta). Si toate astea fara sa am nu stiu ce pila sau relatie. Practic m-a asteptat sa I-au banii de la banca. Au fost parolisti la livrarea masinii, pregatita correct(cu scut+senzori de parcare). Dna Liliana este o pers. mai sobra asa, dar daca vede ca ai intentii serioase(a inteles ca fac un "effort" sa iau masina) atunci m-a ajutat. Plus ca am mai castigat vreo 300 e si din paritatea leu/euro. Ulterior cand am mai pus si alte accesorii pe masina, s-au tinut de termene, nu m-au dus cu vorba. Pe scurt asta e istoria masinii mele, de care sunt f.multumit.
     De retinut, daca nu stii, tot lantul de reprezentante din Militari(unde e si Suzuki)  sunt ale lui Radacini. Iar diferenta dintre Mokka si Vitara este evidenta : mokka are 3-4 ani si nu a avut mare success(trag de ea la vanzari ca e si mai scumpa), iar Vitara cum a iestit nu fac fata la vanzari. Si de aici si atitudinea diferita a vanzatorilor. Bafta !
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

The following users thanked this post: Augustin Beldeanu

Offline bogdanus

« Răspuns #151 : 27.Ian.2016, 10:01:07 a.m. »
   vladbuzdu,aceeasi problema am avut-o si eu cu radacini suzuki,au o atitudine pe care nu pot sa o inteleg.Pe linga autonet it recomand sa vorbesti si cu rossit din ploiesti.Sunt foarte amabili,atitudinea fata de client este una corecta iar pretul iti garantez ca va fi sub autonet.Succes!

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #152 : 27.Ian.2016, 10:24:50 a.m. »
... in perspectiva relatiei ulterioare avand in vedere ca masina ramane in garantie si implicit trebuie sa interactionez cu ei...

Nope! Te poti duce sa-ti faci reviziile sau sa-ti rezolvi problemele pe garantie la orice service de reprezentanta Suzuki. :good: In plus, persoanele de la vanzari sunt cu totul altele decat cele de la service.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline enicky

« Răspuns #153 : 27.Ian.2016, 06:30:26 p.m. »
        Perfect adevarat ce spune @gabineg ! Servce-ul chiar n-ar nicio treaba cu "vanzarile".
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline vladbuzdu

« Răspuns #154 : 28.Ian.2016, 12:35:43 a.m. »
pai eu deja i-am cunoscut si pe mihai vecinu de la autonet, si pe ionut de la radacini si pe dna liliana tot de acolo care a fost cu mine in drive test. este o persoana foarte ok, dar i-am trimis un mail prin care o rugam sa ma anunte cand vine un S in test drive, si in afara de raspunsul ca o sa va caut.....nici o veste. astazi am facut si test drive cu mokka. pe langa faptul ca am avut norocul sa ma loveasca un logan de la RAR in spate  :D, masina nepatind nimic, mi-au dat prima data un diesel 1.6 cand eu am vrut 1.4. din pacate pentru mokka motorul de 1,4 este inferior celui de pe suzuki. la suzuki pana si pe modul auto se masina raspunde la mine. ca sa nu zic ca e si mai spatioasa si are o vizibilitate mai buna. am iesit si pe autostrada si motorul este destul de silentios la 140km/h dar zgomotul mare se face de la vant. astept sa ma sune dna lili sa iescu vitara s pe autostrada sa vad daca e la fel. in rest, jos palaria pt dealerii de la opel...mi-au facut reducere pana la 18.500 cu cel mai bun nivel de echipare, plus atitudinea super ok mai ales cand le-am zis ca oscilez intre vitara si mokka. nu au inceput ca la suzuki sa imi zica ca opel nu e masina, etc, ci au zis ca suzuki face masini bune dar mai spartane in interior si asta e adevarul...asa ca acum o astept pe doamna Lili sa ma duca pe autostrada....
  • Volkswagen

The following users thanked this post: Augustin Beldeanu

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #155 : 28.Ian.2016, 08:03:29 a.m. »
Sa ne spui impresiile...

Trimis cu Tapatalk

• SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #156 : 28.Ian.2016, 08:30:43 a.m. »
Diferenta intre ele, pe langa forma, este garda la sol(jenanta la Mokka) iar bara fata este atat de joasa ca sincer, daca vreau un 4x4...plec mai departe. Sincer nu vad rostul acestor masini, este parere personala. Nici vara nu poti urca la o pensiune cocotata mai in varf de deal si fara unn drum asfaltat.

Sent from my Lenovo K50-t5 using Tapatalk

Go Terios!!!:)

The following users thanked this post: marcone, vladbuzdu

Offline enicky

« Răspuns #157 : 28.Ian.2016, 04:43:46 p.m. »
    Jenant e putin spus, loganul e mai inalt sigur! Atat ca stai bine in scaunul dela sofer, dar...atat!

Offline cristidav

« Răspuns #158 : 28.Ian.2016, 11:08:13 p.m. »
Va spun eu scopul lor: fita de a avea crossover purtat prin oras si "urcat" la Busteni :) Penibil...
  • S-Cross 1.4T AllGrip Hybrid Passion 2021 ( inainte - SX4 2WD 1.6 VVT 2012 )

The following users thanked this post: huminiuc_radu

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #159 : 28.Ian.2016, 11:27:18 p.m. »
Clar nu o sa ajunga pe aici :)

EU, Nic Nic si suuuus acolo e un Jimny adevarat. Dupa un drum destul de "simpatic".
Go Terios!!!:)