Autor Subiect: Relatia cu dealerii in vederea achizitiei/la achizitia New Vitara  (Citit de 63027 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline georgeek

Re: Relatia cu dealerii in vederea achizitiei/la achizitia New Vitara
« Răspuns #140 : 04.Nov.2015, 03:16:36 p.m. »
Când apare masina spulberă toată supărarea. O spun cu puțină rușine ca eram hotărât sa...  iau masuri.
Dar uite ce frumoasa e! Cum sa mai fii supărat?
Stai ca nu știu cum atașez poza...
  • Vitara Passion 1.6 ALLGRIP 5MT Savana Yvory / Black

Offline georgeek

« Răspuns #141 : 04.Nov.2015, 03:18:40 p.m. »
Uite-o!
  • Vitara Passion 1.6 ALLGRIP 5MT Savana Yvory / Black

Offline Cosmin09

« Răspuns #142 : 04.Nov.2015, 03:28:44 p.m. »
Foarte frumoasa! S-o conduci sanatos si fara incidente.

PS. La tine in subsol, asteptarea a luat sfarsit :)
  • Vitara S 1.4 turbo 4x4 6AT Galactic Grey din 18.11.2015 pana in 07.02.2022

The following users thanked this post: georgeek

Offline newah

« Răspuns #143 : 04.Nov.2015, 05:42:36 p.m. »
Este oboseala, dezamagire si frustrare mai ales ca daca nu schimbam modelul masina comandata ajunsese la timp. Ma bucur ca a avut un coleg sansa de a o gasi pe stoc fara asteptare, sa se bucure de ea. Cat priveste bucuria de dupa sunt convins ca va fi...

Offline CipV

« Răspuns #144 : 04.Nov.2015, 08:26:35 p.m. »
Daca nu era scaderea de TVA, eram si mai nervos pe intarziere...si asa nu am avut cum sa beneficiez de tichet Rabla, fiind achizitionata pe PFI, spre deosebire de frate-miu, care a reusit sa-si gaseasca o masina in Decembrie si sa poata avea reducerea de la tichet. Prin urmare, cei de la Doly si-au dat tot interesul sa aiba clientii multumiti, dar nu prea sunt flexibili la reduceri si bonusuri (la 2 masini luate, ar fi fost cazul, nu?). Sa vedem, poate o sa-mi faca o surpriza la anu', cand vine masina.
  • Vitara 1.4 Boosterjet S Allgrip AT Galactic Grey

Offline aleksanders

« Răspuns #145 : 08.Nov.2015, 06:46:59 p.m. »
negocierile de pret se duc inainte de achizitie - asa ca dupa iti poate da un accesoriu in cel mai bun caz
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline vladbuzdu

« Răspuns #146 : 27.Ian.2016, 12:10:37 a.m. »
va multumesc pentru mesaje. din pacate, mergand si la renault, nissan, dacia, opel ,din cei 2 dealeri suzuki la care am fost,atitudinea celor de la radacini m-a determinat sa merg la opel care era perete in perete si unde mi s-a explicat foarte bine tot ce aveam nevoie sa stiu.  maine am programat un test drive cu mokka, unde mi s-a facut si un discount destul de substantial la nivelul lor de echipare de top, si in functie de acest test vom lua o deicizie. eu as vrea suzuki dar mi se pare ca atitudinea lor este ca imi fac ei un favor ca imi vand masina, ceea ce ma deranjeaza si in perspectiva relatiei ulterioare avand in vedere ca masina ramane in garantie si implicit trebuie sa interactionez cu ei.
scuze ca va bat la cap..... :notlst:
  • Volkswagen

Offline newah

« Răspuns #147 : 27.Ian.2016, 06:50:45 a.m. »
inainte sa te decizi fa o oprire la Autonet Giulest sa vorbesti cu Mihai Vecinu. Apoi poti trage concluzia legata de atitudine. Si eu am avut aceeasi priblema cu Radacini

Offline marcone

« Răspuns #148 : 27.Ian.2016, 08:30:50 a.m. »
Cei de la Radacini imi pare ca vand mult companiilor (chiar in momentul asta au 17 Cool-uri pe stoc) astfel incat sa nu le pese foarte mult de persoanele fizice. Daca aduceai vorbea de mai multe bucari foarte probabil incepeau sa se gudure pe langa tine.

Offline newah

« Răspuns #149 : 27.Ian.2016, 09:26:31 a.m. »
Asra este cea mai buna atitudine de dealer ce sa zic! Ragaie de satui cei de la Radacini probabil iar amaratul de cumparator al uei singure masini trebuie sa stea la coada si sa dea spaga. Ce mentalitate tipic romaneasca cand el, dealerul, ar trebui sa stea si in cap sa-si vanda produsul fie el si unul singur.
De asta am dat cu flit dealerului Ionut de la Radacini si dupa s-a dus ofuscat la Suzuki Romania ca am luat de la Autonet masina cu discount mai bun si mai ales primind respectul cuvenit.