Autor Subiect: Relatia cu dealerii in vederea achizitiei/la achizitia New Vitara  (Citit de 63026 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Cosmin09

Re: Relatia cu dealerii in vederea achizitiei/la achizitia New Vitara
« Răspuns #130 : 03.Nov.2015, 10:22:38 a.m. »
In primul rand ai gresit topic-ul....

In al doilea rand, trebuie sa existe cric. Multi il au dar sunt si cativa, ca si tine, care nu l-au gasit.

Acel "inel cu surub" este carligul de remorcare, care se insurubeaza in sasiul masinii, prin bara fata. Sunt sigur ca mai multe informatii despre ce ai gasit in masina vei afla si din manualul masinii incepand de la P. 8-1.
« Ultima Modificare: 03.Nov.2015, 10:28:15 a.m. de cosontheweb »
  • Vitara S 1.4 turbo 4x4 6AT Galactic Grey din 18.11.2015 pana in 07.02.2022

Offline ariciul

« Răspuns #131 : 03.Nov.2015, 12:09:33 p.m. »
Multumesc de raspuns, ulterior am dat cautare dupa cuvantul cric si mi-au iesit nu mai putin de 5-6 topicuri!  :)
Ca fapt divers am dat telefon la reprezentanta si mi-au motivat ca nu vine cu cric pt ca n-as avea nevoie din moment ce am kit de reparatie. Acum chiar nu vad ce ar putea face ei cu cricul, deci chiar cred ca a venit fara el. Probabil daca comanzi masina cu roata de rezerva din start atunci ar fi normal sa il ai. Sper sa nu gresesc!

PS -mda, uitandu-ma pe manual am realizat ca mi-au dat totusi maneta pt cric. La ce bun fara cric?  :D
« Ultima Modificare: 03.Nov.2015, 12:17:42 p.m. de ariciul »
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip

Offline Cosmin09

« Răspuns #132 : 03.Nov.2015, 12:27:44 p.m. »
Cricul e bun pentru a ridica masina daca, spre exemplu, ceva care ti-a perforat cauciucul a ramas prins sub roata si ca sa nu deteriorezi janta miscand masina. Eu consider ca trebuie sa fie, iar in manual nu scrie "daca exista", cum scrie in cazul altor dotari care ar putea fi sau nu pe masina. Si cu asta am incheiat discutia offtopic  :D
  • Vitara S 1.4 turbo 4x4 6AT Galactic Grey din 18.11.2015 pana in 07.02.2022

Offline yeti

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1520
  • Gen: Bărbat
    • Bucuresti, Sector 3
« Răspuns #133 : 03.Nov.2015, 12:36:36 p.m. »
Ca sa aduc oarecum on topic problema cricului, as spune ca dealerii au (inca) o problema in relatia cu clentii. Aceea ca nu-i informeaza pe cei care isi ridica masinile acum, de mai noua decizie a producatorului de a nu mai dota masinile cu cric. Asta devine frustrant descoperind ca mai vechii posesori de Vitara au primit obiectul, iar in manual, la descrierea accesoriilor, cricul nu are mentiunea "daca exista".
De asemenea, raspunsuri de la dealer de genul "Nu va trebuie, d-aia nu va dam!" sunt cel putin neelegante. Daca nu sti sa clarifici profesional problema, atunci am sa-ti cer sa-mi dai cricul pentru ca imi trebuie sa mi-l bag in "trei litere"

Sent from my iPhone using Tapatalk
« Ultima Modificare: 03.Nov.2015, 12:39:18 p.m. de yeti »
  • Opel Mokka Cosmo 1.4 benzina turbo 140CP 6MT 4x4 Red Velvet BFGoodrich G-grip allseason2 (fost Suzuki Vitara Cool 1.6 benzina 120CP 2WD 5MT Superior White Michelin CrossClimate)
Vitara 
Mokka

Offline CipV

« Răspuns #134 : 03.Nov.2015, 01:11:17 p.m. »
Din cate vad, fiecare dealer are anumite particularitati la vanzare, unul ofera setul de stingator-triunghi-trusa gratuit, altul scoate cricul din set, etc. Dupa ce am citit pe acest forum aceste informatii, m-am dus si eu la dealerul Doly din Iasi si am intrebat cu ce vine masina. Mi s-a spus ca intr-adevar, setul de prim ajutor nu e inclus, trebuie sa-l cumpar, era vreo 80 lei parca (sau o fi fost doar trusa de prim ajutor??). E bine ca in momentul semnarii contractului sa se intrebe acest lucru, pentru a nu exista confuzii si de asemenea pentru eventuale negocieri.
  • Vitara 1.4 Boosterjet S Allgrip AT Galactic Grey

Offline ariciul

« Răspuns #135 : 03.Nov.2015, 01:50:38 p.m. »
CipV , vezi ca de la Doly l-am luat si eu, deci si tie ar trebui sa-ti dea acelasi raspuns!
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip

Offline CipV

« Răspuns #136 : 03.Nov.2015, 10:38:24 p.m. »
Am auzit ca varianta S vine cu propria echipa de schimbat pneurile, cica in 4 secunde sunt rezolvate, deci nu mai trebuie cric. Doar sa anunti ca vii la standuri.
  • Vitara 1.4 Boosterjet S Allgrip AT Galactic Grey

Offline newah

« Răspuns #137 : 04.Nov.2015, 06:35:08 a.m. »
asa am auzit si eu :) doar ca nu era Vitara S ci Ferrari....

asta apropo de mistourile care se pare ca devin un obicei pe forum

Offline magicoolje

« Răspuns #138 : 04.Nov.2015, 07:39:41 a.m. »
Din pacate situatia Vitara S ... o impune  :)
Vitara S allgrip 1.4 Turbo 6AT, scuturi din metal, cool white pearl

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #139 : 04.Nov.2015, 07:44:34 a.m. »
E doar o situație de presiune in care se face haz de necaz pentru detensionarea spiritelor. @newah e nițel mai serios sau mai sensibil și i se pare "misto" o astfel de gluma, comuna de alfel pe forum. Când va avea mașină isi va aminti cu plăcere de ea.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice