Dupa procesul de primire auto revin si completez/modific lista dupa cum urmeaza:
Actele/manualele pe care le primesti la ridicarea masinii sunt:
- factura cu intreaga valoare a masinii
- factura storno cu valoarea avansului--
eu nu dadusem avans, deci nu a fost cazul- procesul verbal de primire a masinii;
- actele de la casco---
facusem eu- RCA--
facusem eu- actele de la rabla---
nu am primit nimic, desi am intrebat!!! si am fost prin rabla cu tichet achizitionat (de dealer contra cost)- certificatul de garantie (carticica aia cu care mergi la revizii)
- documentul privind garantia extinsa a masinii ( o sa vezi ca e o chestie care nu e oferita de producator ci practic e o asigurare la Allianz Tiriac pentru cei 2 ani ramasi de la expirarea garantiei oferite de producator;"--
adica e o foaie A4 care trebuie pastrata! si un Caiet de garantie extinsa care detaliaza conditiile de garantie-
daca ati achitionat optionale (ex: cotiera, bandouri laterale, roti, etc) care sunt deja pe masina, le platiti si e necesar sa primiti facturile aferente
- manualul utilizatorului - Vitara si pe cel de Infotainment System-- nu le puteti rata, sunt groase! --
si nu e act, dar e important, o prezentare de catre dealer a functiilor de baza si utilizarea/dispunerea lor, ca sa nu ai surprize cand iesi in traficPS- verificati masina sa nu aiba lovituri/zgarieturi! Slabe sanse, dar n-ati vrea sa fiti voi cei 0.01%!
PS2- eu nu am verificat si functia citire stick USB si ghici ce, nu prea merge! Mi-a cam taiat cheful dupa o zi lunga!
Eu le-am avut pe lista pe toate de mai sus si m-a ajutat, intre asigurari, semnaturi, discutii si emotii!
Succes!