Autor Subiect: Relatia cu dealerii in vederea achizitiei/la achizitia New Vitara  (Citit de 63029 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline vladiopa

Re: Relatia cu dealerii in vederea achizitiei/la achizitia New Vitara
« Răspuns #100 : 14.Oct.2015, 10:49:04 p.m. »
Atitudinea o recunoastem la mai multi dealeri. Poti fi mai precis? Eventual alcatuim un top al dealerilor :-)

Offline aleksanders

« Răspuns #101 : 14.Oct.2015, 11:51:18 p.m. »
Cand am fost sa testez un duster la meridian, ii spuneam eu tipei ce are masina si ce nu are.... jenant :-))
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline Cosmin09

« Răspuns #102 : 15.Oct.2015, 08:43:40 a.m. »
Exact aceeasi lucru l-am facut eu cand am fost prima oara in showroom sa vad Vitara. In august, la Radacini, unei tipe de la vanzari i-am "prezentat" masina pe care o avea in showroom. Eu ii spuneam ce are masina in dotari, identificand acele elemente pe vehicul, iar ea ma aproba. M-am simtit de parca eu doream sa ii vand ei masina....

Cu totul alta a fost atitudinea la Autonet. De indata cum am intrat in showroom si am intrebat de Vitara, m-au si invitat sa o conduc pt ca sofand-o pot descoperi mai usor dotarile masinii. Si au avut dreptate. Asta m-a convins.
« Ultima Modificare: 15.Oct.2015, 08:45:16 a.m. de cosontheweb »
  • Vitara S 1.4 turbo 4x4 6AT Galactic Grey din 18.11.2015 pana in 07.02.2022

Offline vladiopa

« Răspuns #103 : 15.Oct.2015, 08:54:33 a.m. »
Uite ca aici sunt de acord si eu cu o parere exprimata fata de Autonet Ca sa dam Cezarului ce-i al Cezarului trebuie sa admintem ca la capitolul cunostinte tehnice despre masina si oferite detalii, de la Autonet pleci complet lamurit. La alte capitole m-au deranjat pe mine si de-asta nu am cumparat prin ei.

Offline newah

« Răspuns #104 : 15.Oct.2015, 12:46:13 p.m. »
Care sunt capitolele care te-au deranjat? Este inportant sa stim si lucrurile mai putin placute

Offline vladiopa

« Răspuns #105 : 15.Oct.2015, 12:54:16 p.m. »
Foarte pe scurt:
1. Informatia cu privire la avans la comanda 20% din valoare autovehicul;
2. Ceva similar pt tichetul "rabla", mai scump decat la alti dealeri.

In plus, cum am mai spus-o, eram impreuna cu un prieten, veniti impreuna sa ne interesam de 2 Spirit, deci ne asteptam sa discutam o oferta personalizata pentru 2 autovehicule insa raspunsul a fost "pentru asta ne intalnim la o cafea si discutam" WTF!!! No comment...

Atitudine total nepotrivita.
Am fost sunati dupa o luna si am fost intrebati "de ce nu ati cumparat de la mine" I-am transmis faptul ca "nu ati fost disponibil la o negociere" si punct.

Offline Cosmin09

« Răspuns #106 : 15.Oct.2015, 01:08:06 p.m. »
In cazul meu, au fost deschisi la negociere in situatia in care veneam cu inca un prieten care urma sa-si cumpere si el o masina si care tot spre Vitara se orientase. Deci, raspunsul lor a fost pozitiv. Din pacate, din cauza unor probleme, prietenul a fost nevoit sa amane pana la anul achizitia unei noi masini. Si asa am ramas singur in "cursa"... Dar negociere, tot a fost :)
  • Vitara S 1.4 turbo 4x4 6AT Galactic Grey din 18.11.2015 pana in 07.02.2022

Offline vladiopa

« Răspuns #107 : 15.Oct.2015, 01:31:49 p.m. »
Iti dai seama ca pot fi 99 de cazuri pozitive din 100 si doar al meu sa fie cel negativ si tot nu ma va convinge nimeni ca cei de la Autonet sunt ok. Dar fiecare are dreptul la o parere...si avnd in vedere experienta petrecuta, o consider indreptatita.
Ma bucur ca sunt altii care au avut experiente placute

Offline newah

« Răspuns #108 : 15.Oct.2015, 10:13:44 p.m. »
Important este ca ai devenit posesor de Vitara indiferent cine a vandut-o.
Multumesc ptr informatii!

Offline danut1900

• Full Member
  • Mesaje postate: 143
  • ...but it's more important to be nice.
    • Suceava
« Răspuns #109 : 25.Oct.2015, 10:02:36 a.m. »
Am primit de la Suzuki Romania chestionarul de satisfactie clienti, codul unic de inregistrare pentru chestionarul online, precum si un suport autoadeziv pentru bord. Astfel, am avut ocazia sa evaluez prestatia dealerului.
  • Suzuki Vitara Passion 1.6 2WD MT