0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Iar S-Cross-ul mi se pare ca se incalzeste mult mai greu, chiar daca pe aeratoare se simte cald. Noroc cu scaunele incalzite.
Citat din: Tatallor din 23.Nov.2020, 10:11:00 p.m.Pune pe dezaburire si nu mai ai treaba, eu de peste 1 an de zile am si uitat de SS Asta chiar functioneaza ? Daca da, e musai sa fie si AC sau ajunge doar sa fie pe dezaburire ?
Pune pe dezaburire si nu mai ai treaba, eu de peste 1 an de zile am si uitat de SS
Da, functioneaza si e destul sa fie pe dezaburire.
Citat din: Tatallor din 05.Mar.2021, 10:53:55 p.m.Da, functioneaza si e destul sa fie pe dezaburire. Scuzati interventia, dar care e diferenta intre a apasa pe butonul de anulare a SS si a apasa pe butonul de dezaburire? Ca-mi scapa.Ca sa nu mai zic de rolul "dezaburirii" si de faptul ca dupa uscare, ar cam trebui oprit acel buton... cat despre incalzirea oglinzilor+lunetei uscate si la +300C probabil ca viata sistemului se scurteaza vertiginos.
Exista 2 tipuri de dezaburire se pare: 1. cand pui tu manual ca ventilatia sa bata spre parbriz, asa cum o faci la masinile clasice si 2. cand apesi acel buton care iti muta automat fluxul de aer pe parbriz si baga si clima. Ar fi si a treia, care e butonul de degivrare luneta si oglinzi laterale.La primele doua nu cred sa fie in functiune rezistenta de degivrare oglinzi.Poate ne lamureste @Tatallor despre care setare e vorba