0 Membri şi 7 Vizitatori vizualizează acest subiect.
mi-ar place. dar raspunsul a fost ca nu este mufa si nu este cablaj. firicele...
Legat de cablaj, in carcasa oglinzii este cablajul cu o mufa care are cateva locase care nu sunt folosite, dar care au tensiune pe ele, iar aceasta tensiune este controlata de intrerupatorul de degivrare al lunetei(din bord). Practic, din oglinda vin firele care ii dirijeaza pozitia(sus-jos, st-dr.) dar din mufa nu mai "pleaca" si firele ptr. a incalzi sticla, ptr. ca aceasta nu are sistemul de incalzire, este simpla. Electricianul a scos oglinda simpla, a montat-o pe cea cu incalzire apoi a tras cele doua fire si acum am oglinzi incalzite !!!
Poate recomanda cineva calea practică (sursă piese, service Ok pe parte electrică) pentru montarea de oglinzi încălzite la Vitara +2015? A mai deschis subiectul Enicky de mult, dar a pățit ca la Radio Erevan.. nimic util.
Salut! Dacă te hotărăști, am eu disponibile oglinzile. Același cod cu ce a montat Nicu.Eu am renunțat la idee.
... A mai deschis subiectul Enicky de mult, dar a pățit ca la Radio Erevan.. nimic util.
singura solutie este sa ma duc la un electrician sa vedem ce este in carcasa oglinzii, daca o mai fi cum era.