0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
Un avion cu motor cu elice (eng. propeller), este cu tractiune sau cu propulsie?
buna ziua,care este valoarea normala pentru relanti SX4, motor M16A benzina ?de unde se regleaza la acest tip de motor ?intreb deoarece Suzi a mea trage greu la deal, la vale la bat cu BMW insa la deal ... raman tare in urmala mine este relanti pe la 6-7, motorul la temperatura optima de functionaremultumesc
Tractiunea spate daca la asta va referiti, nu este un impediment in a ramine in urma daca iti cunosti masina.
Ceva nu-mi este clar la problema pusa de initiator. S-a facut test/concurs cu masinile mergand la deal fara apasarea pedalei de acceleratie? Altfel nu vad legatura relanti-ului cu urcatul dealului.
Am mai intalnit discutia asta neprincipiala (folosesc un eufemism ca sa nu ofensez pe cineva) si as vrea sa o clarificam folosindu-ne de Dex.
In nici o definitie de dictionar, pentru propulsie, nu este definit punctul de aplicare a fortei ce pune in miscare vehiculul, sau pozitia mijlocului tehnic in raport cu vehiculul.
Crescand avansul cresti un pic cuplul