A facut cineva revizia de 1ooo Km?
In ce consta? Este chiar gratuita, sau apare vreo completare de fluide, vreun consumabil, care trebuie platite?
Am trecut si eu de "revizia" asta. Practic e vorba de o verificare recomandata si nicidecum de o revizie. Daca nu vrei sa o faci nu pierzi nici garantie si nici timp ca sa mergi cu masina in service.
De altfel, din ceea ce mi-au spus cei de la Radacini doar la Suzuki exista asa ceva. Imi aduc aminte ca la Daewoo se mai practica "revizie" la 1000km.
Dar de costat nu costa nimic. Practic verifica nivelul lichidelor si ceva elemente de fixare pe sub masina. Daca e cazul (desi e putin probabil sa fie nevoie) se completeaza "pe de-a moaca". Altfel, nici macar nu se pun cu cheia pe ea ca sa stranga suruburi cum faceau la Daewoo.
La nivel de costuri ale reviziilor la 15000 si la 30000 ar fi cam 600 de lei prima revizie si vreo 760 a doua. Apoi la 45000 iarasi e 600. Dar preturile astea se tot schimba. Sa nu va ganditi cumva ca o sa gasiti revizii la pretul de 99€ cum apare pe site la suzuki.ro