0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Intamplator, chiar ieri, in timp ce-am asteptat sa iau masina de la minunatii mecanici care nu i-au facut nimic, am vizitat toti dealrii auto (noi si SH). N-am ratat decat Ford, Mazda si Holden. In rest, am luat la puricat fiecare model, de la fiecare producator. Nu mai iesisem de mult timp la un "field-trip" dintr-asta. Acum sunt multumit ca mi-am updatat asteptarile la secolul 21, deceniul 2. O buna metoda pentru evitarea posibillellor frustrari in viitor.
Cred ca ambele aspecte sunt discutabile........In privinta modelelor, luate individual, fiecare are gusturile lui........In privinta identitatii de marca, iarasi. Unora le place, altora nu.
Parerea mea este ca odata cu lansarea Vitarei nu se mai pune problema unei identitati de marca, aceasta neavand elemente commune cu modele anterioare, cel putin la exterior.
Pot sa spun ca am asteptat cu interes sa vad pe viu noua Baleno, in eventualitatea unei achizitii ca si a doua masina in familie (asta daca cumva e cazul pe viitor) dar nu m-a convins.
EuroNCAP a testat modelul nipon atât cu echipamentul standard de siguranță, cât și cu pachetul extins de sisteme. Astfel, Suzuki Baleno a primit trei stele în varianta cu echipament standard de protecție și patru stele în cadrul testului realizat cu echipamentul de siguranță extins.