Autor Subiect: Suzuki Baleno 2015  (Citit de 26007 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline rexkrokiDAU

Re: Suzuki Baleno 2015
« Răspuns #30 : 08.Mar.2016, 09:21:22 a.m. »
Eu nu ma refeream la designul exterior sau interior, acesta tine de gustul fiecaruia si e mai putin palpabil ca sa zic asa. Eu ma refeream la "cum e lucrata" masina, la materialele folosite, finisajul si imbinarea diferitelor componente etc.

Offline Leutz

« Răspuns #31 : 08.Mar.2016, 10:47:18 a.m. »
Sorry ...  :D si eu, la randul meu, m-am referit la postarile lui @marcone si @yeti. Vroiam sa remarc ca e vorba de gusturi in ambele directii (model individual, identitate de marca) ... si am dat exemplu gusturile mele.

Remarc acum si ca n-am pus prea multi zambilici, de unde poate rezulta ca a fost un mesaj critic. N-a fost  :D.

Deci nu m-am referit la postare alui @rexkroki. Oricum, chiar si fara sa fi vazut finisarile la Baleno cu ochii mei, nu pot decat sa fiu de acord cu @rex... Trendul nu poate fi decat in jos; si dupa ce-am vazut la Vitara, nu vreau sa ma gandesc la Baleno.

Intamplator, chiar ieri, in timp ce-am asteptat sa iau masina de la minunatii mecanici care nu i-au facut nimic, am vizitat toti dealrii auto (noi si SH). N-am ratat decat Ford, Mazda si Holden. In rest, am luat la puricat fiecare model, de la fiecare producator. Nu mai iesisem de mult timp la un "field-trip" dintr-asta. Acum sunt multumit ca mi-am updatat asteptarile la secolul 21, deceniul 2. O buna metoda pentru evitarea posibillellor frustrari in viitor.

• SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019

Offline shpeedy

« Răspuns #32 : 08.Mar.2016, 10:50:40 a.m. »
Intamplator, chiar ieri, in timp ce-am asteptat sa iau masina de la minunatii mecanici care nu i-au facut nimic, am vizitat toti dealrii auto (noi si SH). N-am ratat decat Ford, Mazda si Holden. In rest, am luat la puricat fiecare model, de la fiecare producator. Nu mai iesisem de mult timp la un "field-trip" dintr-asta. Acum sunt multumit ca mi-am updatat asteptarile la secolul 21, deceniul 2. O buna metoda pentru evitarea posibillellor frustrari in viitor.

Si care e concluzia 'field-trip'-ului?
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline enicky

« Răspuns #33 : 08.Mar.2016, 11:32:37 a.m. »
Cred ca ambele aspecte sunt discutabile....
....In privinta modelelor, luate individual, fiecare are gusturile lui........In privinta identitatii de marca, iarasi. Unora le place, altora nu.
     Parerea mea este ca odata cu lansarea Vitarei nu se mai pune problema unei identitati de marca, aceasta neavand elemente commune cu modele anterioare, cel putin la exterior. Pt. ca la interior gasim destule luate de la S-Cross, Sx4. Exteriorul fiind chiar revolutionar in opinia mea, dar care, evident nu poate satisface toate gusturile.
     De altfel, cred eu ca asemanarile intre modelele aceleasi marci sunt o lipsa de inspiratie a proiectantilor (voita sau nu) si singurul indiciu de marca ar trebui sa fie emblema firmei respective .
     Despre Baleno nu cred ca e asa neinspirata denumirea, daca privesti videoclipul de prezentare, si daca te uiti la partea frontala a masinii si ai putina imaginatie. Si la interior pare altfel, la fetele de usi, bord, dar... tot o atingere spune totul. :) .
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #34 : 08.Mar.2016, 12:01:57 p.m. »
Un lucru e clar, nu sta rau la capitolul filmulet de prezentare, ca de altfel mai toate ultimele modele de la Suzuki. :)

Pot sa spun ca am asteptat cu interes sa vad pe viu noua Baleno, in eventualitatea unei achizitii ca si a doua masina in familie (asta daca cumva e cazul pe viitor) dar nu m-a convins. :(

Si ca un lucru ce nu tine neaparat de noul Baleno ci de Suzuki in general, personal nu imi place directia in care se indreapta Suzuki in ceea ce priveste calitatea interiorelor. Se poate observa o depreciere continua a calitatii materialeor folosite la interior si a finisarii/asamblarii acestora. De la Kizashi incoace lucrurile se tot inrautatesc, nu doar la modelele nou lansate ci chiar la cele deja existente pe piata. Asta e parea mea dupa ce am vazut an de an evolutia la diferite saloane auto (Geneva, Paris, Frankfurt) si am avut posibilitatea sa compar diferitele modele expuse. :(

Offline shpeedy

« Răspuns #35 : 08.Mar.2016, 12:24:56 p.m. »
     Parerea mea este ca odata cu lansarea Vitarei nu se mai pune problema unei identitati de marca, aceasta neavand elemente commune cu modele anterioare, cel putin la exterior.

Mie tocmai la exterior mi se pare ca se constituie intr-o versiune rotunjita/domesticita a Grand-Vitarei  ;); chiar ieri ma uitam la o Vitara noua in trafic si am observat ca au mentinut pana si ornamentul de pe aripile fata, de la imbinarea capotei cu aripa.

Pot sa spun ca am asteptat cu interes sa vad pe viu noua Baleno, in eventualitatea unei achizitii ca si a doua masina in familie (asta daca cumva e cazul pe viitor) dar nu m-a convins. :(

Un Ignis poate... :)
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #36 : 08.Mar.2016, 12:44:09 p.m. »
Poate  :)

Offline enicky

« Răspuns #37 : 08.Mar.2016, 12:56:12 p.m. »
   Sincer sa fiu, eu nu l-am mai luat in calcul pe Grand Vitara(ca nu se mai fabrica), m-am gandit la S-Cross, cu care se mai aseamana doar pe la stopuri. Dar intre GV si V sunt cateva elemente comune dar cea din urma pare mai agresiva, chiar daca numai aparent.
    Probabil ca ei vor sa tina un pret mai jos, si-atunci umbla pe la calitatea materialelor, de care noi propietarii ne lovim, la interior mai ales unde stam permanent.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline rdc

« Răspuns #38 : 08.Mar.2016, 01:15:03 p.m. »
sot si sotie in trafic. la un moment dat, sotul:
- uite un mercedes vito
dupa cateva minute, sotia:
- uite un audi, boule

schimbati mercedes vito cu suzuki baleno.

Offline Don Napoleon

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 448
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki Swift Sport 2007 aka Red FURY
    • Bucuresti
« Răspuns #39 : 21.Apr.2016, 11:50:38 a.m. »
Servus

Citat
EuroNCAP a testat modelul nipon atât cu echipamentul standard de siguranță, cât și cu pachetul extins de sisteme. Astfel, Suzuki Baleno a primit trei stele în varianta cu echipament standard de protecție și patru stele în cadrul testului realizat cu echipamentul de siguranță extins.

http://www.auto-bild.ro/stiri/suzuki-baleno-primul-model-care-primeste-rating-dublu-din-partea-euroncap-95965.html