Autor Subiect: Suzuki Baleno 2015  (Citit de 26003 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Cristi Borcos

Re: Suzuki Baleno 2015
« Răspuns #20 : 02.Feb.2016, 01:55:18 p.m. »
Daca maresti poza 3 (bord), vezi in partea stanga a comutatorului rotund un buton de incalzire. Nu prea se vede ce scrie, dar daca butonul din dreapta este clar marcat Rear, cel din stanga n-ar trebui sa fie decat Front.
  • Suzuki Vitara S 1.4T, 6MT

Offline Cosmin09

« Răspuns #21 : 02.Feb.2016, 02:03:47 p.m. »
Aaa...pai, incalzire de-aia am si eu. Si se incalzeste bine.... :D
  • Vitara S 1.4 turbo 4x4 6AT Galactic Grey din 18.11.2015 pana in 07.02.2022

Offline shpeedy

« Răspuns #22 : 02.Feb.2016, 02:11:37 p.m. »
Cred ca in poza de mai jos se vede mai bine:

Dar comanda d'aia am si eu pe SX4, pe clima uni-zona, si semnifica suflat aer spre parbriz...

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #23 : 02.Feb.2016, 02:16:07 p.m. »
Data fiind Poziționarea butonului, lângă încălzirea lunetei, am presupus ca...
Masina este in Bucuresti, la întâlnirea anuală a dealerilor Suzuki - masina sigur sigur e una rulată.

Sent from my  6s plus
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #24 : 07.Mar.2016, 09:51:35 p.m. »
Am vazut azi pe viu noul Baleno la salonul de la Geneva.
Un ochi rade unul plange. Daca la exterior arata bine, la interior e loc de mai bine, mult mai bine.
Am inteles ca Baleno astea noi sunt produse in India pentru tot globul, daca e sa fiu carcotas pot spune ca se vede.  :(

Offline AT

« Răspuns #25 : 07.Mar.2016, 11:02:10 p.m. »
Tendinta unor producatori de scadere a costurilor cu orice pret prin prin integrare globala a unor materiale de calitate indoielnica de la terti furnizori sau un control de calitate formal pe linia de fabricatie,  ofera cu siguranta o probabilitate crescuta de prezenta a neconformitatilor  la automobilele nou fabricate. Acest "rezultat" poate sa nu genereze un impact major pe anumite piete ai caror clienti pun pe primul loc pretul, insa pe piete ca Europa, State, Rusia, Canada, etc impactul lansarii, chiar si a unui numar redus de automobile cu diverse neconformitati, va avea rapid un impact puternic negativ nu doar asupra modelului cu pricina, ci si asupra restului modelelor, deci a brandului in sine. Dupa parerea mea, o grava eroare de strategie, care daca nu este corectata rapid si integral fata de clientii afectati, poate impacta negativ pentru o lunga perioada imaginea si vanzarile brandului respectiv. Este doar o problema de timp (circa 6 luni) pana cand problemele sunt facute cunoscute de catre clientii afectati si informatiile incep sa se propage viral.  Dealerii vor fi cei mai afectati daca presupun ca aceste lucruri vor trece neobservate de catre potentialii lor clienti.
  • Suzi Quatro (spirit 1.6 vvt 4x4 2015) - Probably the first owner of New Vitara in Romania -

Offline marcone

« Răspuns #26 : 08.Mar.2016, 06:23:03 a.m. »
E urata, interior & exterior. N-as da banii pe asa ceva cand exista Clio de ex.
Credeam ca Suzuki merge pe o linie ascendenta relativ la design de cand cu Vitara dar se pare ca Vitara a fost o exceptie.

Offline yeti

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1520
    • Bucuresti, Sector 3
« Răspuns #27 : 08.Mar.2016, 06:54:22 a.m. »

Credeam ca Suzuki merge pe o linie ascendenta relativ la design de cand cu Vitara dar se pare ca Vitara a fost o exceptie.
Cand eu am spus ca Suzuki n-are o linie de design unitara, ceea ce nu-i confera o identiate de marca buna, am fost pus la colt ☺. La fel si cand am zis ca denumirea  Baleno ar fi o potentiala eroare de marketing pd piata romaneasca.

Sent from my SM-T705 using Tapatalk

• Opel Mokka Cosmo 1.4 benzina turbo 140CP 6MT 4x4 Red Velvet BFGoodrich G-grip allseason2 (fost Suzuki Vitara Cool 1.6 benzina 120CP 2WD 5MT Superior White Michelin CrossClimate)
Vitara 
Mokka

Online gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14535
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #28 : 08.Mar.2016, 07:19:45 a.m. »
La fel si cand am zis ca denumirea  Baleno ar fi o potentiala eroare de marketing pd piata romaneasca.

Da, eu am zis-o și încă o susțin.  Cumpăr uneori rahat romanesc si il mananc cu aceeasi placere ca pe lokum-ul turcesc sau bulgăresc. Off-topic: cel mai bun e manufacturat de familia albaneză Memish din Slatina.

Trimis folosind Tapatalk
« Ultima Modificare: 08.Mar.2016, 07:44:05 a.m. de gabineg »
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline Leutz

« Răspuns #29 : 08.Mar.2016, 07:20:50 a.m. »
Cred ca ambele aspecte sunt discutabile.

In privinta modelelor, luate individual, fiecare are gusturile lui. Ce poate fi atractiv pentru unii, nu e pentru altii.

De exemplu, pe mine nu ma impresioneaza in nici un fel noua Vitara. In schimb Baleno mi se pare mai atragator; evident, doar din poze; sper sa vina si momentul in care sa pot emite o parere in urma pipairii pe viu.

In privinta identitatii de marca, iarasi. Unora le place, altora nu. Sa ne amintim ca (,) chestia asta cu linia de design, in care toate modelele sunt copii la indigo la diverse scari ... a aparut cam odata cu noul mileniu, cand cursa pentru reducerea csturilor a dat in altceva ... si au aparut platformele din ce in ce mai "comune" (la propriu si la figurat) => deja nu numai intre modelele unui brand, dar si intre brandurile din portofoliul unui constructor ... si chiar si intre constructori.

Sa ne amintim frumusetea masinilor de inainte de anii 2000, diversitatea lor ... s.a.m.d. Viata era mai colorata; si mai fun. Si marcile aveau suficienta identitate, chiar daca in portofoliul fiecaruia modelele nu semanau intre ele. Din ocntra, era chiar o identitate de model, care atragea fani si apreciere si stiluri de viata ... s.a.m.d.

Pe mine unul nu ma atrage ideea cu identitatea de marca, chiar imi dispace. Consider ca Suzuki e unul din putinii producatori ramasi fresh, cu o oferta variata d.p.d.v. vizual, ... care chiar daca nu rezulta in calitate premium, implica totusi ceva munca de creatie => investitii si eforturi pe care le apreciez.

Altfel, @yeti, imi amintesc ca ai postat pe tema asta cu ceva timp in urma, insa nu-mi amintesc sa fi fost pus la colt  :-t.
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019