Autor Subiect: Suzuki Baleno 2015  (Citit de 26011 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline enicky

Re: Suzuki Baleno 2015
« Răspuns #110 : 09.Feb.2018, 10:50:49 a.m. »
Mie cel mai comfortabil si ergonomic mi s-a parut Oltcit-ul...
         Daca erai tu la volan, ii plangeai de mila celui din spatele tau(vai de genunchii lui!) :). Am patit-o !  Dintre cele avute, Vectra A a fost cea mai comfortabila.
  Dar repet, in Baleno m-am urcat dupa ce fusesem in Swift si am fost incantat : incomparabil. Chiar va recomand sa-l testati macar in showroom.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Ajax26

« Răspuns #111 : 09.Feb.2018, 04:21:02 p.m. »
Baleno ar fi foarte interesant cu motorul de 1,4Turbo - ar fi o mica bomba
Orcum ar trebui sa diferentieze si ei putin clasele. E cam aiurea sa ai aceleasi motoare cu Swift-ul si Ignis-ul.
El s-ar vrea mai inspre clasa compacta ma gandesc ..si e pacat sa nu aiba si o motorizare mai potenta
  • SX4 S-CROSS 1.4 LUXUS AT ALLGRIP

Offline steph

« Răspuns #112 : 09.Feb.2018, 05:10:05 p.m. »
Daca ar pune 1.4 pe Baleno si-ar canibaliza SS-ul.

Si pe urma am putea sa ziceam ca ai acelasi motor pe Baleno, Vitara si S-Cross :D

Asa raman preturile jos. O mana de motoare pe toata gama.
S-Cross `18 / Vitara `19 / ex Swift `14

Offline AlexandruC

« Răspuns #113 : 02.Apr.2018, 09:59:40 a.m. »
Salutare grup!
In curtea noastra a mai sosit o balena. A venit timpul schimbarii pentru masina sotiei (tot suzuki fiind, Alto roz bombon). De data asta am ales alba (fiindca era gratis culoarea) si varianta cu Shvs. Diferenta intre comportamentul rutier nu observ intre cele 2 masini, poate un consum putin mai redus la cel hibrid. In schimb se observa ca e masina de buget si facuta din costuri reduse, imbinarile caroseriei nu sunt cele mai reusite si plasticul de la interior se zgarie repede in zonele foarte des folosite. Dar...sa las la o parte carcoteala, pentru ce e destinata masina, isi face treaba cu brio.

• Suzuki Baleno 1.2 Dualjet Exclusive

Offline berila_mz

« Răspuns #114 : 02.Apr.2018, 11:38:20 a.m. »
Sa o folositi sanatosi!
Deja aveti o familie de balene...
  • Suzuki Vitara 1.6 AllGrip Spirit

Offline enicky

« Răspuns #115 : 02.Apr.2018, 04:00:10 p.m. »
   Sa le stapaniti sanatosi ! Frumoase amandoua.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline AlexandruC

« Răspuns #116 : 10.Apr.2018, 08:15:28 a.m. »
Multumesc! Inainte de decizia finala, am avut de ales intre Peugeot 208 1.2, Hyundai i20 1.2, Sandero 0.9 tce, Clio 0.9 tce si bineinteles Baleno 1.2. Am testat 208 si i20 si am avut senzatia ca cele 2 consuma mai mult fata de Baleno si ofera mai putin spatiu. Si am avut si ceva pitici pe creier care imi sopteau sa evit motoarele in 3 pistoane si cu turbina. Am vrut musai sa aleg 4 pistoane si clasic, fara steroizi.

Offline Myhay

« Răspuns #117 : 14.Apr.2018, 08:40:54 p.m. »
Un lucru care ma deranjeaza si nu-l inteleg pe deplin nu numai la Suzuki ci la orice marca auto este faptul ca in unele tari modelul X de masina are unele dotari ( in plus sau minus) fata de alte tari. Daca la denumirile pachetelor de dotari mai inteleg ca sunt diferente , in cazul dotarilor in sine nu sunt de acord. De exemplu Baleno in India este catalogat in functie de nivelul dotarilor asa : Sigma, Delta, Zeta si Alpha. In Ro si nu numai cred treaba sta asa : GA , GL si GLX. Unde GLX este echivalentul lui Alpha adica full-option am impresia.

Acum , supararea mea : Varianta Alpha de la indieni printre altele in plus are si oglinda retrovizoare interioara heliomata ca dotare din fabrica lucru care pentru mine conteaza si ma ajuta mult. De ce oare la noi nu au putut sa includa acest aspect? Nu ma deranja ca plateam in plus la achizitie si cateva sute de euro , optam fara echivoc si daca exista optiunea asta si pentru cele exterioare ar fi fost suuuper tare. S-or fi gandit ca romanii nu au nevoie de acest ''lux'' si ca ne place sa vedem stele verzi noaptea?  Pana la urma nu mi se pare o dotare extraordinara si de neatins. Sincer sunt alte dotari pe masina de care m-as lipsi instant chiar nu ma ajuta.

O sa intreb la reprezentanta daca exista posibilitatea montarii unei astfel de oglinzi. Personal chiar imi este necesara.

• Suzuki Baleno 1.2 DUALJET GLX / Granite Grey Mettalic + Vitara Hybryd ALLGRIP 1.4Boosterjet Spirit 6MT / Galactic Grey Metallic

Offline AlexandruC

« Răspuns #118 : 14.Apr.2018, 08:48:19 p.m. »
Intradevar masinile se vand sub denumiri diferite. Spre exemplu, eu locuiesc in Danemarca si aici sunt 4 variante Comfort, Active, Exclusive si Exclusive Shvs. Legat de dotari, si aici lipseste oglinda heliomata, modul de pliere automat al oglinzilor exterioare si deasemeni lipsesc si senzorii de parcare. Cred ca asa sunt modelele pentru Europa. Ca pe alte continente se vinde cu mai multe variante de motorizari, inclusiv si un diesel.

Offline AlexandruC

« Răspuns #119 : 16.Apr.2018, 01:25:07 p.m. »
Intrebare pentru balenisti. A facut cineva update la sistemul de navigatie? Cum ati procedat? Incerc sa ocolesc dealerul pentru ca imi cere un pret enorm (400 euro) si caut alta solutie. Hartile par a fi saracacioase si nu ma pot increde prea mult in ele.