Autor Subiect: Transalpina 2009  (Citit de 70894 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
Re: Transalpina 2009
« Răspuns #240 : 22.Iul.2009, 03:40:06 p.m. »
@miocrl, pe mine m-ai cam ametit cu T1 si T2... As vrea sa vad un itinerariu, diferit de cel al lui @cristy, asa ne putem da mai bine seama despre ce e vorba. Ca eu nu mai inteleg nimic din atatea postari. Nu stiu ce Dumnezeu intelege cineva care abia intra pe acest topic!

Dupa cum vad eu lucrurile, pana acum ar fi 2 variante de abordare, le voi reproduce pe scurt:

1. vineri: Buc - Obarsia; sambata: Obarsia - Sebes/Sibiu; duminica: Sibiu - acasa.
2. vineri: Buc - Sebes; sambata: Sebes - Obarsia; duminica: Obarsia - acasa.

Eu cel putin asa am inteles. :dknw:
« Ultima Modificare: 22.Iul.2009, 03:43:24 p.m. de ..::Khaos::.. »
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline whizzy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2040
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #241 : 22.Iul.2009, 03:41:28 p.m. »
buna idee .. cine vrea sa vina cu un nou itinerariu ca sa avem de unde alege :)

bine gandit Khaos  :good:

Offline sx4alex

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 256
« Răspuns #242 : 22.Iul.2009, 04:02:26 p.m. »
pana la urma vine cineva smabata dimineata din Bucuresti? spre punctul de intalnire cu caravana

SX4 4wd GLX Sunlightcooper primul din Targoviste :D

Offline coq

« Răspuns #243 : 22.Iul.2009, 04:10:38 p.m. »
Sa inteleg ca pot participa la aceasta excursie?
"dorin bdm" bineinteles ca poti participa  >:D<

"khaos" T1 si T2 le-am denumit noi impartind fictiv transalpina in doua mari segmente... T1 insemnand (de la sud la nord) segmentul Novaci - Obarsia iar T2 Obarsia - Sebes. Partea mai spectaculoasa din toate punctele de vedere este evident T1 (care in opinia mea inseamna o zona pe care nu o mai regasesti in alte parti). Si segmentul T2 este foarte frumos dar pe masura ce te apropii de Sebes... devine un peisaj pe care il mai regasesti si in alte zone, de aceea din punctul meu de vedere (si este numai al meu nu aruncati cu pietre), as prefera sa incep cu T1 anume Ranca - Obarsia... si dupa aceea ce o mai fi. Dar asa este mai greu pentru cei care vin din Timisoara, Cluj, s.a.m.d. pentru o intalnire la... sa zicem Ranca, deci iata avem o dilema  :dknw:, pe langa faptul ca nu stim daca se poate sau nu sa plecam de vineri  :-/
Suzuki Grand Vitara 1.9 DDIS | 129 CP | full-time 4WD | Cat's Eye Blue |

Offline whizzy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2040
« Răspuns #244 : 22.Iul.2009, 04:16:12 p.m. »
pe langa faptul ca nu stim daca se poate sau nu sa plecam de vineri  :-/

din ce am vazut in lista 17 oameni au votat w/e de 7-9, 7 fiind vineri deci plecam de vineri asta e clar .. :D ca 2,3,5 din acesti oameni nu mai pot vineri vin sambata .. clubul sa zic asa merge de vineri nu ? (poate inteleg eu gresit .. si imi cer scuze)

Offline sx4alex

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 256
« Răspuns #245 : 22.Iul.2009, 04:26:04 p.m. »
mai are cineva alte variante? curaj ca sa gasim solutia optima pentru majoritate

SX4 4wd GLX Sunlightcooper primul din Targoviste :D

Offline hugbear

« Răspuns #246 : 22.Iul.2009, 04:43:49 p.m. »
Evident ca mai sunt, de variante nu ducem lipsa! :D Insa mai intai as vrea sa ma lamuresc intr-o problema: au gresit copii astia cu asfaltarea si-au tras Transalpina pana in Sibiu??? Daca cineva vrea sa viziteze Sibiul, poate s-o faca oricand (putem deschide un topic pe tema asta...), dar aici vorbim despre TRANSALPINA!!! Ce vreau eu sa subliniez este ca nu conteaza de unde intram si pe unde iesim, atata timp cat maximizam ramanerea in zona. De exemplu, din moment ce exista disponibilitate pentru a pleca de acasa si a ajunge la Obarsie (prin Ranca) intr-o singura zi (vineri), nu vad de ce n-ar exista aceeasi disponibilitate pentru a pleca din Obarsie (prin Sugag) si a ajunge acasa tot intr-o singura zi (duminica), obtinand astfel doua nopti la Obarsia Lotrului. Revin, subliniez si insist, Sibiul este irelevant in discutia despre Transalpina! Zau daca pricep de ce as pleca de acasa la 500km sa vad Transalpina, doar ca sa o fac in fuga calului si sa risipesc timpul pe alte "obiective"...
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline nilatac

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 31
  • Russian roulette is not the same without a gun
« Răspuns #247 : 22.Iul.2009, 04:50:55 p.m. »
Bucuresti Novaci DN76C Sebes Bucuresti                  650 Km
Timisoara Novaci DN76C Sebes Timisoara                 596 Km
Cluj Sibiu Ramnicu Valcea Novaci DN76C Sebes Cluj 544 Km
Galati Novaci DN76C Sebes Galati                             1035Km
Cei mai dezavantajati sunt cei din Galati.

Eu cred ca cineva trebuie sa-si asume rolul de organizator. Asa ca indiferent de nemultumirile unora sau altora sa se poata lua decizii.
Sigur ca cel care isi asuma rolul de organizator va tine cont pe cit posibil si de dorintele participantilor. Sigur ca nu se poate face in asa fel cum isi doreste toata lumea, dar toti trebuie sa dam dovada de intelegere fata de deciziile luate. Am senzatia ca cei care nu se baga in discutie nu o fac pentru ca nu vor sa-si expuna punctul de vedere ci pentru ca ar putea fi de acord cu orice decizie luata. Eu, desi nu voi fi in Bucuresti vineri ca sa ne intilnim la Metro, voi face in asa fel incit sa ajung la un punct de intilnire stabilit (fie el Novaci, Sugag, Sebes). As fi fost interesat de itinerariu doar pentru a-mi face legaturile la acest itinerariu in functie de locul in care ma voi afla.
SX4 1.6 GS 4WD-iAWD Silky Silver 35400Km si 9.5%; 80% Bucuresti, 20% Afara

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #248 : 22.Iul.2009, 05:00:00 p.m. »
@hugbear, am spus despre Sibiu din simplul fapt ca, avand in vedere propunerea ta de traseu, vineri stam cu mainile in san si asteptam la Sebes sa vina si restul gastii. In aceste conditii, eu vreau sa ma duc sa ma plimb in Sibiu restul zilei - nu cred ca este vreo problema, deci nu vad de ce aduci atata vorba de Sibiu.

Din cate am inteles eu, in ambele intinerarii pe care le-am mentionat mai sus (si le voi mai copia o data si in postarea asta), Transalpina va avea alocata cam o zi jumatate, fie ca va fi vineri+sambata, fie ca va fi sambata+duminica. Te rog sa-mi spui unde gresesc.

1. vineri: Buc - Obarsia; sambata: Obarsia - Sebes; duminica: Sebes - acasa.
2. vineri: Buc - Sebes; sambata: Sebes - Obarsia; duminica: Obarsia - acasa.
« Ultima Modificare: 22.Iul.2009, 05:16:46 p.m. de ..::Khaos::.. »
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline dorin_bdm

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 5
  • Logan 1.5 dci
« Răspuns #249 : 22.Iul.2009, 05:04:54 p.m. »
Sa inteleg ca pot participa la aceasta excursie?
"dorin bdm" bineinteles ca poti participa  >:D<

Multumesc, atunci trebuie sa ma treceti pe lista + sotia

Nu pot pleca din Bucuresti vineri dimineata. Asadar, ma intereseaza unde va gasesc vineri seara (particip la rezervarea camerelor unde este cazat tot grupul). Cine mai pleaca din Bucuresti vineri dupa-amiaza, ma poate contacta pentru a stabili o intalnire.
« Ultima Modificare: 22.Iul.2009, 05:08:15 p.m. de ..::Khaos::.. »
Pentru moment trag de un Logan ;-)