Autor Subiect: Transalpina 2009  (Citit de 70836 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
Re: Transalpina 2009
« Răspuns #620 : 14.Aug.2009, 04:59:40 p.m. »
Un roadtrip excelent! :good:
Am avut ocazia sa parcurg acest frumos traseu alaturi de o gasca extraordinara care a facut ca acest traseu considerat de unii mai dificil sa para floare la ureche in compania oamenilor de pe SuzukiClub. Un traseu care a fost cu atat mai frumos (cel putin pentru mine) avand in vedere ca l-am facut la "bordul" unui Suzuki Grand Vitara datorita lui @coq - caruia ii multumesc si pe aceasta cale, in care m-am simtit excelent.

Atmosfera creata de oamenii prezenti atat pe traseu cat si la pensiunile unde am fost cazati a fost una de exceptie.

Multumesc celor care au participat la cucerirea lu' DN67C ;) si nu in ultimul rand lui @lucianer care m-a suportat in telescaun >:)

Pe scurt desfasurarea excursiei (din perspectiva mea):
VINERI
Intalnire in zori de zi :D in parcarea Metro Militari. Cateva poze, o cafeluta si am plecat la drum.
Au urmat cateva telefoane cu cei cu care urmam sa ne intalnim la Ranca. Traseul pana la RANCA a fost unul plictisitor, de asfalt >:). Odata ajuns in NOVACI au inceput primele semne ale unei zile ce avea sa fie ploioasa si ...cu o mica mare surpriza: CEATA!
Reuniunea s-a facut la RANCA de unde a inceput cucerirea TA1. Capu' de rand l-a tinut aventurierul nostru, @pexic. Pe traseu ne-am intalnit cu neasteptat de multe masini dintre care foarte multe Aro (localnici banuiesc). Surpriza cea mare a fost atunci cand in apropiere de urcusul cel mai greu am intalnit una bucata BMW seria 3 la cravata, care vorba colegilor "a gresit autostrada".
Odata ajunsi in zona Obarsia Lotrului, am constatat ca in zona este un adevarat santier cu foarte multi oameni cazati la cort - cei care lucreaza la reabilitarea traseului am banuit eu.
Drumul dintre Obarsie si Petrosani (zona unde se afla prima pensiune rezervata) este groaznic. Un drum mai prost n-am mai intalnit de multa vreme. Din pacate aici am avut parte de primul si singurul eveniment neplacut al acestei calatorii, una bucata filtru alcatuit din oamenii legii aka cap de creta care intr-un mod bizar m-au lasat pe mine sa trec si au oprit restul masinilor din convoi. Din pacate @lucianer a incurcat putin actele si s-a pricopsit cu primele puncte din viata lui - cred.
Ziua s-a terminat excelent, cu muzica, voie buna si gratare.

SAMBATA
Trezirea s-a facut in etape. Cum bine zice un proverb romanesc: Cine se trezeste dimineata, departe ajunge! unii din colegii nostri au vizitat hunedoara iar o alta parte o statiune de ski din zona (imi scapa numele acum). @ciprig care a venit vineri seara a plecat sa parcurga TA1.
Lenesii au avut parte de urcare cu telescaunul, pe Parang. In zona telescaunului s-a reunit grupul, loc de unde am plecat pentru a lua pranzul. (cabana RUSU - unde macarea este buna, dar servirea a lasat de dorit - bine aceeasi problema am avut si in Sibiu...o sa povestesc la momentul potrivit)
De aici am plecat spre Obarsie, pregatiti sa cucerim si partea 2 a TA. La obarsie ne-am intalnit cu @ciprig si @alexb25.
Tot aici colegul nostru @miocrl a agatat una bucata posesor de IGNIS: actorul de teatru Petrica Lupu.
Partea a 2a a TA nu este la fel de impresionanta si are foarte mule portiuni asfaltate.
Chiar si asa am avut parte de o sesiune de traseu mai dificil intre Jina si Saliste via Tilisca.
Odata ajuns la pensiune, a inceput voia buna (chiar daca separat :(), fiind cazati la 2 pensiuni (de aceea insista ca la intalnirea de 1 an sa fim toti in acelasi loc).

DUMINICA:
O parte din gasca s-a indreptat spre casa, iar cealalta a ales sa faca inca un traseu (de nu ne mai saturam :P): Gura Raului - Paltinis (traseu pe care cred ca tocmai fusese o etapa de enduro; chiar ne-au depasit la un moment dat un grup de motociclisiti plus vreo 2-3 atv-uri). Traseul a fost foarte frumos, chiar daca pe alocuri ceva mai greu de abordat. La Paltinis ne-am despartit de @krantz si @alexb25, dar nu inainte de a mai face o poza de grup :D
Cei care au ramas au ajuns in Sibiu unde am si luat pranzul (conform intinerariului >:)) la restaurantul Bufnita (unde de altfel se mananca foarte bine d.p.d.v. chiar daca servirea a fost de.....). Dupa ce am vizitat putin centrul pietonal al Sibiului si ne-am mintit putin pe Podul Minciunii, ne-am indreptat spre masini si am purces spre casute.

Multumesc:
@pexic
@nilatac
@vreasc
@ciprig
@alexb25
@lucianer
@razak
@baby_blue
@anyd
@whizzy
@kratz
@Franz Ferdinand
@khaos
@miocrl
@mxxa

Cam atat a fost ...pe scurt din aventura SuzukiClub pe TA 2009.

L.E. Si eu ma uitam la poza si parca nu imi iesea un IGNIS...off, offf.... Noroc cu @dankeru ca altfel trea sa-mi cumpar lecitina  >:)
« Ultima Modificare: 14.Aug.2009, 09:38:29 p.m. de cristyyy2003 »
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline anyd

• Hero Member
  • Mesaje postate: 732
« Răspuns #621 : 14.Aug.2009, 06:25:58 p.m. »
Frumoasa prezentare, chiar as spune ca in povesti....  ;), si o sa incercam (eu chiar...) sa fim prezenti la cat mai multe intalniri cu membrii clubului....  :).

Offline danker

« Răspuns #622 : 14.Aug.2009, 07:39:47 p.m. »
- Eu in poze  l-am vazut si pe colegul si prietenul mxxa...   :inteligent:
« Ultima Modificare: 14.Aug.2009, 10:40:01 p.m. de danker »
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !

Offline >pexic<

« Răspuns #623 : 15.Aug.2009, 06:47:09 p.m. »
;)

« Ultima Modificare: 15.Aug.2009, 06:54:41 p.m. de cristyyy2003 »
Fă din disperarea cea mai profundă, speranţa cea mai invincibilă.

Offline anyd

• Hero Member
  • Mesaje postate: 732
« Răspuns #624 : 15.Aug.2009, 10:00:37 p.m. »
Foarte bine surprins momentul cu bmw tractat...  ;)

Offline discovery

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 269
    • Bucuresti
« Răspuns #625 : 15.Aug.2009, 11:15:47 p.m. »
cine il tracta?
  • Ignis 2 din 2003, 1328 cm3, 2W
Ignis, 1328 cm3, 2WD - GLX+ din 06 2003, fara ABS.

razak

• Vizitator
« Răspuns #626 : 16.Aug.2009, 12:27:03 a.m. »
un IMS :)

Offline mxxa

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1459
« Răspuns #627 : 16.Aug.2009, 10:19:59 a.m. »
ahaaaaaa sa inteleg ca deja sunt dat uitarii ?  :)
multumesc danker ca macar tu ti-ai adus aminte de mine ca am participat la drumetie >:D<

ceva la cere te-ai referit Cristi  :)
« Ultima Modificare: 16.Aug.2009, 10:21:41 a.m. de mxxa »

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #628 : 16.Aug.2009, 10:13:54 p.m. »
Danke tuturor!!! >:D< >:D<
Go Terios!!!:)

Offline mxxa