Autor Subiect: Transalpina 2009  (Citit de 70854 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline krantz

Re: Transalpina 2009
« Răspuns #560 : 10.Aug.2009, 12:46:29 p.m. »
si cei care nu au mancat inca sa economiseasca pentru excursia urmatoare  :good:
SX4 S-Cross AllGrip 1.4 Boosterjet
SX4 1.9TD 4WD Gri metalizat

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #561 : 10.Aug.2009, 12:48:09 p.m. »
sa le fie de bine celor care au mancat  :D

Da, multumesc! :D
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Gen: Bărbat
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #562 : 10.Aug.2009, 01:30:40 p.m. »
...Cateva randuri:
Am plecat pe o vreme urata ,crezand ca vom fi norocosi ,iar acolo o sa fie soare X-( NUP.Dupa intalnirea cu restul masinilor, am inceput si urcarea anevoioasa din Ranca, cu micile probleme ivite , din lipsa pe alocuri a semnalului si proasta inspiratie a unora dintre noi , de a nu avea telefoanele celorlalti!Asta a fost o problema.O alta a fost , si sper sa ne facem toti rost,"Walkie-Talkie",sunt de mare ajutor.Am avut doar doua si am incercat sa le tinem la primul si ultimul.Astea totusi nu au umbrit ce aveam noi de facut in continuare.In varf de munte am avut parte de un eveniment foarte tare( de retinut pentru posesorilor de Swuift si Splash-uri  :D)si anume un BMW seria 3 , tractat de un IMS =)) =)) =)).Antologica faza!!!!Poate gassiti si voi o poza , pentru exemplificare!!!Poze sau facut cu duiumul, si filmulet (cred).Totul a continuat pana la Petrosani unde  X-( X-( aiureala din capul meu a dat nas in nas cu potera (filtru) , moment in care am realizat ca aveam la mine talonul masinii de serviciu.asta e!!!M-am pricopsit de o amenda  de 180 ron.So wat???Sa continuie distractie...si asa a fost!!!
A urmat cazarea in Petrosani , si prima petrecere.Of course , nu trebuia sa lipseasca de la platanele gratarului DJ Razak :good: :good:(rog sa-i aduceti toti multumiri!!! :D) .Totul sa combinat cu bere, vin , sucuri , palinca ,etc!Nu mai stiu cand s-a terminat , dar a fost de bine :D.
A doua zi , s-a inceput tot putin incalcit(poate din cauza oboselii din noapte ;) )adica unii au plecat in Hunedoara, altii s-au trezit mai greu si mai tarziu..dar cei ramasi  am fost cu telescaunul in Parang.
Dupa ne-am regrupat ,si dupa o pauza de haleala, am continuat drumul spre Obarsie ,si de acolo inspre Salistea Sibiului.A fost un alt drum superb si acesta , mergandu-se in formatie aproape completa(fara Pexicu' si Mxxa,ultimul mergand cu noi 70%din drum).De data aceasta ,vila unde ne-am cazat (cristyyy,eu, razak, khaos,wizzy, si cele doua corturi)Iar distractie, mancare , bautura si muzica +plus DJ Gratar....acelasi RazaK >:D<.
Ultima zi ,cu parere de rau , a trebuit sa ne punem in miscare spre casa ,dar aventura a continuat in acelasi ritm adevarat si peisaje superbe, pana in Sibiu,unde s-a servit masa de pranz  si ....drumul pe sosea pana acasa!
A fost o experienta frumoasa , cu niste oameni adevarati,exista loc de mai bine.Imi doresc sa dispara crisparea si irascibilitatea unora dintre noi, pentru o reusita mult mai adevarata(sau cel putin cat a fost si aici)pe viitor.
Multumesc SUZUKI-CLUB ROMANIA ,ma bucur ca am fost alaturi de voi toti.
Bafta si sa ne revedem cu bine la urmatoarea intalnire unde sper sa vina mai multi!
Go Terios!!!:)

Offline whizzy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2040
« Răspuns #563 : 10.Aug.2009, 02:02:53 p.m. »
RazaK de nota 10  >:D< (multumiri !)

offtopic: cata lume asteapta pozele "whizzy, unde, fireburn, miocrl, WayOfLife, nilatac, Baby_blue and 5 Guests are viewing this topic." :D
« Ultima Modificare: 10.Aug.2009, 02:12:47 p.m. de whizzy »

Offline anyd

• Hero Member
  • Mesaje postate: 732
« Răspuns #564 : 10.Aug.2009, 02:25:50 p.m. »
@miocrl : ma refeream la probleme cu masina, adica o pana de cauciuc sau altceva...  ;), ca nu ai putut trece si te-au impins baietii asta e ... se putea intampla oricui...  :)

Am facut 1310 km si consum 7,2 l%, la plecare din Saliste, am trecut prin Sibiu, Brasov si am fost pe la Bran... (la castel)...

Offline miocrl

« Răspuns #565 : 10.Aug.2009, 02:28:03 p.m. »
eee
voiam si eu sa le multumesc baietilor si nu stiam cum :P

• Hero Member
« Răspuns #566 : 10.Aug.2009, 02:35:27 p.m. »
altii s-au trezit mai greu si mai tarziu..dar cei ramasi  am fost cu telescaunul in Parang.

Poze de la plimbarea cu telescaunul :)

Si singura poza cu grupul, pe care am facut-o eu    Era cam bezna, venise norul peste noi.. :dknw:

Offline nilatac

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 31
  • Russian roulette is not the same without a gun
« Răspuns #567 : 10.Aug.2009, 03:04:15 p.m. »
Am facut si eu doua panorame.

Lacul OASA                       Pe drumul catre Saliste
« Ultima Modificare: 10.Aug.2009, 03:48:46 p.m. de nilatac »
SX4 1.6 GS 4WD-iAWD Silky Silver 35400Km si 9.5%; 80% Bucuresti, 20% Afara

Offline Franz Ferdinand

« Răspuns #568 : 10.Aug.2009, 03:39:00 p.m. »
In calitate de "guest" din partea lui Krantz, va multumesc pentru un weekend zzzuper!!!
Sunteti tare simpatici, mi-a placut mult de voi, si sper sa ne revedem cat de curand.
I fake it so real, I am beyond fake

• Hero Member
« Răspuns #569 : 10.Aug.2009, 03:40:06 p.m. »
Ma bucur ca ti-a placut excursia marca Suzuki Club B-) Te mai asteptam si cu alte ocazii!