...Cateva randuri:
Am plecat pe o vreme urata ,crezand ca vom fi norocosi ,iar acolo o sa fie soare
NUP.Dupa intalnirea cu restul masinilor, am inceput si urcarea anevoioasa din Ranca, cu micile probleme ivite , din lipsa pe alocuri a semnalului si proasta inspiratie a unora dintre noi , de a nu avea telefoanele celorlalti!Asta a fost
o problema.O alta a fost , si sper sa ne facem toti rost,"Walkie-Talkie",sunt de mare ajutor.Am avut doar doua si am incercat sa le tinem la primul si ultimul.Astea totusi nu au umbrit ce aveam noi de facut in continuare.In varf de munte am avut parte de un eveniment foarte tare( de retinut pentru posesorilor de Swuift si Splash-uri
)si anume un BMW seria 3 , tractat de un IMS
.Antologica faza!!!!Poate gassiti si voi o poza , pentru exemplificare!!!Poze sau facut cu duiumul, si filmulet (cred).Totul a continuat pana la Petrosani unde
aiureala din capul meu a dat nas in nas cu potera (filtru) , moment in care am realizat ca aveam la mine talonul masinii de serviciu.asta e!!!M-am pricopsit de o amenda de 180 ron.So wat???Sa continuie distractie...si asa a fost!!!
A urmat cazarea in Petrosani , si prima petrecere.Of course , nu trebuia sa lipseasca de la platanele gratarului DJ Razak
(rog sa-i aduceti toti multumiri!!!
) .Totul sa combinat cu bere, vin , sucuri , palinca ,etc!Nu mai stiu cand s-a terminat , dar a fost de bine
.
A doua zi , s-a inceput tot putin incalcit(poate din cauza oboselii din noapte
)adica unii au plecat in Hunedoara, altii s-au trezit mai greu si mai tarziu..dar cei ramasi am fost cu telescaunul in Parang.
Dupa ne-am regrupat ,si dupa o pauza de haleala, am continuat drumul spre Obarsie ,si de acolo inspre Salistea Sibiului.A fost un alt drum superb si acesta , mergandu-se in formatie aproape completa(fara Pexicu' si Mxxa,ultimul mergand cu noi 70%din drum).De data aceasta ,vila unde ne-am cazat (cristyyy,eu, razak, khaos,wizzy, si cele doua corturi)Iar distractie, mancare , bautura si muzica +plus DJ Gratar....acelasi RazaK
.
Ultima zi ,cu parere de rau , a trebuit sa ne punem in miscare spre casa ,dar aventura a continuat in acelasi ritm adevarat si peisaje superbe, pana in Sibiu,unde s-a servit masa de pranz si ....drumul pe sosea pana acasa!
A fost o experienta frumoasa , cu niste oameni adevarati,exista loc de mai bine.Imi doresc sa dispara crisparea si irascibilitatea unora dintre noi, pentru o reusita mult mai adevarata(sau cel putin cat a fost si aici)pe viitor.
Multumesc SUZUKI-CLUB ROMANIA ,ma bucur ca am fost alaturi de voi toti.
Bafta si sa ne revedem cu bine la urmatoarea intalnire unde sper sa vina mai multi!