0 Membri şi 6 Vizitatori vizualizează acest subiect.
1. cristyyy2003 - cazare 1 camera dubla vineri-sambata in zona Obarsie, cazare 1 camera dubla sambata-duminica in zona de nord a TA (Poiana Sibiului, etc.)2. Khaos - ... idem mai sus3. krantz - idem4. Whizzy - idem (tot o camera dubla ca nu se stie cu cine vin , in caz ca nu gasim dorm in zuza)5. Lucianer-cazare impreuna cu grupul(cam. dubla)...6. Nilatac - idem7. hugbear - no reservations (cort)8. miocrl - cazare 1 cam dubla la Haiduci am sunat eu sa rezerv 2 camere.9. timisoso - idem10.Vreasc la cort sa simt muntele...in coaste. hugbear nu vei sta singur eu si timisoso ne supunem si la urmatoarea cazare unde o fi aia... iezer sau alta deci inca 2 camere pt TM va rog sa rezervati
1. cristyyy2003 - cazare 1 camera dubla vineri-sambata in zona Obarsie, cazare 1 camera dubla sambata-duminica in zona de nord a TA (Poiana Sibiului, etc.)2. Khaos - ... idem mai sus3. krantz - idem4. Whizzy - idem (tot o camera dubla ca nu se stie cu cine vin , in caz ca nu gasim dorm in zuza)5. Lucianer-cazare impreuna cu grupul(cam. dubla)...6. Nilatac - idem7. hugbear - no reservations (cort)8. miocrl - cazare 1 cam dubla la Haiduci am sunat eu sa rezerv 2 camere.9. timisoso - idem10.Vreasc la cort sa simt muntele...in coaste. hugbear nu vei sta singur