Autor Subiect: Transalpina 2009  (Citit de 70888 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
Re: Transalpina 2009
« Răspuns #370 : 30.Iul.2009, 03:12:44 p.m. »
@miocrl, mie nu-mi prea place varianta asta cu doua nopti intr-un loc. Plus ca, nu crezi ca e cam mult sa mergi Bucuresti - Rm Valcea - Sibiu - Sebes - Obarsie intr-o singura zi?

Eu cred ca solutia "salvatoare" este ca unii sa mearga pe o parte si ceilalti pe cealalta =)) Asa nu mai sunt nemultimiti si ne mai si intalnim la Obarsie si dormim impreuna vineri seara :D
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline whizzy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2040
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #371 : 30.Iul.2009, 03:16:32 p.m. »
Din punctul meu de vedere si numai al meu :D

Duminica trebuie lasata free adica cum e la cristy. Poate sunt care vor sa ramana mai multe zile, poate unii vor sa plece mai devreme sa mai faca una alta in buc, poate unii vor sa plece pe alt traseu, poate unii vor sa doarma pana la 3, etc (exemplele pot continua)

"Day 3
10:30 - Mic dejun, cafeluta, tigara
11:30 - Plecam catre Sibiu
12:30 - Sibiu (mancam ceva bun la restaurantul Bufnita, schimbam impresii, una alta)
14:30 - spre caseeeeeeee"

- acel sibiu e pus asa ... pentru cine vrea
- punctul culminant al acestui traseu este Obarsie - Ranca (eu asa vad :))

....sper ca nu am deranjat pe nimeni

Offline hugbear

« Răspuns #372 : 30.Iul.2009, 03:25:56 p.m. »
@miocrl, mie nu-mi prea place varianta asta cu doua nopti intr-un loc.
Mai e si o varianta cu cazarea in 2 locuri! Da' chiar trebuie desfasuator pe ore si minute? Ca doar nu e excursie cu ghid!

Citat
Plus ca, nu crezi ca e cam mult sa mergi Bucuresti - Rm Valcea - Sibiu - Sebes - Obarsie intr-o singura zi?
Nu e cu MULT mai lunga decat Sebes-Bucuresti, si oricum e CU MULT MAI SCURTA decat Sebes - Valea Prahovei - Bucuresti!  :baston:
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline miocrl

« Răspuns #373 : 30.Iul.2009, 03:26:48 p.m. »
@khaos: nu cred ca e mult
o data ce faci Buc - Sebes.. ce tie- sa mai faci inca 60 de kms in plus

in fine
cum vreti voi. eu vreau sa va cunosc nu numai ca poate ne vedem vineri seara in Obarsie. asa ca voi merge cu toata trupa. "daca voi nu ma vreti eu va vreau" :P

eu sunt mai suparacios - suspicios
daca voi la intalniri in Buc ati hotarat ca asa faceti trebuia sa spuneti de la inceput noi asa am hotarat si asa vom face cine vine.. bine cine nu nu si gata
ce rost a avut sa ne mai aberam atata aici cand totul a fost deja stabilit din timp...

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #374 : 30.Iul.2009, 03:36:06 p.m. »
Da' chiar trebuie desfasuator pe ore si minute? Ca doar nu e excursie cu ghid!

Nu e vorba de desfasurator, hai sa nu exageram. Eu ma refer la faptul ca spre exemplu, Cristy a spus ca se va ocupa de cazare. :dknw: Plus ca pentru traseul N-S au fost expuse muuulte variante si nu s-a ales concret una. Pe cand, pentru S-N este una clara.

oricum e CU MULT MAI SCURTA decat Sebes - Valea Prahovei - Bucuresti!  :baston:

Ce sa mai zic... nici macar nu am spus asa ceva pe acest topic. Daca aduci in discutie chestii vorbite pe privat.... Si pana la urma e treaba mea pe unde ma voi intoarce la Bucuresti. Acel traseu a fost doar un gand.

"daca voi nu ma vreti eu va vreau" :P

Cine a spus ca nu te vrem, oricine e bine venit, c'mon!
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline hugbear

« Răspuns #375 : 30.Iul.2009, 03:51:05 p.m. »
Daca aduci in discutie chestii vorbite pe privat...
In mod evident, nu-mi face nici o placere, dar nici nu pot sa accept un argument atata timp cat se contrazice flagrant cu un altul, tot al tau! De fapt, toata chestia asta cu votatul si argumentatiile a devenit usor superflua, dupa cum zicea si miocrl. Din alt punct de vedere, s-a acceptat deja ca nu exista diferente intre cele doua directii propuse, singurul factor de diferentiere fiind dorinta ca un numar cat mai mare de membri, inclusiv cei care nu pot veni Vineri, sa apuce sa parcurga, intr-un sens sau altul, portiunea Ranca-Obarsie. Eu consider ca nu mai are rost sa le sustin cauza, din moment ce exact cei implicati nu-si sustin punctul de vedere. Fiecare membru stie exact cat conteaza pentru el excursia, si stie la fel de bine cat inseamna participarea lui pentru ceilalti. Din partea mea, sa fie cum o fi.
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline whizzy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2040
« Răspuns #376 : 30.Iul.2009, 03:53:06 p.m. »
"un numar cat mai mare de membri, inclusiv cei care nu pot veni Vineri, sa apuce sa parcurga, intr-un sens sau altul, portiunea Ranca-Obarsie"

asta se poate face oricum .. sau ma insel ?

Offline WayOfLife

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2846
  • Fuffy POWER! - 0724.19.64.19
« Răspuns #377 : 30.Iul.2009, 04:23:44 p.m. »
ok. Cred ca m-am potolit...Tks

Sa nu te superi te rog..Era doar o gluma..Eu ma oftic ca nu pot sa bag swiftul pe acolo ca as fi mers....Inca o data imi cer scuze daca te-am suparat.
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!
2 roti: DHS Climber 2642 Full Suspension

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #378 : 30.Iul.2009, 05:29:58 p.m. »

1. cristyyy2003 - cazare 1 camera dubla vineri-sambata in zona Obarsie, cazare 1 camera dubla sambata-duminica in zona de nord a TA (Poiana Sibiului, etc.)
2. Khaos - ... idem mai sus
3. krantz - idem
4. Whizzy - idem (tot o camera dubla ca nu se stie cu cine vin  :angel:, in caz ca nu gasim dorm in zuza)
5. Lucianer-cazare impreuna cu grupul(cam. dubla)...cred ca cineva se agita prea mult si se tulbura linistea unei excursii care ar putea fi o continuare la ce sa facut pana acum.Vad ca suntem o comunitate de ghizi defapt! :inteligent:
Go Terios!!!:)

Offline nilatac

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 31
  • Russian roulette is not the same without a gun
« Răspuns #379 : 30.Iul.2009, 06:50:52 p.m. »

1. cristyyy2003 - cazare 1 camera dubla vineri-sambata in zona Obarsie, cazare 1 camera dubla sambata-duminica in zona de nord a TA (Poiana Sibiului, etc.)
2. Khaos - ... idem mai sus
3. krantz - idem
4. Whizzy - idem (tot o camera dubla ca nu se stie cu cine vin  :angel:, in caz ca nu gasim dorm in zuza)
5. Lucianer-cazare impreuna cu grupul(cam. dubla)...cred ca cineva se agita prea mult si se tulbura linistea unei excursii care ar putea fi o continuare la ce sa facut pana acum.Vad ca suntem o comunitate de ghizi defapt! :inteligent:
6. Nilatac - idem
SX4 1.6 GS 4WD-iAWD Silky Silver 35400Km si 9.5%; 80% Bucuresti, 20% Afara