Autor Subiect: Transalpina 2009  (Citit de 70898 ori)

0 Membri şi 6 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
Re: Transalpina 2009
« Răspuns #340 : 28.Iul.2009, 09:34:46 a.m. »
In caz ca ne uitam si dupa cazare (ar fi cazul! :D),

M-am uitat peste variantele de cazare gasite de @hugbear si in Sebes Pensiunea Casa Faur pare ceva dragut. Nici pretul nu e foarte mare, 80 lei/camera dubla, 120 lei/singura camera tripla.

Eu cred ca ar merge.
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline unde

« Răspuns #341 : 28.Iul.2009, 12:17:36 p.m. »
 Imi pare rau, dar finantele nu ma lasa sa vin in august cu voi.
Suzuki Jimny 1.3i 2004

Offline pitzy_

• Hero Member
  • Mesaje postate: 569
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #342 : 28.Iul.2009, 02:52:17 p.m. »
Si eu vreau sa vin, dar pentru a putea sa ma alatur grupului de vineri daca nu mergeti pe Sebes apoi Obarsia Lotrului e imposibil. Eu oricum vineri daca e sa plec, pot numai dupa 18:00 din BV. Acum ramane de vazut cum se stabileste. Bafta
Suzuki SX4 1.6 4WD GS  -  True Way of Life

Offline danker

« Răspuns #343 : 29.Iul.2009, 01:13:23 a.m. »
Mai copii,ma bag si io, oarecum in cunostinta de cauza.
Plecat in concediu, fara o destinatie precisa, am ajuns duminica seara la Obarsia Lotrului si ne-am cazat la cabana Vanatorul.
Traseul pe care am mers a fost: Buc-Pitesti-Rm.Valcea-Voineasa-Obarsia
Pentru cazare la Obarsia exista urmatoarele variante:
- cabana Bradul, 7+6 camere (sunt 2 corpuri de cladire), pret/noapte 150 lei, aparent pare aranjata, conditii bune, lipsa amabilitate angajati (nu ne-au permis sa folosim frigiderele cabanei)
- cabana Vanatorul 7 camere, 120 lei/ noapte, cazare impecabila,multa amabilitate, posibilitatea de a folosi bucataria locatiei, foisor, gratar etc
-cabana Obarsia Lotrului+casute de lemn, se poate manca
- multe corturi insirate pe malul Lotrului, mai mult sau mai putin improvizate, din nefericire in a caror vecinatate nu prea se recomanda cazarea (mai mult tigani aciuati in zona)
Soseaua la Obarsie e  in lucru din august 2008, iar pe sosea este insirat balast concasat de circa 4-5 cm, pe o mare parte din portiunea de sosea Obarsia-Petrosani
La intrarea pe drumul spre Ranca este indicator cu "interzis accesul public", dar se poate foarte bine sa nu se tina cont de indicatorul respectiv. Noi am intrat pe drumul spre Ranca pentru cativa km, in drumul spre Caldarea Galcesu (in "micul" si superbul traseu spre lacul Galcescu, cam 3 1/2 ore de mers la picior pana la 1900 m, intr-un peisaj grandios)
Iubitorii de trasee de munte si de natura virgina merita sa isi rezerve o zi pentru aceasta experienta pe care, garantat, nu o vor uita
Personal, nu vad rostul Sibiului in traseul despre care se discuta, respectiv Transalpina, traseul alpin virgin este intre Obarsia si Ranca.
Ideea de a face traseu duminica, ca apoi sa ne grabim sa ne intoarcem acasa nu mi pare realist.
Faptul ca sunt in jur de 30 km zona dificila, nu inseamna ca se calculeaza matematic si pot face in jumatate de ora. Dimpotriva, poate dura in jur de 3 ore parcurgerea acesteia, fara a pune la socoteala "sedintele foto"
Pentru detalii de ultima ora, telefonul meu va sta la dispozitie (0721010191)
Sa nu uit: in zona Obarsia au semnal doar cei din retelele Orange si Cosmote.

Indicatorul de care se face vorbire:

Imediat dupa indicator:

Off topic, dar stiti cum e vorba aia "... nu m-am putut abtine:
Lacul Galcescu

« Ultima Modificare: 29.Iul.2009, 09:46:18 a.m. de danker »
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #344 : 29.Iul.2009, 08:39:42 a.m. »
...preturile la cazare, comparabile cu cele de la mare.Stiu doar sa-ti ia bani...
Go Terios!!!:)

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #345 : 29.Iul.2009, 09:22:26 a.m. »
@danker, ai luat un numar de telefon de la cabana Vanatorul? Cred ca va fi nevoie sa facem rezervari din timp...
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline krantz

« Răspuns #346 : 29.Iul.2009, 12:03:43 p.m. »
Pana la la urma cum a ramas? Sunt eu mai inceata si nu am remarcat daca s-a stabilit un traseu? Mai avem putin mai mult de o saptamana si imi e teama ca vom dormi prin masini....
SX4 S-Cross AllGrip 1.4 Boosterjet
SX4 1.9TD 4WD Gri metalizat

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #347 : 29.Iul.2009, 01:54:11 p.m. »
@danker tu vii si cu noi pe Transalpina? :D

Personal, nu vad rostul Sibiului in traseul despre care se discuta, respectiv Transalpina, traseul alpin virgin este intre Obarsia si Ranca.
Ideea de a face traseu duminica, ca apoi sa ne grabim sa ne intoarcem acasa nu mi pare realist.
Eu nu stiu ce aveti voi cu Sibiul. Daca ati citi cu putina atentie ati descoperi ca Sibiul era doar un punct in traseu (vezi. Bucuresti - Pitesti - etc.) iar in viziunea mea de traseu ar fi fost un loc unde sa luam pranzul si sa ne luam la revedere (in ideea ca vin si oamenii din tara).

Sa nu uit: in zona Obarsia au semnal doar cei din retelele Orange si Cosmote.
:prty: In sfarsit o zona unde ma pot simti mandru ca am Cosmote :P
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline miocrl

« Răspuns #348 : 29.Iul.2009, 01:58:54 p.m. »
noa haideti sa batem in cuie azi un traseu

Offline vreasc

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 80
« Răspuns #349 : 29.Iul.2009, 03:20:06 p.m. »
nu stiu  ce-mi inspira ideea ca voi ajunge singur pe traseu caci se pare ca nu exista hotarare din partea dvs. Va bateti in idei si trasee de ceva timp dar fara finalizarea tintei si traseului final. Pacat, mai sunt cateva zile. Eu oricum ar fi, ajung acolo ca m-ati activat. Sper sa am cu cine imparti frumusetile locului. :-/