Suzuki-Club.ro - My own "Way of Life"!
Bine ai venit,
Vizitator
. Te rugăm să
te autentifici
sau să
te înregistrezi
.
O Oră
O Zi
O Săptămână
O Lună
Pentru totdeauna
Logați-vă cu numele de utilizator, parola și durata sesiunii de logare
Pagina de Start
Forum
Ajutor
Căutare
Autentificare
Înregistrare
Suzuki Club ROMANIA
»
Comunitatea Suzuki-club.ro
»
D-ale comunitatii
»
Intalniri
»
Transalpina 2009
« precedentul
următorul »
Tipărire
Pagini:
1
...
21
22
23
24
25
[
26
]
27
28
29
30
31
...
68
Mergi Jos
Autor
Subiect: Transalpina 2009 (Citit de 70890 ori)
0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
danker
Hero Member
Mesaje postate: 2343
Gen:
Re: Transalpina 2009
«
Răspuns #250 :
22.Iul.2009, 05:15:35 p.m. »
- De acord cu hugbear, ca si timp, transalpina si intalnirea cu membrii din tara primeaza.
memorat
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !
..::Khaos::..
Hero Member
Mesaje postate: 5819
Gen:
..::SX4: love at first sight!::..
«
Răspuns #251 :
22.Iul.2009, 05:18:17 p.m. »
Bai baieti, da mai pune cineva un itinerariu, sa vad si eu (si restul lumii) cam ce aveti in gand. Ca asa, cu detalii de genu mai bine facem asa, si venim de acolo sau de dincolo si mergem in partea cealalta... nu mai intelege NIMENI NIMIC!
memorat
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named
YOSHI
Leutz
Hero Member
Mesaje postate: 2742
Gen:
Canberra
«
Răspuns #252 :
22.Iul.2009, 05:26:41 p.m. »
Postez si eu cateva chestiuni care sper sa fie utile.
1. Intrucat s-au inscris multi dar au "opinat" putini, ma gandesc ca poate nu foarte multi cunosc zona, discutiile de aici fiind pentru ei doar niste insiruiri de nume de locuri, localitati ... etc. Si atunci greu emani o opinie coerenta. Eu ma incadrez in aceasta categorie.
2. Avand in vedere punctul 1 am purces la o cercetare a zonei si am gasit o harta 3D interactiva realizata cu GoogleEarth de prietenii nostri pe doua roti si cu pedale.
Acceasti
acest
link si vedeti pe el toata zona, cu toate lucrurile interesante gata marcate de altii mai umblati si mai curajosi ca noi. Vedeti ca trebuie sa instalati un plug-in de GoogleEarth pentru browser ca sa se vada harta. Va indica pagina ce sa faceti daca nu il aveti deja.
3. Avand in vedere punctele 1 si 2 am facut si eu un traseu care s-ar putea sa nu incante ochiul preadistinsilor iubitori de offfffffroad si addddddrenalina, dar macar transforma raliul "Buc-Tm-Gl-TgJiu-Vl-Sb-Sebes-Cj-Obars-Ranca-Vf.XYZ-whateverelse" intr-o iesire de 3/2,5/2 zile decente, cu timp suficient de admirat, mancat, odihna si socializare.
Programul ar fi cam asa:
Vineri:
Toat lumea se aduna in Sibiu. Cazare in Sibiu pana sambata dimineata. In acest fel respectam programul tuturor doritorilor. Care au traseu comun si vor sa vina in caravana stabilesc si vin. Care nu .. ajung in Sibiu fiecare la ora la care poate, astfel incat sa poata ajunge si cei care vin de dimineata si cei care scapa de la servici in cursul zilei sau dup-amiaza. In timpul zilei cei care ajung mai devreme pot maca o mancarica pe la crasmele din zona .. vizita diverse ... si tot asa.
Sambata:
Se pleaca dimineata la o ora decenta si se face prima parte, aia care ziceti ca-i mai lunga si mai neinteresanta pana pe la amiaza (ora 1-2-3), cand se face o pauza de relaxare si pranz tip sandwich (sau chiar altceva in functie de timpul la dispozitie).
(Aici poate interveni o intalnire cu cei care nu pot veni vineri si vin sambata direct prin sud. Deci acestia ar face doar jumatea dinspre sud, intalnesc grupul in "centru" si apoi se intorc cu ei. Portiunea asta fiind de doar 17 km n-o fi foc daca se face de 2 ori)
Dupa care se pleaca pe partea a doua fara graba ... portiune pe care se poate zabovi pana seara, urmand cazarea la iesirea dinspre sud la pensiunile din zona si odihna/petrecere de voie.
Duminica:
Scularea dimineata la o ora decenta. Mic dejun relaxat in grup, apoi pupici, strangeri de mana, plecare in voie catre casa.
E adevarat ca sunt kilometri in plus pentru unii; Sibiul nu e intr-adevar un punct neaparat necesar de atins, dar ar face lucrurile un pic mai organizate decat o simpla haituiala a masinilor de colo-colo in viteza maxima.
«
Ultima Modificare: 22.Iul.2009, 05:30:15 p.m. de Leutz
»
memorat
SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019
whizzy
Hero Member
Mesaje postate: 2040
Gen:
«
Răspuns #253 :
22.Iul.2009, 05:26:54 p.m. »
avem un itinerariu ... deci momentan ala e (pana mai apare altul sa avem de unde alege)
acum avem 2... imi cer scuze nu am vaz
ut
reply-ul tau
«
Ultima Modificare: 22.Iul.2009, 06:23:53 p.m. de ..::Khaos::..
»
memorat
hugbear
Hero Member
Mesaje postate: 4833
Gen:
Galați
«
Răspuns #254 :
22.Iul.2009, 05:50:53 p.m. »
Leutz
, ce zici tu e de fapt ce ziceam eu
mai devreme
, cu diferenta ca prima cazare s-ar face mai "in munte"... Nu mergi si tu?
Oricum, se pare ca am gresit pe undeva, presupunand ca lumea care merge pe un traseu
de munte
automat tanjeste dupa munte. Se pare ca nu-i chiar asa, si e OK, iar in cazul asta poate fi in regula si traseul propus de Cristi, cu mentiunea ca odata ajunsi in Obarsie cine are chef de stat sta, cine are chef de duca se duce. Si impacam si caprele si verzele.
Acu' mai am un singur dor: sa stiu daca in afara de mine mai e cineva care sa prefere confortul placut al cortului in locul chinurilor inumane ale unei pensiuni
memorat
Zuza a II
a
(SX4 GS 4WD "Gassy Beast")
„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon
whizzy
Hero Member
Mesaje postate: 2040
Gen:
«
Răspuns #255 :
22.Iul.2009, 06:34:23 p.m. »
plec din bucuresti sa stau in sibiu
LE: intrebare .. de ce nu stam prima seara la obarsie sau voineasa sau pe acolo ?
eu cand am citit de transalpina si am vazut ce si cum imi imaginam ca o sa plec de la obarsie .. si acum cand ma intreaba cineva zic ca incepe de la obarsie ..
«
Ultima Modificare: 22.Iul.2009, 06:39:00 p.m. de whizzy
»
memorat
miocrl
Hero Member
Mesaje postate: 5051
Gen:
Love is all around
Timisoara
«
Răspuns #256 :
22.Iul.2009, 07:41:12 p.m. »
bine inteles ca nu pot sta de o parte si iarasi scriu.
voiam sa spun ca pentru cei ce nu vor putea sa vina de vineri dimi, ar fi fain sa ne intalnim cu ei in obarsie si sa urmam traseul Obarsie Ranca-Novaci
T1
daca vom face caravana in sens invers, cei ce nu vin de vineri dimi pierd partea asta.
iar eu as preferea sa pierd traseul Obarsia - Sebes decat Obarsia Ranca.
sunt de acord cu traseul lui
Leutz
doar ca... desi imi place deosebit de mult, nu imi doresc sa vad Sibiul tura asta mai de graba Novaciul.. ca u am fost nici o data pe acolo
L.E. imi doresc sa scot scaunele din fata si sa dorm in Suza.. ramane de vazut
«
Ultima Modificare: 22.Iul.2009, 07:43:53 p.m. de miocrl
»
memorat
https://www.facebook.com/ComunitateaWaldorfTimisoara
jurnal de bord - SX4 1.5 GLX 2007
jurnal de bord - S-Cross 1.4 6MT Passion Mild Hybrid 48V 2020
dorin_bdm
Newbie
Mesaje postate: 5
Gen:
Logan 1.5 dci
«
Răspuns #257 :
22.Iul.2009, 08:07:57 p.m. »
Din ce am inteles pana acum de pe acest forum sau altele, despre Transalpina se poate spune ca cea mai frumoasa si solicitanta portiune este cea cuprinsa intre Ranca si Obarsia L.
Pe deoparte ii inteleg pe cei care isi iau liber vineri, a.i. sa poata pleca de dimineata si sa prinda lumina pe portiunea de drum pana la Obarsii. Facuta pe intuneric, portiunea de mai sus, din orice directie ai ajunge, e fara rost.
Totusi, sunt destui doritori care doresc sa vina in aceasta excursie si totusi, nu isi pot lua Vineri liber. Sunt si eu printre ei. Prefer asadar si cred ca mai sunt doritori, sa ne putem intalni intr-un loc accesibil cu masina chiar noaptea si sa nu pierdem mare parte din traseu. Posibil Ranca sau Sugag? Nu ma deranjeaza deloc sa bat drumul din Buicuresti pana la Sugag.
Pana acum suntem eu si SX4Alex din grupul care nu putem pleca dimineata de vineri din Bucuresti. Alex, sper ca nu te superi daca te includ si pe tine cu mine in categoria persoanelor care prefera sa ajunga pe sosea seara pana la locul de intalnire si ziua urmatoare sa urmam grupul.
Ziua de 07 August se apropie cu repeziciune si e bine sa se ia o hotarare in legatura cu aceasta excursie.
memorat
Pentru moment trag de un Logan
hugbear
Hero Member
Mesaje postate: 4833
Gen:
Galați
«
Răspuns #258 :
22.Iul.2009, 08:22:10 p.m. »
Hai sa vedem: daca plecati sambata dimineata din Bucuresti, puteti ajunge in cursul zilei de sambata la Obarsia Lotrului. Am asa o presimtire ca orcum s-ar face, gasiti pe cineva acolo (ori dimineata, ori spre seara, in functie de directie)
Post Merge: [time]Mi 22 iul 2009 20:37:08 +0300[/time]
Si daca lucrurile merg cum trebuie, o sa aveti companie si pana a doua zi (duminica)... Pe romaneste, orice traseu s-ar alege, eu sunt hotarat sa raman 2 nopti la Obarsia Lotrului (Vineri spre Sambata si Sambata spre Duminica). Ziua de Sambata o s-o "utilizez" sa cunosc zona mai bine (drumurile spre Vidra sau spre Sadu, sau trasee de picior).
«
Ultima Modificare: 22.Iul.2009, 08:38:07 p.m. de hugbear
»
memorat
Zuza a II
a
(SX4 GS 4WD "Gassy Beast")
„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon
timisoso
Newbie
Mesaje postate: 38
Gen:
«
Răspuns #259 :
22.Iul.2009, 09:26:49 p.m. »
Salutare,
Doua nopti la Obirsia mi-ar suride si mie.
Daca stii un loc sau iti faci rezervare, mai pune doua persoane din TM. Dau un PM.
O zi buna,
S.
«
Ultima Modificare: 23.Iul.2009, 12:01:58 a.m. de cristyyy2003
»
memorat
Tipărire
Pagini:
1
...
21
22