0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
.........13:30 - 19:00 - Transalpina part 1 (poze, panorme, traseu, etc: zona vf. Papusa - Pasul Urdele - Obarsia Lotrului).........Ce spuneti de propunerea asta?
Citat din: cristyyy2003 din 21.Iul.2009, 01:35:56 p.m..........13:30 - 19:00 - Transalpina part 1 (poze, panorme, traseu, etc: zona vf. Papusa - Pasul Urdele - Obarsia Lotrului).........Ce spuneti de propunerea asta?Un motiv pentru care nu stiu daca Ranca - Obarsia e bine de facut dupa-amiaza: lucrul care mi-a ramas intiparit in minte din Retezat (tot in August, dar in secolul trecut ) este ca zilnic, pe la 4-5 dupa-amiaza aveam parte de "dus rece" si nori (uneori negura). Cei care au mai fost in zona recent pot confirma sau infirma.Si o contributie constructiva :Post Merge: 21.Iul.2009, 10:01:56 p.m.Inca ceva: ca si danker, cred ca programul propus e prea "strans" si nu tine cont de potentialele probleme ce ar putea aparea pe drum (blocaje, vreme proasta etc). Probabil ar fi mai "uman" ca prima seara sa fie cea de adunare (Novaci, preferabil Ranca) avand astfel timp de discutii, aprovizionari de ultim moment, aclimatizare etc. iar traseul "alpin" sa fie inceput de dimineata, avand astfel timp berechet pentru poze, filme si mai ales pentru absorbit natura, ca pana la urma despre asta e vorba in propozitie.