Autor Subiect: Transalpina 2009  (Citit de 70880 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline danker

Re: Transalpina 2009
« Răspuns #200 : 21.Iul.2009, 09:44:47 p.m. »
- Mai baieti, hai sa nu ne speriem ca domnisoarele, e nevoie de shufe, o masina nu poate urca,(nu cred sa fie cazul) este ajutata de alta, o impingem noi cu bratele, o tractam, mai speriat sunt eu de nerespectarea orelor(avem experienta) si cat de nepregatiti o sa vina unii, benzina, roviniete, tampoane, haine groase, etc...traseul lui cristyy e interesant, dar nu se vor respecta orele si mi-e frica sa nu ratam ceva, nu se mai merge catre Sebes, sau n-am inteles eu? Timisoso a pus o intrebare pertinenta..:inteligent:

L.E.
Mai frica imi este pentru articulatiile si caseta de directie a masinutei, de ceata sau ploaie, nu ca as avea ceva cu natura, dar nu ne-ar lasa sa-i vedem maretia si ar ingreuna mult traseul.  ;)
« Ultima Modificare: 21.Iul.2009, 11:35:58 p.m. de danker »
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !

Offline hugbear

« Răspuns #201 : 21.Iul.2009, 09:48:49 p.m. »
.........
13:30 - 19:00 - Transalpina part 1 (poze, panorme, traseu, etc: zona vf. Papusa - Pasul Urdele - Obarsia Lotrului)
.........
Ce spuneti de propunerea asta?

Un motiv pentru care nu stiu daca Ranca - Obarsia e bine de facut dupa-amiaza: lucrul care mi-a ramas intiparit in minte din Retezat (tot in August, dar in secolul trecut :) ) este ca zilnic, pe la 4-5 dupa-amiaza aveam parte de "dus rece" si nori (uneori negura). Cei care au mai fost in zona recent pot confirma sau infirma.

Si o contributie constructiva :D :

Post Merge: 21.Iul.2009, 10:01:56 p.m.
Inca ceva: ca si danker, cred ca programul propus e prea "strans" si nu tine cont de potentialele probleme ce ar putea aparea pe drum (blocaje, vreme proasta etc). Probabil ar fi mai "uman" ca prima seara sa fie cea de adunare (Novaci, preferabil Ranca) avand astfel timp de discutii, aprovizionari de ultim moment, aclimatizare etc. iar traseul "alpin" sa fie inceput de dimineata, avand astfel timp berechet pentru poze, filme si mai ales pentru absorbit natura, ca pana la urma despre asta e vorba in propozitie.
« Ultima Modificare: 21.Iul.2009, 10:01:56 p.m. de hugbear »
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline sx4alex

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 256
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #202 : 21.Iul.2009, 10:09:16 p.m. »
.........
13:30 - 19:00 - Transalpina part 1 (poze, panorme, traseu, etc: zona vf. Papusa - Pasul Urdele - Obarsia Lotrului)
.........
Ce spuneti de propunerea asta?

Un motiv pentru care nu stiu daca Ranca - Obarsia e bine de facut dupa-amiaza: lucrul care mi-a ramas intiparit in minte din Retezat (tot in August, dar in secolul trecut :) ) este ca zilnic, pe la 4-5 dupa-amiaza aveam parte de "dus rece" si nori (uneori negura). Cei care au mai fost in zona recent pot confirma sau infirma.

Si o contributie constructiva :D :

Post Merge: 21.Iul.2009, 10:01:56 p.m.
Inca ceva: ca si danker, cred ca programul propus e prea "strans" si nu tine cont de potentialele probleme ce ar putea aparea pe drum (blocaje, vreme proasta etc). Probabil ar fi mai "uman" ca prima seara sa fie cea de adunare (Novaci, preferabil Ranca) avand astfel timp de discutii, aprovizionari de ultim moment, aclimatizare etc. iar traseul "alpin" sa fie inceput de dimineata, avand astfel timp berechet pentru poze, filme si mai ales pentru absorbit natura, ca pana la urma despre asta e vorba in propozitie.

Eu sunt pentru noua propunere ca asa as ajunge si eu de dimineata , exact pentru traseu. :d

SX4 4wd GLX Sunlightcooper primul din Targoviste :D

Offline hugbear

« Răspuns #203 : 21.Iul.2009, 10:14:58 p.m. »
te rog nu mai cita integral mesajul imediat anterior
Chiar daca nu se adopta propunerea si ramane valabila ideea lui Cristi, daca pleci din Bucuresti vineri dupa serviciu poti ajunge la Obarsie vineri seara pe traseul Ramnicu-Valcea/Brezoi/Voineasa/Vidra/Obarsi Lotrului.
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline coq

« Răspuns #204 : 21.Iul.2009, 10:20:46 p.m. »
Pai este valabila doar daca se pleaca vineri de dimineata ca propunere... eu asa am inteles, plus ca orele sunt fixate de Cristi cu "bataie" daca ma pot exprima asa in realitate probabil intervalele vor fi mai scurte in sensul ca ajungem la Obarsia chiar mai repede
Suzuki Grand Vitara 1.9 DDIS | 129 CP | full-time 4WD | Cat's Eye Blue |

Offline timisoso

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 38
« Răspuns #205 : 21.Iul.2009, 10:24:56 p.m. »
Superba harta!
O ocheada si am vazut Polatistea, un piriu ce se varsa in Jiu aproape de Livezeni.
Imi permit o istorioara. Rog adminii sa taie postul daca il considera deplasat.
Se zice ca prin 1800, austriecii cartografiau de zor Valea Jiului in cautare de noi zacaminte. Un topograf intilneste pe malul unui piriu neidentificat un cioban.Vrind sa afle numele apei, il abordeaza:
-Bitte schoen, die name auf diese fluesse...?!
-Ma, da bine zici, dar io nu te inteleg.
-Kann du, bitte...
-Nu pricep!
-Wasser? Name??
-Pola-te-stie ce zici dum'ta acolo - ar fi raspuns ciobanul(aprox).
-Ah ja, Polatiste, Danke Schoen!
In alta ordine, am inteles ca si Cheile Polatistei, chiar pe sub Virful Sapa, merita o geana.
Salut,
S.

Offline WayOfLife

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2846
  • Fuffy POWER! - 0724.19.64.19
« Răspuns #206 : 21.Iul.2009, 11:16:57 p.m. »
Credeti ca merge sa urc cu swiftul pana acolo?
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!
2 roti: DHS Climber 2642 Full Suspension

Offline whizzy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2040
« Răspuns #207 : 21.Iul.2009, 11:18:02 p.m. »
:)

razak

• Vizitator
« Răspuns #208 : 21.Iul.2009, 11:22:59 p.m. »
bah mihaie ... ma surprinzi ! :notlst:

Offline Andrei Suzuki

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2982
  • Respect a man's car and the man respects you!
« Răspuns #209 : 22.Iul.2009, 12:43:42 a.m. »
Sau puteai sa-i raspunzi mai simplu: NU.
2018 Suzuki Vitara S
2007 VW Passat 2.0TFSI